Een prachtige Rugtas gekocht. Super blij mee. Stevige kwaliteit. De verzendtijd duurt erg lang had ik gelezen op de reviews maar vrij logisch als het uit een ander land moet komen. Heb er ongeveer 1,5... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Since they changed their website and raised their prices (in some items even 500%, yes, you read it correctly: price multiplied 5 times for the exact same old Items) I totally lost trust in the brand... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Seneste kÞb var lige som alle tidligere, altid tilfreds med kÞb/varens stand ift beskrevet/vist og levering (MOLO.com) Vi har igennem de sidste 6 Ã¥r, udelukkende kÞbt MOLO vinter overtÞj (jakke, b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Begge vores drenge elsker Molos prints og farver. TÞjet er af enormt hÞj kvalitet og super funktionelt designet. Fx. Er deres overtÞj i virkelig slidstÊrke materialer med lÊkre smÃ¥ funktionelle detalj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Molo designer vi farverigt og funktionelt bÞrnetÞj til babyer, bÞrn og tweens med fokus på kvalitet, komfort og kreativitet. På vores webshop finder du alt fra hverdagstÞj, overtÞj og badetÞj til festlige styles, skabt til bÞrn, der elsker at lege, bevÊge sig og udforske verden. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder en god kÞbsoplevelse med hurtig levering, personlig kundeservice og produkter af hÞj kvalitet. Din feedback på Trustpilot hjÊlper os med lÞbende at forbedre både vores produkter og den service, vi tilbyder. Tak fordi du deler din oplevelse med Molo.
Rentemestervej 49, 2400, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Nem bestilling, gode tilbud, hurtig levering og virkelig sÞd kundeservice ð

Molo ããã®åç
Molo continues to provide quality clothing that is fun & unique! I now have 4 nephews and although I continue to buy new styles, the youngest is still wearing the clothes passed down by the older ones!

Molo ããã®åç
Jeg har mange gange kÞbt forskelligt tÞj til mine 3 bÞrn hos Molo :)
Der har altid vÊret hurtig levering og super god service :)

Molo ããã®åç
Ho un ragazzo di 12 anni che vesto Molo e trovo che sia un prodotto eccezionale nel rapporto prezzo/qualità e per le sue fantasie ...m'imMOLO per per questo brand

Molo ããã®åç
Ho comperato sul sito di Molo una giacca tipo plaid per la figlia di una mia amica.
La misura era perfetta e la spedizione Ú arrivata molto in fretta. La ragazza era felicissima, la giacca sarebbe piaciuto anche a me :-) Mi sono iscritta alla loro newsletter, così sul mio prossimo ordine avrò anche uno sconto del 10%. Tutto perfetto!

Molo ããã®åç
Tak for altid super god service og lÊkkert tÞj. Drengene har fra de var helt små elsket jeres designs, virkelig god kvalitet og perfekt pasform. Seje bluser i mange forskellige designs og tÞj der er behageligt at have på i bÞrnehaven til mange timers leg. Tak for jeres lÊkre tÞj :)

Molo ããã®åç
Stadig de eneste flyverdragter der holder. Skulle haâ min datters legekammerat med hjem, og da jeg skal bÊre hendes meget tunge, lugtende og vÃ¥de flyvedragt ud til bilen - spÞrger jeg begge piger om hvad de har lavet siden den ene er tÞr og den anden vÃ¥d. De havde lavet det samme bare vÊret udenfor. Der blev jeg bare endnu en gang bekrÊftet i hvor lÊkkert og godt deres overtÞj er. Samt den nye uldkollektion ikke fnuldrer efter vask som andre mÊrker ofte gÞr. KÊmpe fan!

