Montera AS レビュー 533

TrustScore 5段階評価の2.5

2.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg er kjempefornøyd med montera. Alt har funket helt perfekt og jeg var meget imponert over hvor effektive de var. Både de to som demonterte kjøkkenet og spesielt Darius som alene gjorde hele monte... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vil ikke under noen omstendighet anbefale montera videre til andre. Forteller aktivt mine venner og bekjente om vår dårlige opplevelse med selskapet. Må aktivt etterspørre og passe på arbeidere for at... もっと見る

5つ星のうち1の評価

IKEA ansatt tegnet kjøkken og bestilte varer for meg på avtale hos IKEA. Montera kom for å sette opp kjøkken hos meg, men montør angrep meg og skjelte meg ut fra han kom til han gikk, Skap jeg hadde m... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Brukte for rørlegger arbeid i forbindelse med montering av kjøkken. Opplevde at jeg måtte hjelpe det som skulle være en faglært rørlegger. Han klarte ikke å montere avløpsrørene, pakning satt feil, ut... もっと見る

企業情報

1. 便利屋

さまざまな外部ソースから提供された情報

Norges største monteringsselskap. Som spesialister på montering av kjøkken, garderober, møbler og innredning har vi siden 2003 gjort oss bemerket i markedet. Nå dekker vi som eneste monteringsforetak hele landet! Som betrodd servicepartner for IKEA, Elkjøp og POWER, og med monteringserfaring fra store leverandører som HTH, Kvik, Sigdal, Drømmekjøkken og mange flere, er vi et naturlig valg for både borettslag, næringsbygg og private hjem.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Flabet medarbejder.

I dag fik jeg besøg af Montera som skulle tage mål til ny bordplade købt i Ikea.
Det viste sig at min opstilling ikke ikke var helt i orden det var ikke i watter.
Han fortalte at jeg havde 15 minutter til at rettet fejlen.
Hver gang jeg spurte om lidt råd var svaret bare du har 15 minutter.
Det der hidser mig op var han flabet måde at opføre sig på.
Han lagde ikke skjul på han ikke gad være der og ventet bare på af de 15 minutter skulle gå.
De gik ikke da jeg bad ham om at gå.¨

2023年11月9日

Vanvittig dårlig service!

Vanvittig dårlig service. De monterte kjøkkenbenkene for høyt, slik at soklene ikke passer. Til tross for at vi hadde alt liggende klart. Har enda ikke fått svar, og det har gått over 1 måned. Ringt 3 ganger, og fått beskjed om at de skal ringe opp igjen. Dette blir aldri gjort.
Anbefaler ikke å bruke dem!

2023年9月28日
5つ星のうち1の評価

Hadde Montera for å montere et relativt…

Hadde Montera for å montere et relativt stort kjøkken for to uker siden. En mann med begrenset engelsk møtte opp, men jobbet hardt i to dager. Da han var "ferdig" hadde han skrevet opp en time arbeid for å skru av platen foran på den gamle oppvaskmaskinen som skulle gjenbrukes. Fire skruer.. Dette på tross av at jeg spurte om han tok den sånn, svar "no problem". Her burde han fortalt at han fakturerte en time for det, så hadde jeg skrudd av den plata selv..

Når han er reist finner jeg i tillegg ut at alle skuffer er montert med for få skruer iflg monteringsveiledningen, rammedel til benkeplaten (skal leveres av Nerostein) er ikke festet, skuff-i-skuff er begge montert i feil høyde, dører lukker ikke skikkelig og noen andre småting..

Montera er raske til å sende faktura, men gidder ikke sette opp time for å rette feilene. De har hatt to uker på seg!

2023年10月14日
5つ星のうち1の評価

Bare glem å booke Montera. Hvem som helst kan gjøre jobben bedre.

Dessverre må jeg tilføye enda en en-stjerners anmeldelse til dette selvskapet. I god tro booket jeg selvskapet gjennom IKEA, og til og begynne med var kommunikasjonen flott. Det første røde flagget skulle egentlig vært da jeg hadde booket tid via IKEA men at Montera ikke hadde fått opp denne tiden og satt opp tider som de ville selv, uten å egentlig spørre. Dette fikk jeg endret på relativt kjapt men burde ha fortalt meg dette: IKEA og Montera snakker ikke sammen i det hele tatt. Jeg fikk en hyggelig fyr på befaring, og trodde alt gikk greit. I følge planen skulle kjøkkenet mitt være demontert og oppmontert innen en uke, som jeg forstår er meget optimistisk. Men jeg bestiller fagfolk fordi jeg ikke vet selv, og har dessverre svidd meg på dette. Montera er 50+ selskap i en frakk. Befarer har bare gitt en liste og en pris, men informerer ikke videre til håndverkerne i det hele tatt. Håndverkerne er selvstendige og samarbeider ikke. Du som kunde må dessverre informere alle som
kommer hva som skjer og hva som er planlagt. Og om befarer har glemt noe så er det din feil. Dette skulle du ha visst.

