Een prachtige Rugtas gekocht. Super blij mee. Stevige kwaliteit. De verzendtijd duurt erg lang had ik gelezen op de reviews maar vrij logisch als het uit een ander land moet komen. Heb er ongeveer 1,5... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Since they changed their website and raised their prices (in some items even 500%, yes, you read it correctly: price multiplied 5 times for the exact same old Items) I totally lost trust in the brand... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Seneste kÞb var lige som alle tidligere, altid tilfreds med kÞb/varens stand ift beskrevet/vist og levering (MOLO.com) Vi har igennem de sidste 6 Ã¥r, udelukkende kÞbt MOLO vinter overtÞj (jakke, b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Begge vores drenge elsker Molos prints og farver. TÞjet er af enormt hÞj kvalitet og super funktionelt designet. Fx. Er deres overtÞj i virkelig slidstÊrke materialer med lÊkre smÃ¥ funktionelle detalj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Molo designer vi farverigt og funktionelt bÞrnetÞj til babyer, bÞrn og tweens med fokus på kvalitet, komfort og kreativitet. På vores webshop finder du alt fra hverdagstÞj, overtÞj og badetÞj til festlige styles, skabt til bÞrn, der elsker at lege, bevÊge sig og udforske verden. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder en god kÞbsoplevelse med hurtig levering, personlig kundeservice og produkter af hÞj kvalitet. Din feedback på Trustpilot hjÊlper os med lÞbende at forbedre både vores produkter og den service, vi tilbyder. Tak fordi du deler din oplevelse med Molo.
Rentemestervej 49, 2400, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg har handlet pÃ¥ Molos hjemmeside et par gange i nedlukning og jeg har intet andet en ros til alle pÃ¥ Molo. Jeg kÞbte en jakke der var for lille, intet problem at bytte den til en tilsvarende, da modellen var udsolgt, det blev gjort med den bedste service, man kan tÊnke sig. Jeg elsker designet og kvaliteten af Molos tÞj og overtÞj, mine bÞrn har mere eller mindre ikke gÃ¥et i andet i de sidste 10+ Ã¥r. Vi er fuldstÊndig afhÊngig af Molo ð

Molo ããã®åç
Molo laver det absolut bedste overtÞj til bÞrn - isÊr deres flyverdragter og vinterjakker. Kvaliteten er super god og vi kÞrer på 9. år i trÊk med deres flyverdragter. Lufferne er også gode - meget fleksible og nemme at folde ind og ud af Êrmerne.

Molo ããã®åç
Super tilfreds med mine varer jeg bestilte fra Molo som altid, elsker kvaliteten af ââtÞjet og farverne, der ogsÃ¥ forbliver sÃ¥ pÊne efter mange vask! Mange tak

Molo ããã®åç
Med 3 unger og en garderobe som skal kunne rumme lidt af hvert, sÃ¥ mÃ¥ âmolo brandsâ vinde den titel, det er solidt tÞj - alt fra overtÞj til tÞj dele, kvaliteten er i top, holdbar i farven, de fineste print til piger og de sprÞde print til drenge, generelt bare anbefalelsesvÊrdigt.

Molo ããã®åç
Vi har igennem de sidste 6 år, udelukkende kÞbt MOLO vinter overtÞj (jakke, bukser og flyverdragt). Har aldrig oplevet kolde eller våde bÞrn også elsker jeg deres design/farver.
TÞjet er også super lÊkkert, holder facon og farve rigtig flot, selv efter meget vask.

Molo ããã®åç
Super lÊkkert bÞrnetÞjsmÊrke i hÞj kvalitet. Lige fra deres jersey styles til deres overtÞj. Jeg har gennem mange år kÞbt Molo til mine piger og jeg vil til hver en tid anbefalde deres produkter til andre.
Deres levering er super hurtig og man kan ikke sÊtte en finger på deres kundeservice, som altid står til rådighed og er enormt hjÊlpsomme.
Til sidst vil jeg også gerne rose dem for deres bÊredygtige indsats. Dejligt at se et brand tage bÊredygtighed så alvorligt! Så vi kan give en bedre verden videre til vores små poder.