Molo ããã®åç
NÃ¥r man bestiller fra shoppen er det altid super hurtigt fremme. Har bestilt af flere omgange og aldrig oplevet fejl.
Deres kundeservice er super sÞde og hjÊlpsomme og så er det jo kun et plus at sÊrligt overtÞjet bare ikke kan slides op selv mine bÞrn giver det en hård medfart i naturbÞrnehaven.
Selvom flyverdragten nÊrmest kan stÃ¥ selv fordi den er fyldt med mudder, sÃ¥ er ungerne altid varme og tÞrre â¥ïž

Molo ããã®åç
Molo - kÊmpe anbefaling til jer, skÞn design â¥ïž
Altid hurtig levering og gode rabatter på hjemmesiden!
Vi har brugt Moloâs overtÞj i flere Ã¥r og syntes sÃ¥ godt om kvaliteten! Det er simpelthen det bedste overtÞj for bÞrnene.
Moloâs tÞj bruger vi ogsÃ¥, det holder godt og kan gÃ¥ i arv til de smÃ¥ i familien ð¥°

Molo ããã®åç
Som altid den lÊkreste kvalitet.
Elsker jeg design, farve og holdbarhed på jeres tÞj og overtÞj.

Fantastisk lÊkker kvalitet
Vi er isÊr fan af deres overtÞj der altid holder vores bÞrn varm og tÞr og samtidig super slidstÊrkt og fede printð

Molo ããã®åç
Elsker alt deres tÞj. OvertÞjet skuffer ALDRIG og tÞjet er i den lÊkreste blÞde kvalitet.
Jeg har lige kÞbt to cardigans til mig selv og de er sååå blÞde.

Molo ããã®åç
Jeg har igennem en lÊngere årrÊkke valgt Molo, når der skal kÞbes overtÞj. Min sÞn som er fysisk begrÊnset, og som
har vÊret kÞrestolsbruger har haft brug for noget der holdte ham godt varm, og tÞr - og der er Moloâs flyverdragter klart at foretrÊkke! Jeg har flere gange ogsÃ¥ benyttet mig af deres Ã¥rlige lagersalg, med store besparelser!
God og effektiv kundeservice samt levering.

Molo ããã®åç
Altid god kvalitet fra Molo. Service og levering i top, lageret er altid super hurtige på levering!

Molo ããã®åç
Fantastisk lÊkkert tÞj og smadder sÞd kundeservice. Har aldrig haft andet end gode oplevelser med Molo!

Molo ããã®åç
Har nu handlet hos Molo mange gange, og tÞjet lever altid op til forventningen. Desuden er deres kundeservice altid parat til at hjÊlpe hvis man har brug for det.
Dejligt med et dansk mÊrke der har hÞje internationale standarder.

Molo ããã®åç
SENDING THE ITEM BACK IS MORE EXPENSIVE THAN THE ITEM ITSELF!! Yes that's right. I ordered a snowsuit for my baby, but the size was bigger than I expected so I followed the procedure to return it back. I prepared the item and I went to DHL . It was written that I should pay for the shipping fee from Greece to Denmark, but apparently sending it back from Greece would be cheaper for me to fly to Denmark than sending it via a courier service. The item was about 135euro and the courier service would cost 138euro. Its funny but its not at the same time. I know I should have been more careful on my purchases, I should have read the terms and conditions about returns, but this site makes it impossible to you to exchange an item or ask for a refund, since you will be charged the return fee. I keep buying things online, and to be honest I was not expecting this kind of treatment. So it's a high risk, if you're not sure about the size and you live far away. For me one thing for sure, never again! P.S. I kept the item and I ordered something else for my boy from farfech.

Molo ããã®åç
I sÞndags benyttede vi os af Black friday tilbuddet og bestilte en flyverdragt til vores sÞn, til 500,- jeg finder dragten i en str 98 og skynder mig at bestille den, og i dag 5!!! Dage senere fÃ¥r jeg en mail om at jeg ikke fÃ¥r dragten.. og sÃ¥ bliver jeg spist af med âher er en fri fragt pÃ¥ nÊste ordreâ men nu er alle dragter til den pris i den stÞrrelse vÊk og flyverdragter generelt i den prisklasse skal vi kigge langt efter nu da der er udsolgt de fleste steder⊠virkelig en trÊls oplevelse og en alt for lang ventetid for ingenting.