Een prachtige Rugtas gekocht. Super blij mee. Stevige kwaliteit. De verzendtijd duurt erg lang had ik gelezen op de reviews maar vrij logisch als het uit een ander land moet komen. Heb er ongeveer 1,5... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Since they changed their website and raised their prices (in some items even 500%, yes, you read it correctly: price multiplied 5 times for the exact same old Items) I totally lost trust in the brand... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Seneste kÞb var lige som alle tidligere, altid tilfreds med kÞb/varens stand ift beskrevet/vist og levering (MOLO.com) Vi har igennem de sidste 6 Ã¥r, udelukkende kÞbt MOLO vinter overtÞj (jakke, b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Begge vores drenge elsker Molos prints og farver. TÞjet er af enormt hÞj kvalitet og super funktionelt designet. Fx. Er deres overtÞj i virkelig slidstÊrke materialer med lÊkre smÃ¥ funktionelle detalj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Molo designer vi farverigt og funktionelt bÞrnetÞj til babyer, bÞrn og tweens med fokus på kvalitet, komfort og kreativitet. På vores webshop finder du alt fra hverdagstÞj, overtÞj og badetÞj til festlige styles, skabt til bÞrn, der elsker at lege, bevÊge sig og udforske verden. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder en god kÞbsoplevelse med hurtig levering, personlig kundeservice og produkter af hÞj kvalitet. Din feedback på Trustpilot hjÊlper os med lÞbende at forbedre både vores produkter og den service, vi tilbyder. Tak fordi du deler din oplevelse med Molo.
Rentemestervej 49, 2400, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Forskellige stile!
Molo har forskellige stilarter i deres kollektioner, så der kan shoppes til alle bÞrnenes forskellige prÊferencer! De har alt fra neutralt basis tÞj, til de mest gakkede mÞnstre med eks. insektblomster!
Rigtig god kvalitet!
IsÊr overtÞjet er af virkelig god og lÊkker kvalitet og deres jeggins tåler gentagne ganges vask og tÞrretumbling, hvilket er uundvÊrligt i en stresset hverdag!
Vi bruger Molo til hverdag, fest og skiferie!
KÊmpe anbefaling herfra!

Molo ããã®åç
MOLO er en klar favorit hos mine drenge! Deres tÞj er ikke til at komme udenom â det er utroligt blÞdt og lÊkkert. Udvalget imponerer med farverige prints og mere neutralt design, hvilket gÞr det nemt at finde noget for enhver smag. Vi har aldrig haft overtÞj fra andre steder, fordi MOLO virkelig lever op til kravene til holdbarhed under leg og sjov udendÞrs. Et solidt valg, som mine drenge elsker!

Molo ããã®åç
Super lÊkkert bÞrnetÞj, der er finurligt og smukt. Desuden er det et mÊrke med fokus på bÊredygtighed og velgÞrenhed.

Molo ããã®åç
Vi elsker Molo. Jeg er rigtig glad for kvaliteten -isÊr på overtÞj/flyverdragter, og mine bÞrn er vilde med de forskellige print.
Det holder faconen efter vask. Vi er vilde med det ð€©

Molo ããã®åç
LÊkkert kvalitet og hurtig levering/god service. Har haft MOLO igennem mange Ã¥r og kvaliteten er i top. Holder farven og ingen skÊve bluser mv., som kan ses ved âno nameâ. Flyverdragt/Jakke og virkelig lÊkkert, har aldrig haft vÃ¥de eller kolde bÞrn. Herhjemme er favoritmÊrket MOLO ð

Molo ããã®åç
Vi er rigtig glade for molo og isÊr deres vinter overtÞj vilde med deres print, har kÞbt overtÞj fra molo i godt 8 Ã¥r nuð
Der termotÞj er super lÊkkert og det eneste sted vi kÞber fra, da det er så dejligt blÞdt og holder.
Deres sommer/forårs jakker er også virkelige fine, har vi snart haft mange af.

Molo ããã®åç
Vi har igennem de sidste 16 år brugt molo og vi elsker alt ved det. Molo er en fantastisk mÊrke og deres overtÞj og top lÊkkert
Kun anbefalinger herfra

Molo ããã®åç
LÊkkert tÞj i tip top kvalitet, som holde til ALT hvad mine unger finde på.
Hurtig levering samt en super sÞd og hjÊlpsom kundeservice.
Jeg handler absolut gerne igen hos Molo â¥ïž

LÊkreste tÞj !
OvertÞj, bluser, bukser, trÞjer, nattÞj, svÞmmetÞj. Kan man finde i mine 2 drenges tÞjskab.
Fede style, der var et kÊmpe hit, lige siden de blev fÞdt!
Begge drenge er super glade for seje bluser og lÊkre bukser fra jer!
God og hjÊlpsom kundeservice med hurtig levering af varer. Altid god betjening i magasin hvor vi oftes handler.

