レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

TvÃ¥ jÀttetrevliga killar kom hem till mig och tvÀttade min matta. Jag har tre barn, sÃ¥ mattan var vÀldigt smutsig med massor av flÀckar. Jag blev verkligen överraskad över resultatet – mattan blev som... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag bokade sofftvÀtt och Àr vÀldigt nöjd med resultatet! MöbelRent har trevlig och professionell personal som kom hem till mig och gjorde en noggrann rengöring av min soffa. Alla flÀckar försvann oc... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bokade 14 april en madrasstvÀtt Bokade 14 april en madrasstvÀtt via deras egen hemsida. Fick bekrÀftelse via sms. Idag den 24 april ringer han och börjar tjafsa med mig om att jag inte kan ha bokat... もっず芋る

䌁業情報

1. 垃補家具のクリヌニング サヌビス
  2. カヌペット枅掃業
  3. クリヌニング店
  4. 掗濯屋
  5. ランドリヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. MattvÀtt, möbeltvÀtt, sofftvÀtt, madrasstvÀtt och sÀngrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bÀsta möjliga service-upplevelse. VÀlkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! MattvÀtt, sofftvÀtt, möbeltvÀtt och madrasstvÀtt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, KungÀlv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvÀtt, sofftvÀtt och möbeltvÀtt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/

4.4

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Madrass tvÀtt! Under och över!

Mycket proffsigt jobb och bemötande av Wael, madrassen luktar så gott och Àr kritvit. Snabb var han oxå. Nu ska den torka några timmar. Sen ser jag fram emot att bÀdda på rena påslakan och lÀgga mig. :) mvh Sandra.R

2021幎4月30日
5぀星のうち4の評䟡

Snabb, effektivt, prisvÀrt

Fick tid samma dag och tvÀttade två soffor och två fåtöljer. Sofforna syns inte jÀtteskillnad, men beror mycket på typen av tyg. Jag såg hur mycket smuts som försvann med vattnet och nu luktar och kÀnns den ren.
De två svarta fåtöljerna ser man en markant skillnad på, de ser nÀstan nya ut. Bra priser också.

2021幎2月15日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Tack för din recension. Så roligt att höra!
Bra för plånbok och miljö att inte köpa nytt i onödan. Roligt att kunna göra en insats och förlÀnga livslÀngden på dina soffor. VÀlkommen åter!

5぀星のうち5の評䟡

Noggrant utfört - nöjd kund!

Jag valde att köpa en begagnad soffa och bestÀllde hem möbeltvÀtt för att frÀscha upp den. Kunde inte varit nöjdare med resultatet. Jag rekommenderar dock att ni kollar noga pÃ¥ prislistan, jag hade inte gjort det och lade till ca 400 kr pÃ¥ plats nÀr jag blev informerad om alla tillÀgg man kunde köpa. Eftersom dynorna jag har Àr vÀndbara kostade det extra för att tvÀtt undersidan samt sÃ¥ ville jag ha det bakteriedödande medlet vilket ocksÃ¥ kostade extra. Men detta Àr inget som drar ner betyget eftersom det var jag som inte hade lÀst sÃ¥ noga. För ca 1500 kr blev 3-sits soffan + fotpallen som nya. För ett sÃ¥ noggrant utfört arbete Àr det verkligen vÀrt varenda krona. 5/5 ☆!

2019幎12月4日

VÀldigt nöjd

Punktlig & seriös. Jag Àr vÀldigt nöjd med resultatet, soffan blev som ny, trots att den var vÀldigt smutsig.

2019幎9月16日

SnÀll

SnÀll, snabb och effektiv jobbat! Om det strular med tiden så kan dem gå i god för det ge rabatt för förståelse till kunden!
VÀldigt bra och kommer garanterat ringa dem igen nÀr det behövs! ☺☺☺

2019幎9月14日

Smidigt och vÀl utfört!

Smidigt att boka online, fick snabbt svar på frågor via mail, det gick förvånandsvÀrt snabbt att tvÀtta en matta och vÀldigt trevligt bemötande! NÀr man ser vad som sugs upp ur ens matta blir man sugen på att anlita MöbelRent varje månad för att gå loss på soffa, sÀng och mattor. Jisses! Skulle inte tveka att anlita MöbelRent igen.

2019幎9月4日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Tack för ditt fina omdöme!
Kul att höra att du Àr så nöjd med vårt besök. Du Àr varmt vÀlkommen att höra av dig nÀr behov finns nÀsta gång. Ha en hÀrlig dag!

JÀttenöjd med servicen

JÀttenöjd med servicen! Min viskosmatta hade blivit nerspilld och såg ganska förstörd ut. Bokade MöbelRent några dagar senare som verkligen rÀddade mattan, den ser nÀstan som ny ut och blev jÀttefluffig och fin! Killen som kom var verklig trevlig också, han förklarade och gav mig bra tips om olika mattor och skötsel. Allt gick vÀldigt snabbt och smidigt, så har ingenting negativt att sÀga alls.

2018幎12月19日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Tack för din positiva Feedback! Alltid lika roligt med positiva kommentarer. VÀlkommen att hööra av dig igen nÀr behovet finns.

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt proffsigt utfört arbete nÀr

VÀldigt proffsigt utfört arbete nÀr våra mattor och soffa tvÀttades. Dessutom utmÀrkt resultat. Trevligt bemötande. Kan rekommenderas.

2018幎12月13日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

HÀrligt att höra. Tack för din kommentar.

5぀星のうち5の評䟡

Grym service och fick en helt ny soffa

Grym service och fick en helt ny soffa i princip:) supernöjda!

2018幎10月4日

Tackar. VÀlkommen åter!

5぀星のうち5の評䟡

Hade en soffa med massor av flÀckar

Hade en soffa med massor av flÀckar. Blev helt rent. Trevlig personal!

2018幎9月17日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Tack för ditt omdöme! VÀlkommen åter nÀr behovet finns!

Snyggt och proffsigt arbete

Snyggt och proffsigt arbete! Gick fortare Àn vÀntat, och vÀl vÀrt pengarna. Trevlig personal, punktlig. Kan inget annat Àn rekommendera!

2018幎9月14日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Tack för din recension. Så roligt att höra!
Bra för plånbok och miljö att inte köpa nytt i onödan. Roligt att kunna göra en insats och förlÀnga livslÀngden på mattor och möbler. VÀlkommen åter!

Soffan blev som ny

Soffan blev som ny. Kom på utsatt tid. Trevligt bemötande

2018幎9月14日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Tack för ditt omdöme! VÀlkommen åter nÀr behovet finns!

5぀星のうち5の評䟡

Tack vare MöbelRent som gjorde min

Tack vare MöbelRent som gjorde min smutsig soffan ny igen.
Jag Àr mycket nöjd och rekommenderar

2018幎9月13日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Hej Mohammadi! tack för din feedback! VÀlkommen åter nÀr behovet finns!

5぀星のうち5の評䟡

Blir inte mycket enklare och proffsigt

Blir inte mycket enklare och proffsigt! Topp nöjd

2018幎8月22日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Tack för ditt omdöme! VÀlkommen åter.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。