Kundesupport på telefon er kjempehyggelige, men har ikke andre muligheter enn å "purre" på folk man ønsker å kontakte. Så hyggelige, men dessverre ubrukelige. Synes ekstremt synd på dem, faktisk. Ikke er kundesupport på telefon de samme som svarer på e-post heller. Når de ser på saken din sier de alltid at det er planlagt å besvares om 2-3 dager selv om saken krever svar snarest. Har ringt kundesupport nesten hver dag i snart 2 uker. Om man reklamerer får man telefonnummer til saksbehandler men det hjelper ikke når det går rett til telefonsvarer og man blir ignorert.

Sitter nå i et rom på 40 kvadrat med 100 IKEA-pakker og en naken, ødelagt vegg. Det hjelper ikke å klage til IKEA for Montera svarer ikke dem heller. Send et formelt klagebrev med en gang, så sparer du deg for tiden det tar å oppheve kjøpet av tjenester. Jeg har gitt opp og er klar til å gjøre resten selv men må dessverre vente til de "reparerer skaden" som de har krav på, men får ikke svar når dette skjer. Ikke vær like naiv som meg, hør på anmeldelsene og avbestill med en gang, selv om det blir dyrere og/eller tar lang tid. Det blir dyrt og tidkrevende med Montera allikevel.

Oppdatering: Etter 35 dager fikk jeg kjøkken, men det har vært så utrolig mye rot at jeg forsatt kan si med hjertet på hånda at det ikke er verdt det. Så ekstremt dårlig kommunikasjon imellom avdelingene sine, det er så utrolig slurvete at jeg er overlykkelig at jeg endelig er ferdig med det. I februar.

2023年9月25日
5つ星のうち1の評価

Bestilte Montera til montering av 3 pax…

Bestilte Montera til montering av 3 pax garderober, sendte nr på skapene da de ville vite nøyaktig hva disse besto av. Det var 7 stammer pluss innmat.
Da de kom , og selfølgelig for sent så var det første de sa...skal vi ,montere alle disse skapa?? Ja jeg har bestilt montører til 3 skap svarte jeg, og dere har fått nr på skapene så dere skulle sjekke hvor mye jobb det var. Da fikk jeg beskjed om at det hadde de ikke tid til for de hadde andre jobber , og plutselig sa de at de skulle hente barn i barnehagen. Dessuten var den ene montøren mer i telefonen og nede i bilen og bidro lite til montering.
Den ene skyvedøren var ripet opp så det skulle de sende inn til Ikea men det er ikke gjort. Jeg har sendt mail men den svarer de ikke på. Dette har jeg ikke tenkt å betale for i det hele tatt. Jeg sto der i ny leilighet med esker utover hele og forventet at dette ble montert ferdig når de først kom, men det endte opp med at jeg måtte montere alt selv sammen med en snill nabo.
SVINDLERE :(

2023年10月4日

Svindel

Reklamerte på kjøkken med flere feil 26. Juni 2023. Per idag 2. Oktober har de ikke gjort annet enn å sende faktura på en jobb som er gjort feil. Benkeplata hadde feil mål slik at den ikke passet ned i skrog, sideplate på høyskap manglet. Vasken manglet vannlås. Skap var plassert feil. Foringer var for breie. Per idag er alt plassert midlertidig. Problemet er at ingen tar kontakt for å informere om når de faktisk har tenkt å gjøre noe. Dette er rein svindel!!

2023年6月26日
5つ星のうち1の評価

MONTERA AS ER EN ABSOLUTT DRITT FIRMA😡…

MONTERA AS ER EN ABSOLUTT DRITT FIRMA😡 🤬 🖕🏽DERE!
Holder ikke avtalen.
Skjønner ikke sine egne regler om tilstøtende rom for små bolig.
Befarer kommuniserer ikke med montører.
De sender kin én montør til et oppdrag med 2 palle av kjøkken enheter.
Bebreider kunder og fakturerer dem fortløpende for deres egne inkompetanse.
De sender montører som hverken kan norsk eller overkommelig engelsk.
Lite løsningsorientert.

2023年9月29日

Umulig å få tak i

Bestilt Montera via Ikea når en vask skulle monteres da min forrige sprakk. Skulle bli kontaktet snarest for timeavtale. Har enda ikke blitt kontaktet. Ventet foreløpig 4 hele dager uten et pip. Ringt kundeservice 2 ganger og de sender bare henvendelsen videre. Utrolig vanskelig å forholde seg til dette selskapet.

Står per nå uten vask og oppvask på kjøkkenet. Hadde gått mye raskere å kontakte andre bedrifter enn det det gjør her.

2023年9月21日
5つ星のうち1の評価

Det mest useriøse selskap vi har vært…

Det mest useriøse selskap vi har vært borte i! Svarer ikke på henvendelser. Mye feil og mangler ved montering.

IKEA-kjøkken ble bestilt tidligere i år og skulle blitt montert i begynnelsen av juni. Men på grunn av svikt fra Montera ble dette ikke ferdigstillt før i midten av juli med meget dårlig resultat. Etter reklamasjon ble det helt stille. Ikke én gang etter gjentatte purringer fikk vi en dato for reparasjon.

Til slutt tok vi saken i egne hender og fikk ferdigstilt kjøkkenet. Først nå, i slutten av august, mottok vi en tilbakemelding med dato - men da var det allerede for sent.

Vi forlangte da en mindre refusjon for å dekke tidsbruk og materialer vi selve måtte kjøpe inn for å få ferdigstilt kjøkkenet. Dette kravet ble avvist av Montera med begrunnelse i at de ikke har noe ansvar når vi selv har gjort arbeidet.

2023年6月5日

Kjøkken fra IKEA

Bestilte kjøkken hos IKEA som skulle monteres av Montera. Ingenting ble gjort som avtalt, kjøkken var montert skjevt og måtte monteres på nytt før benkeplate kunne monteres. Hull til koketopp ble for stort og front til kjøleskap var ødelagt. Det tok flere måneder før alt ble rettet opp!

2023年9月15日

Kjøkkenmontør som ikke anbefales

Kjøkken + montering bestilt via Power/Montera og jeg er utrolig misfornøyd. Burde aldri bestilt montering via Montera, da montørene dukker opp, gjør litt og stikker av gårde. De har ødelagt noen av skapene mine og er vanskelige å få tak i når jeg ringer/sender mail. Kjøkkenet skulle vært ferdig i slutten av juni og nå er vi snart i oktober. Hele sommeren min ødelagt pga dette udugelige møkkafirmaet. Anbefales IKKE!

2023年9月14日
5つ星のうち1の評価

5 månader etter oppstart og de er…

5 månader etter oppstart og de er fremdeles ikke ferdig med å montere kjøkken på 9m2! Mer useriøst selskap tror jeg ikke eksisterer i Norge! Kom ikke til avtalte tider, uteble over lengre perioder. Det ble en slitsom prosess! De klarte ikke utføre jobb som står på kontrakten, kommet flere ganger til å fullføre jobben. Men isteden for å fullføre jobben gjør de nye skader...mer og mer hver eneste gang. Når jeg åpnet reklamasjon mot dem- fikk jeg masse tullete unnskyldninger uten noe konkrete løsninger. Saken er nå meldt hos Forbrukerrådet. Få heller noen andre til å montere!!!!!

2023年9月1日

Styr unna!!!

Styr unna! Mer useriøst selskap tror jeg ikke eksisterer i Norge! Kom ikke til avtalte tider, uteble over lengre perioder. Det ble en slitsom prosess! Vi hadde en bortkastet kontrollmåling, da de ikke tok en beslutning på de finmålene vi hadde kontrollmåling for men heller helgarderte seg. Svarte oss ikke på mail. Få heller noen andre til å montere!!!!!

2023年6月30日

Styr unna

Styr unna. At IKEA som er en så stor aktør kan bruke en så useriøs monteringsleverandør er helt merkelig. Startet med mail-utveksling med kundeservice der vi ga beskjed om at vi ikke trengte demontering, kun montering. Likevel stiller rørlegger opp klar for demontering. Montørene av selve kjøkkenet var superflinke, ingenting å utsette på enkeltpersonene der. Hyggelige og effektive. Rørleggeren (montera samarbeidspartner) som skulle koble skulle i utgangspunktet kommet fredag - kunne ikke komme, deretter mandag, men meldte inn syk direkte til oss og kunne ikke komme før onsdag. Var ikke snakk om at noen andre skulle dekke denne jobben. SÅ ringer vi Montera fordi vi ikke har hørt noe fra elektriker. Kundeservice er helt håpløst fordi de sitter i Oslo og har ikke tilgang til det andre kontoret i Bergen som dekker hele Sør- og Vestlandet. Etter mye frem og tilbake får jeg beskjed om at elektriker (også ekstern) kommer tirsdag kl 08:00. Jeg ringer elektriker tirsdag fordi de ikke dukker opp, og det viser seg at Montera har bestilt tjenestene mandag ettermiddag (etter at hele kjøkkenet igrunn skal stå klart), og at dette ikke er blitt gjort på forhånd - avtalen ble laget i starten av juli og skulle gjennomføres i midten av august.

