レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte en Peugeot 3008 i 2023, som der desvÊrre viste sig at vÊre lidt problemer med. BÃ¥de Lasse og Bente var dog meget lyttende og insisterende pÃ¥ at udbedre de problemer, der hurtigt dukkede op e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mondrup biler og Lasse er kundernes firma. Fremragende, Êrlig, trovÊrdig, problemknusende service. PrismÊssig fair, et sted alle trygt kan handle bil. Vi vender helt sikkert tilbage, nÃ¥r vi en gang... もっず芋る

Ville Þnske man kunne give 0 stjerne... Har vÊret i kontakt med Lasse i forbindelse med at kÞbe en Tesla model 3. For det fÞrste glemt Lasse vores aftalt og butikken var lukket da jeg kom frem. Derudo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service hos Mondrup Biler Jeg kÞbte en rigtig fin bil, men der var desvÊrre et par smÃ¥fejl. Dem blev der taget hÃ¥nd om med det samme – uden diskussion. Sindssygt god service og vir... もっず芋る

䌁業情報

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

58件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Perfekt service og en tålmodig mand

Hvis der kunne gives flere stjerner, havde jeg gjordt det. Har hjulpet med finansiering efter afslag flere steder. Jeg vil stÊrkt anbefale alle til dette firma. Levere sine biler til sjÊlland ogsÃ¥ 🌟🌟🌟🌟🌟 tusiiiiiind tak

2022幎11月3日

Mondrup biler

Har lige handlet bil med Mondrup biler. Service og handel var helt i top. Der bliver talt i et sprog der er til at forstå og de viser oprigtig interesse i hvad man har brug for. Jeg kan klart anbefale at kÞbe bil hos Mondrup biler.

2022幎6月29日

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse.
Vi takker mange gange for handlen.

Mvh Lasse Mondrup

Fremragende service.

For nogle uger siden, kÞbte vi vores nye bil hos Mondrup biler.
Lasse er en meget behagelig og Êrlig ung mand, og en super kompetent sÊlger, bedre service skal man lede lÊnge efter.
Vi er super glade for bilen.
Lasse og co gÞr et fremragende arbejde, de får 5 kÊmpe stjerner herfra.
Med venlig hilsen Robert og Maria

2022幎6月26日

Hej med jer!

Mange tak for jeres anmeldelse - det sÊtter jeg stort pris på at hÞre!
Nyd sommeren og på gensyn!

Mvh Lasse Mondrup

Tusind tak🀩.

Tusind tak🀩.
Har lige i går fået min bil fra Mondrup Biler. Så fantastisk kommunikation under hele forlÞbet. Er så glad for bilen!
God services og giver en helt ro i maven hele vejen igennem. Kan kun varmt anbefale andre at kÞbe ved Lasse og Co.
Mvh Iben Holm Hansen

2022幎6月2日

Hej Iben

Mange tak for handlen og tak for tiltroen.
Vi vÊrdsÊtter din anmeldelse, håber du bliver glad for bilen og god tur!

Super oplevelse

Endelig en Êrlig og super reel forhandler. Har kÞbt en bil hos Lasse og fået den bedst tÊnkelig betjening og service ;-) Kan kun anbefale Mondrup Biler til alle der overvejer anden bil.
Et stort 5 tal fra mig :-)

2022幎6月2日

Hej Maja

Jeg takker for handlen og Þnsker alt held og Lykke😊

PÃ¥ gensyn.

Mondrup Biler

Tilfreds oplevelse

Jeg var forbi Lasse hos Mondrup biler for lidt tid tilbage da vi manglede en ny dyt i familien. Vi endte med en fin Mercedes C klasse! Lasse var rigtig behaglig under hele episoden, og var altid klar på at hjÊlpe. Selv efter vi fik bilen havde vi lidt spÞrgsmål til systemet i bilen og der var han også klar til at hjÊlpe! Så alt i alt en behaglig oplevelse og jeg vil helt klart give ham et kald når vi skal have nr. 2 bil engang! Glad kunde her fra :)

2022幎5月31日

Hej Christoffer

Mange tak for din anmeldelse!
Det glÊder mig i er tilfreds.

God dag.

Dbh Lasse

KÞb ikke her

KÞb ikke her!
LÞber fra aftalerne (reparationer som ikke er udfÞrt), leverer forkerte ting (forkerte dÊk i vores tilfÊlde) og reparerer ikke ordentligt eller i tide på trods af gentagende henvendelser (bremser som blev Þdelagt i mellemtiden). Et dyrt og Êrgerligt bekendtskab.

2022幎5月31日

Hej Martin.

Jeg har ikke hÞrt noget fra dig og jeg kan ikke finde dig i mine kontakter.
Er det evt et forkert selskab du har anmeldt?
Giv gerne et ring på 60807908.

Mondrup Biler😊

Ville til en hver tid handle bil med

Ville til en hver tid handle bil med Lasse igen

Fair hele vejen igennem - og småting på bilen, tages hånd om Þjeblikkeligt

5 stjerner herfra

2022幎5月25日

Hej Klaus.

Mange tak for din anmeldelse!
Det glÊder mig at du er tilfreds.

Rigtig god kristi himmelfartsdag.

DBH Lasse Mondrup.
Mondrup Biler ApS :-)

Super god service og en ordentlig

Super god service og en ordentlig gennemgang af den nye brugte bil vi kÞbte hos ham og lynhurtig levering

2022幎5月6日

Hej Henrik!

Mange tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at hÞre!

Mvh Lasse Mondrup.
Mondrup Biler ApS :-)

Tryg og reel forhandler!

Efter års overvejelser om udskiftning af den gamle bil, kom dagen hvor jeg fik handlet.
Endelig en Êrlig og reel forhandler hvor man trygt kunne handle. Bilforhandleres lidt blakket ry, fik Lasse rettet 110% op på.
Er tossi glad for min nye vogn og kan kun anbefale Mondrup biler til alt og alle der overvejer ny vogn🚗

2022幎4月9日

Hej Dorthe.

Tusinde tak for din anmeldelse det varmer!
Og jeg takker for handlen :-)

- Lasse
Mondrup Biler ApS

SeriÞs forhandler

SeriÞs forhandler! Lasse levere rådgivning og ekspertise på meget hÞjt niveau.
Endelig en forhandler som sÊtter kunden i hÞjsÊdet! Fik en fantastisk bil til en meget god pris!

Passion og viden er nÞgleord på et ellers stort marked! Handel trygt og sikkert med Lasse ⭐⭐⭐⭐⭐

2022幎4月7日

Hej Andreas.

Mange tak for din fine anmeldelse det sÊtter jeg stor pris på!
Vi ses snart igen. :-)

- Lasse

Var med min kÊreste for at kÞbe en C4

Var med min kÊreste for at kÞbe en C4 cactus. Umiddelbart havde vi en anden bil hos en anden forhandler i tankerne, men efter at have mÞdt Lasse og hans bundÊrlige snak, samt super gode priser/garanti mv, blev vi bare enige om at det var her vi skulle kÞbe. Der er bare ikke fejet noget under gulvtÊppet og man fÞler virkelig at han og Co har en strategi der handler om no bullsh** business og at have tilfredse kunder. De fortjener at komme frem foran mange andre forhandlere der kun tÊnker på profit og hoppe over hvor gÊrdet er lavest. Jeg kÞber min nÊste bil hos Lasse!

2022幎3月23日

Hej Carsten.

Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Det glÊder mig at i er tilfreds med kÞbet!
Jeg ser frem til at se jer igen :-)
Tak for handlen!
TAK!