Molo ããã®åç
Hurtig levering, god service og kvaliteten er i top.
Handler bestemt Molo igen

ForfÊrdelig kundeservice!!!
Har kÞbt 2 kjoler, der ikke holder i brug. Lommerne er smuldret vÊk, idet metervaren er for dårligt kvalitet.
I stedet for at godkende varen som reklamation trÊkker Molo blot på skulderen. Har aldrig nogensinde oplevet så dårlig kundeservice noget andet sted i DK

Molo ããã®åç
Havde helst givet 0 stjerner.
Der er slet ikke styr pÃ¥ butikken. Bestiller varer og fÃ¥r en ordre bekrÊftigelse. Da varerne sÃ¥ kommer mangler der en del til et sÊt. Ingen information om dette - er bare sÃ¥ trÊt af firmaer, der ikke gider informerer, men arbejder udfra âgÃ¥r den sÃ¥ gÃ¥r denâ
Ekstrem dårlig kundeservice

Molo ããã®åç
Vi har kÞbt meget tÞj på Molo's hjemmeside til vores 2 bÞrn.
Vi kÞber ofte, når de har udsalg og fÞler vi får meget for pengene. Specielt overtÞj og flyverdragter har givet positive oplevelser og holdt til utrolig meget. Grunden til at jeg ikke giver 5 stjerne er en lidt svingene oplevelse af kvaliteten på f.eks. sweatshirts, joggingbukser og t-shirts. Nogle gange er det en tyk og nÊrmest uopslidelig kvalitet, andre gange noget tyndt stof, som hurtigt hÊnger og kan få huller. Deres jeans er til gengÊld rigtig gode.
Webshoppen fungere upåklageligt. Hurtig levering og god returnering/ombytning.

Molo ããã®åç
Kundeservice vil ikke oprette en reklamation pÃ¥ en helt ny vare, fÞr jeg har sendt dokumentation i form af billeder af fejlen. MÃ¥ske personalet trÊnger til at komme pÃ¥ kursus i KÞbelovens grundregler! Det er godt nok irriterende, at jeg skal bruge tid pÃ¥ en skrankepave, der ikke kan tÊnke selv og ublu fÞlger interne regler, der vel at mÊrke ikke er i overensstemmelse med KÞbelovens regler. Jeg er 2 sekunder fra at fortryde hele min ordre og aldrig handle hos Molo igen. Alle butikker stÃ¥r sin prÞve ved reklamationer. Molo dumper fÊlt - det her er endda en vare, der blev leveret for et par dage siden. Der er ikke tale om en vare, der er taget i brug. Jeg tÞr slet ikke tÊnke pÃ¥, hvordan de hÃ¥ndterer reklamationer, hvor varen har vÊret i brugtâŠ

Molo ããã®åç
I have made 5 orders recently and got none of them. Zero items! About 2 weeks after order bank releases money. So I have sent several emails to customer service to solve this problem and get help, but no answer for already a month! Before that I have ordered for years and no problems with orders. I don't know where to reach anymore. Love design and colours of Molo clothing but for unknown reason can't make orders anymore and very suddenly since April. Tried different emails to connect molo and also through facebook, but all I got is silence and ignoring. How is possible to solve problems if they don't answer at all?? I even tried different email accounts to avoid problem with my email aadress, but still nothing. Seems like they just ignoring and even don't explain why.
EDIT: what? I have ordered with this email years! How can you say no orders with this email? Total lie. I tried to connet to webshop-molo.com, ws-molo.com, molo-molo.com and Molo facebook messenger - only in the messenger somebody replied once that she tries to contact to customer service about this issue and then silence after that too! Give me working email address and I will send all order numbers etc.
EDIT2: thank you for your reply. Here was not possible to add @ sign (email addresses restricted), that's why I replaced it with -, but I have already sent many emails to webshop address and still no reply. Where else I can send my emails if nobody answers there? I really want to know what is the problem they ignore me and my orders?
Edit 3: I finally got contact and for now it seems I can order again. Hopefully it will stay that way.

Molo ããã®åç
FÌr unseren Urlaub 2x Uv-AnzÌge fÌr mein Kind bestellt. Nach 2 Tage sahen die beiden AnzÌge am popo schlimm aus. Der Stoff hÀlt nicht mal 5 mal wasserrutschen! Wahre EnttÀuschung fÌr den stolzen Preis! Kontakt mit Service hat nichts gebracht. Reklamation ist nicht möglich

Molo ããã®åç
Super dårlig oplevelse med deres kundeservice. Haft en flyverdrsgt i to måneder, brugt sparsomt da det var i overgangen fra vinter til forår. Vasket x 1 på skåneprogram aldrig tÞrreumblet aldrig tÞrret på gulv eller andet og den er gået op hele vejen i liningen de vil ikke hjÊlpe idet deres såkaldte produktionsafdeling ikke anerkender at det er en fejl, men det angiveligt skulle vÊre mig der har misligeholdt den.
De fastholder simpelthen deres forklaring og jeg kan ikke antage andet end de mener jeg lyver.

Molo ããã®åç
Efter flere forgÊves forsÞg på at ramme rigtigt med en stÞrrelse på en bluse til min sÞn, giver jeg op!
FÞrst forsÞgte jeg at gå en stÞrrelse ned, men den nye bluse er stÞrre end den oprindelige, der iflg. Molos skiltning er en stÞrrelse stÞrre.
I nÊste forsÞg havde Molo pakket en skjorte i en anden stÞrrelse end den, vi havde bestilt. Dvs. igen fik vi en alt for stor stÞrrelse.
Pas på med at handle med Molo på nettet! Deres stÞrrelser holder ikke stik, og der er ikke meget hjÊlp at hente - kun en masse bÞvl.

Molo ããã®åç
Jeg vil lige slå kÊmpe likes til Molo for en ovenud super service og bedste kvalitet ever!
De har tilbud derinde med det lÊkreste stof som bla cashmere sÊttet og mange andre gode sager.
Jeg er vild med bÃ¥de indpakningen, brevet, levering, varen, servicen og rabatten - alt er bare SÃ
fint! ðð¥°

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã