Molo レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Een prachtige Rugtas gekocht. Super blij mee. Stevige kwaliteit. De verzendtijd duurt erg lang had ik gelezen op de reviews maar vrij logisch als het uit een ander land moet komen. Heb er ongeveer 1,5... もっず芋る

䌁業が回答したした

Since they changed their website and raised their prices (in some items even 500%, yes, you read it correctly: price multiplied 5 times for the exact same old Items) I totally lost trust in the brand... もっず芋る

䌁業が回答したした

Seneste kÞb var lige som alle tidligere, altid tilfreds med kÞb/varens stand ift beskrevet/vist og levering (MOLO.com) Vi har igennem de sidste 6 Ã¥r, udelukkende kÞbt MOLO vinter overtÞj (jakke, b... もっず芋る

䌁業が回答したした

Begge vores drenge elsker Molos prints og farver. TÞjet er af enormt hÞj kvalitet og super funktionelt designet. Fx. Er deres overtÞj i virkelig slidstÊrke materialer med lÊkre smÃ¥ funktionelle detalj... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店

圓該䌁業による蚘述

Hos Molo designer vi farverigt og funktionelt bÞrnetÞj til babyer, bÞrn og tweens med fokus på kvalitet, komfort og kreativitet. På vores webshop finder du alt fra hverdagstÞj, overtÞj og badetÞj til festlige styles, skabt til bÞrn, der elsker at lege, bevÊge sig og udforske verden. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder en god kÞbsoplevelse med hurtig levering, personlig kundeservice og produkter af hÞj kvalitet. Din feedback på Trustpilot hjÊlper os med lÞbende at forbedre både vores produkter og den service, vi tilbyder. Tak fordi du deler din oplevelse med Molo.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig god kundeservice

Nem bestilling, gode tilbud, hurtig levering og virkelig sÞd kundeservice 😊

2023幎2月5日

KÊre Camilla

Tusind tak for din anmeldelse og sÞde ord, det er vi meget glade for, da vi bestrÊber os på at yde den bedste service hele vejen rundt.

Jeg håber tÞjet passer, og vi snart "ses" på vores hjemmeside igen.

Hilsen Gitte fra Molo.

Molo continues to provide quality

Molo continues to provide quality clothing that is fun & unique! I now have 4 nephews and although I continue to buy new styles, the youngest is still wearing the clothes passed down by the older ones!

2022幎12月11日

Dear Steph,

Thank you very much for your review. We are very happy to that the clothes can be used in many generations. We hope that you will continue visting us at our website.

Gitte from Molo.

Elsker at handle hos Molo :)

Jeg har mange gange kÞbt forskelligt tÞj til mine 3 bÞrn hos Molo :)

Der har altid vÊret hurtig levering og super god service :)

2022幎11月24日

Hej Camilla
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at hÞre, at det har vÊret en god oplevelse at handle på vores webshop, både når det gÊlder leveringstid og service.

Vi glÊder os til at se dig snart igen på websoppen.

Elsker Molos tÞj 😍

Hej Safia

Tusind tak for din anmeldelse - jeg kan se din pakke er kommet godt frem og dejligt at hÞre det er faldet i god jord. Det er vi meget glade for.

Vi håber snart at se dig på webshoppen igen.

Trustworthy

Pratico, veloce e funzionale

2022幎11月30日

Dear Enrico,

Thank you very much for your kind review, I am happy to hear that you like our products and hope to see you soon again on our website.

Gitte from Molo

Ho un ragazzo di 12 anni che vesto Molo

Ho un ragazzo di 12 anni che vesto Molo e trovo che sia un prodotto eccezionale nel rapporto prezzo/qualità e per le sue fantasie ...m'imMOLO per per questo brand

Dear Andrea,

Thank you very much for your great review. It means a lot to us at Molo. We are happy to hear that the clothes are a success for you and your son.

We hope to see you soon at our webshop.

Gitte from Molo.

Una giacca plaid ordinato sul sito

Ho comperato sul sito di Molo una giacca tipo plaid per la figlia di una mia amica.
La misura era perfetta e la spedizione Ú arrivata molto in fretta. La ragazza era felicissima, la giacca sarebbe piaciuto anche a me :-) Mi sono iscritta alla loro newsletter, così sul mio prossimo ordine avrò anche uno sconto del 10%. Tutto perfetto!

Dear Petra,

Thank you so much for your great review, sorry I will have to reply to you in English but my Italian is not good enough.

I am glad to hear that the item was good and fitted well. It is also very nice to know that the parcel arrived fast and without any complications.

I hope to see you soon at our website.

Gitte from Molo.

Tak for altid super god service og

Tak for altid super god service og lÊkkert tÞj. Drengene har fra de var helt små elsket jeres designs, virkelig god kvalitet og perfekt pasform. Seje bluser i mange forskellige designs og tÞj der er behageligt at have på i bÞrnehaven til mange timers leg. Tak for jeres lÊkre tÞj :)

Hej Laura

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for. Hvor er det dejligt at hÞre, at vores tÞj har kunne bruges gennem årene og har levet op til jeres forventninger både hvad angår kvalitet og pasform, det glÊder os at hÞre. Derudover er det bestemt også skÞnt at vide, at vores kundeservice har ydet en god service de gange I har måtte have haft brug for det, det bestrÊber de sig altid på at gÞre.

Vi håber snart at se dig på vores webshop igen.

Bedste overtÞj

Stadig de eneste flyverdragter der holder. Skulle ha’ min datters legekammerat med hjem, og da jeg skal bÊre hendes meget tunge, lugtende og vÃ¥de flyvedragt ud til bilen - spÞrger jeg begge piger om hvad de har lavet siden den ene er tÞr og den anden vÃ¥d. De havde lavet det samme bare vÊret udenfor. Der blev jeg bare endnu en gang bekrÊftet i hvor lÊkkert og godt deres overtÞj er. Samt den nye uldkollektion ikke fnuldrer efter vask som andre mÊrker ofte gÞr. KÊmpe fan!

Hej Mie

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for, men mest af alt er vi glade for at vores produkter lever op til dine forventninger og holder til at bÞrn kan lege aktivt ude i alt slags vejr, uden at fryse eller blive våde. KÊmpe fans er vi også fan af, så tak for det.

Vi håber snart at se dig igen på webshoppen.

Kvalitetstestet af hverdagen!

NÃ¥r man bestiller fra shoppen er det altid super hurtigt fremme. Har bestilt af flere omgange og aldrig oplevet fejl.

Deres kundeservice er super sÞde og hjÊlpsomme og så er det jo kun et plus at sÊrligt overtÞjet bare ikke kan slides op selv mine bÞrn giver det en hård medfart i naturbÞrnehaven.
Selvom flyverdragten nÊrmest kan stÃ¥ selv fordi den er fyldt med mudder, sÃ¥ er ungerne altid varme og tÞrre ♥

2022幎10月9日

Hej Nadja

Tak for din anmeldelse og rosende ord, det betyder meget for os, at din oplevelse har vÊret god og fejlfri, da vi altid bestrÊber os på at levere den bedste service og det bedste produkt.

Det er bestemt også dejligt at hÞre, at vores tÞj og specielt overtÞj har bestået "hverdagstesten", det er for os en af de vigtigste tests at kunne bestå.

KÊmpe anbefaling

Molo - kÊmpe anbefaling til jer, skÞn design ♥
Altid hurtig levering og gode rabatter på hjemmesiden!
Vi har brugt Molo’s overtÞj i flere Ã¥r og syntes sÃ¥ godt om kvaliteten! Det er simpelthen det bedste overtÞj for bÞrnene.
Molo’s tÞj bruger vi ogsÃ¥, det holder godt og kan gÃ¥ i arv til de smÃ¥ i familien 🥰

Hej Anna

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for. Det er altid dejligt at hÞre, at vores kvalitet har levet op til dine forventninger flere år i trÊk, og samtidig kan bidrage til at vÊre lidt miljÞbevidst ved at det kan bruges til flere generationer - det sÊtter vi stor pris på. Samtidig er vi glade for at du synes vores levering har forlÞbet let og hurtigt, det er bestemt noget lagret bestrÊber sig på hver dag.