âïžâïžâïžâïžâïž
Vi har netop modtaget en hel masse lÊkkert tÞj til både vores dreng og pige.
Vi kÞber hovedsagelig molo tÞj herhjemme da det beholder pasformen og de flotte farver selv efter mange ture i vaskemaskinen ð€© og sÃ¥ er der bare sÃ¥ mange lÊkre prints at man slet ikke kan vÊlge ðŠâœïžð

Molo ããã®åç
Skulle bruge en flyverdragt, bestilte om aftenen og havde den dagen efter ð tak for altid hurtig og god service!

Molo ããã®åç
Jeg fandt nogle vildt lÊkre tilbud pÃ¥ vinter overtÞj og tÞj sÃ¥ trods at butikker ellers er lukket her i januar sÃ¥ var det muligt at finde nogle gode januar tilbud sikkert hjemme i stuen sÃ¥ skidt pyt med vi er lukket ned nÃ¥r bare bÞrnene stadig kan forkÊles med lÊkkert molo kvalitet ð

Molo ããã®åç
Jeres tÞj er rigtig lÊkkert og holder godt til en meget aktiv dreng, både jeres inde og ude tÞj. Dog må jeg indrÞmme at jeg "kun" kÞber jeres tÞj på tilbud. Men et godt holdbart mÊrke skal jo koste.:)
Jeg vil helt klart anbefale jeres tÞjmÊrke.

Molo ããã®åç
Vi elsker Molo herhjemme -isÊr alt overtÞjet som holder godt og tÃ¥ler alt ð

Molo ããã®åç
Uden tvivl det lÊkreste brand. Flotte prints, og altid den bedste kvalitet, plus gode tilbud ð

Molo ããã®åç
Jeg bestilte i forgårs to par bukser samt to trÞjer på hjemmesiden. Ganske få minutter efter modtog jeg en mail om at varen var sendt afsted fra deres lager.
I går morges modtog jeg det bestilte tÞj, og ungerne kunne med det samme hoppe i det og se yndige ud.
Stadig efter 9 år i Molo elsker vi det herhjemme. TÞjet holder sig fint, også efter mange vaske, og kan efter brug sendes videre til nÊste generation.
Og selvom ungerne bliver stÞrre og mere krÊsne, så kan vi gang på gang finde nyt og fedt tÞj til dem.
Tak for afhÊngighed af jeres dejlige stoffer!!

En gang Molo - altid Molo
Jeg har til dato ikke fortrudt et eneste kÞb hos Molo. Uanset hvor meget jeg vasker og tÞrrer tÞjet holder det bÃ¥de facon og farveðð»
Og kundeservicen. Den er ikke til at tage fejl afðð»ðð»ðð»

Molo ããã®åç
Jeg har de sidste 8 år kun kÞbt Molos lÊkre overtÞj til mine bÞrn, plus deres tÞj i Þvrigt, vi elsker det, og kvaliteten er i top. Samtidig har de tit knaldgode tilbud. Molo får kun de bedste anbefalinger. Og så findes der bare ikke federe og bedre skitÞj

Molo ããã®åç
Herhjemme elsker vi â€ïžMoloâ€ïž, altid god kvalitet, fede prints og hurtig leveringððŒ âïžâïžâïžâïžâïž

Molo ããã®åç
I 9 år har vi vÊret meget glade og tilfredse Molo kunder.
Alle vintre har vi tÞrre og varme bÞrn, takke vÊret Molos super lÊkre overtÞj, som ud over god kvalitet også er super flot. Det samme gÊlder al deres tÞj og accessories.
Jeg tÞr slet ikke tÊnke på hvor mange penge jeg har brugt hos Molo. Men vigtigst af alt, har jeg aldrig fortrudt en krone af dem. Oplever altid virkelig god kundeservice og hurtig levering.

Molo ããã®åç
Molos varer er af hÞjeste kvalitet, og sÃ¥ er de samfundsansvarlige i deres produktion - og medarbejdere. Deres fysiske butikker yder altid en fantastisk service, og ser pÊn og indbydende ud. Webshoppen leverer sindssygt hurtigt, og jeg har aldrig haft problemer med varer derfra. ððœ Fem stjerner fra mig!

Molo ããã®åç
OvertÞj, huer, handsker, undertÞj, bluser, bukser, trÞjer, nattÞj, svÞmmetÞj. Ja, nÊrmest alt af vores 6 åriges tÞj er Molo.
Både mor og sÞn er super glade for både kvaliteten, printet, pasformen og prisen.
Glad og hjÊlpsom kundeservice med hurtig levering af varer. Når vi er i tvivl om stÞrrelsen, er der super nem returnering af det vi ikke kan passe.