Vi glÊder os til snart at se dig igen på vores webshop.

Hilsen Gitte fra Molo.

Som altid den lÊkreste kvalitet

Som altid den lÊkreste kvalitet.
Elsker jeg design, farve og holdbarhed på jeres tÞj og overtÞj.

Hej Natasja

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for. Det er skÞnt at hÞre, at alt har levet op til dine forventninger gang på gang. Vi vil gÞre vores ypperste for at dette fortsÊtter.

Vi glÊder os til snart at se dig igen på vores webshop.

Fantastisk lÊkker kvalitet

Fantastisk lÊkker kvalitet
Vi er isÊr fan af deres overtÞj der altid holder vores bÞrn varm og tÞr og samtidig super slidstÊrkt og fede print👌

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for. Det betyder meget for os, at du oplever vores kvalitet lever op til vores normalt hÞje standarder, hvor både komfort, tekniske funktionaliteter og udseende skal gå op i en hÞjere enhed.

Vi glÊder os til at se dig snart igen på webshoppen.

Elsker alt deres tÞj

Elsker alt deres tÞj. OvertÞjet skuffer ALDRIG og tÞjet er i den lÊkreste blÞde kvalitet.
Jeg har lige kÞbt to cardigans til mig selv og de er sååå blÞde.

Hej Viki

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for. Hvor er det dejligt at hÞre, at både bÞrn og voksne kan få glÊde af vores tÞj, det er skÞnt at vide, at vores kvalitet har levet op til dine forventninger og, at du synes det er dejligt blÞdt at have på.

Vi vil glÊde os til at klÊde både dig og dine bÞrn på i Molo i fremtiden.

Hilsen Gitte fra Molo

Jeg har igennem en lÊngere Ã¥rrÊkke

Jeg har igennem en lÊngere årrÊkke valgt Molo, når der skal kÞbes overtÞj. Min sÞn som er fysisk begrÊnset, og som
har vÊret kÞrestolsbruger har haft brug for noget der holdte ham godt varm, og tÞr - og der er Molo’s flyverdragter klart at foretrÊkke! Jeg har flere gange ogsÃ¥ benyttet mig af deres Ã¥rlige lagersalg, med store besparelser!
God og effektiv kundeservice samt levering.

Hej Cecilie

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for. Hvor er det dejligt at hÞre, at vores overtÞj ikke kun fungerer til de aktive bÞrn, men også holder din sÞn varm. Det betyder meget for os, at vores overtÞj er prÊcist så godt og varmt som vi har udviklet det til at skulle vÊre.

Det er dejligt at du både har fundet vej til vores webshop og vores fysiske lagersalg - vi glÊder os til at se dig igen begge steder.

Hilsen Gitte fra Molo

Altid god kvalitet fra molo

Altid god kvalitet fra Molo. Service og levering i top, lageret er altid super hurtige på levering!

2022幎11月17日

Hej Marie

Mange tak for din flotte anmeldelse og rosende ord, det er vi meget glade for. Dejligt at hÞre at alt går op i en hÞjere enhed og har levet op til dine forventninger både hvad angår kvalitet, levering og service.

Vi håber snart at se dig igen på webshoppen.

LÊkkert tÞj

Fantastisk lÊkkert tÞj og smadder sÞd kundeservice. Har aldrig haft andet end gode oplevelser med Molo!

Hej Jannick

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord, det er vi meget glade for. Det er dejligt at vide at vores produkt og kundeservice har levet op til dine forventninger hver gang du har handlet hos os, det betyder meget for os.

Kvalitet.

Har nu handlet hos Molo mange gange, og tÞjet lever altid op til forventningen. Desuden er deres kundeservice altid parat til at hjÊlpe hvis man har brug for det.
Dejligt med et dansk mÊrke der har hÞje internationale standarder.

2022幎12月2日

Hej Kim

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for, samtidig glÊder det os meget, at vores tÞj og service har levet op til dine forventninger, vi bestrÊber os på at altid at levere det bedste mulige produkt og hÞjeste service, så det er dejligt når I som kunde kan se og mÊrke dette.

SENDING THE ITEM BACK IS MORE EXPENSIVE

SENDING THE ITEM BACK IS MORE EXPENSIVE THAN THE ITEM ITSELF!! Yes that's right. I ordered a snowsuit for my baby, but the size was bigger than I expected so I followed the procedure to return it back. I prepared the item and I went to DHL . It was written that I should pay for the shipping fee from Greece to Denmark, but apparently sending it back from Greece would be cheaper for me to fly to Denmark than sending it via a courier service. The item was about 135euro and the courier service would cost 138euro. Its funny but its not at the same time. I know I should have been more careful on my purchases, I should have read the terms and conditions about returns, but this site makes it impossible to you to exchange an item or ask for a refund, since you will be charged the return fee. I keep buying things online, and to be honest I was not expecting this kind of treatment. So it's a high risk, if you're not sure about the size and you live far away. For me one thing for sure, never again! P.S. I kept the item and I ordered something else for my boy from farfech.

2022幎11月29日

Dear Evgenia,

Thank you for your review, I am sorry to hear that you feel cheated by us, it has never been our attention. I is very common that you need to pay for your returned shipments, if you do no like or fit the clothes you have ordered - and it has never been something we have hided from you. We have written all the informations and conditions clearly in our terms and conditions, as we have never try to hide anything for you as a customer.
We always recommend that you read the terms and conditions to avoid misunderstandings. If you are still in an doubt or have any questions please feel free to email us at webshop@molo.com

Gitte from Molo

I sÞndags benyttede vi os af Black

I sÞndags benyttede vi os af Black friday tilbuddet og bestilte en flyverdragt til vores sÞn, til 500,- jeg finder dragten i en str 98 og skynder mig at bestille den, og i dag 5!!! Dage senere fÃ¥r jeg en mail om at jeg ikke fÃ¥r dragten.. og sÃ¥ bliver jeg spist af med “her er en fri fragt pÃ¥ nÊste ordre” men nu er alle dragter til den pris i den stÞrrelse vÊk og flyverdragter generelt i den prisklasse skal vi kigge langt efter nu da der er udsolgt de fleste steder
 virkelig en trÊls oplevelse og en alt for lang ventetid for ingenting.

2022幎11月20日

Hej Jane

Tak for din anmeldelse og feed back. Det er naturligvis dybt beklageligt at vores lager ikke har stemt og dragten du har valgt er udsolgt. Vi tilbÞd dig fri fragt for at du havde mulighed for at se om der var noget andet du kunne bruge, uden at skulle have yderligere fragtomkostninger på dette, vi skal naturligvis beklage hvis dette har vÊret mere til gene end en service.

Vi vil naturligvis gÞre alt hvad vi kan for at vores lager stemmer og dette ikke kommer til at ske igen.

_____________________________________

Hej igen

Jeg kan se, at du har vÊret inde at rette i din anmeldelse og tilfÞje lidt, hvilket jeg naturligvis også gerne vil besvare. Vi har informeret dig hurtigst muligt da vi fik besked om, at varen ikke kunne leveres, men grundet Black friday har haft lidt lÊngere leveringstid end på en normal dag hvor der ikke er så mange ordre. Vi kan desvÊrre fÞrst se om varen er på hylden når lagret har din ordre i scanner og er igang med pakke den, derfor kan vi ikke oplyse om denne fejl i vores lagerbeholdning fÞr din ordre er ved at blive pakket.