Gjør dere selv en tjeneste og velg noen andre til montering.

Hilsen frustrert

2023年8月22日
5つ星のうち1の評価

Montør fra Montera monterte benkeplaten 3cm ut fra veggen.…

Montør fra Montera karte ikke å tilpasse den spesilbestilte benkeplatene. 2 stk. 3m og 4m.
Ikea tegnet kjøkkenet og vi bestilte ekstra lange benkeplater ,siden dette var i et gammelt hus som ikke var helt vinkelrett. Da skulle montøren kunne ha litt å gå på for å tilpasse benkeplatene.
Etter montering skrår benkeplaten opp til 3 cm ut langs veggen . På begge veggene. Lengden på platene var lang nok. Måtte faktisk kappe av litt.
Montør mente det bare var å dekke over med en list.😡
Sendte inn en klage til IKEA, som skulle sende videre til Montera.
Kom en fyr fra Montera som mente at montøren ikke hadde montert noe feil....
For skulle benkeplatene tilpasses inntill veggen måtte det kommet en annen montør. ????.
Og benkeplaten måtte i tillegg være breiere enn standar.
(Jeg vet ikke om Ikea spesifiserte at det var behov for tilpassing?)
Og hvis jeg hadde bestilt dem , Montera, til å ta mål, hadde de klart å tilpasse benkeplaten. ???
Her var det mye rare unnskyld som ikke henger på greip.

Ikea kunne tilby nye spesialbestilte benkeplater til halv pris. 5500 +mva ÷2 også nye 2500+mva til Montera for montering av benkeplate.
Hjelper jo ikke det hvis montøren ikke får benkeplaten inntill veggen.
Nå etter snart tre mnd, har jeg gitt opp. Det er vel det de håpet på. Kjøpte minste benkeplaten ,også skal en lokal snekker felle inn så det blir tett inntil vegg..
Leste dessverre, nå i ettertid om alle klagene på Montera .Vil aldri bruke Montera igjen og advarer alle andre.
Ikea burde ikke samarbeid med Montera da de også blir nevnt i mange klagene

2023年5月4日
5つ星のうち5の評価

5 stjerner til de 2 stjerner Roar og Laust

Stor tak og kæmpe ros til Roar og Laust fra Montera!! De kommer glade, venlige og imødekommende.
Gør et fantastisk godt stykke arbejde og har helt styr på hvad de laver. Helt igennem professionelle.
Alt er gået som det skulle, alle deadlines og aftaler er overholdt.
Vi står nu med en bordplade der shiner og fuldender vores køkkendrøm.

2023年8月3日

Veldig uprofesjonell selskap

Veldig uprofesjonell selskap. Kjempedårlig erfaring. De utførete ikke arbeidet på en gang. Det som var rest måtte vi vente med i 4 uker før de kom på nytt. Når de møtte opp igjen forlot de kjøkkenet uten at frontene var justert riktig. Det ser ikke bra ut på et nytt kjøkken.

2023年7月13日
5つ星のうち1の評価

Et møkkaselskap jeg skal styre langt…

Et møkkaselskap jeg skal styre langt unna. Jeg skal aldri bruke de igjen. Fikk montert kjøkken i starten på mai. De ble ikke ferdig på de dagene de skulle. Forventet da at de troppet opp etter helg for å fullføre arbeidet. Men nei. De kom til sist og fullførte monteringen. Men ventilatoren og en fôring som var feil, ble utsatt. Det kom en montør og satte opp foringen og fikset et skap som hadde løsnet men ventilatoren ordnet han ikke. Han hevdet det manglet deler for å få den ferdig. Delene var satt frem men de hadde han ikke en gang lett etter. Har ringt de utallige ganger og klaget, får bare til svar at de skal ringe meg opp. Eneste jeg får er en mail vær gang om at delen ikke var på plass. Siste jeg hørte fra de var også at hvis de skulle komme tilbake måtte jeg betale for det. Nå er det gått ca 1 mnd siden de lovet å ringe meg opp dagen etter.

Så Montera er et møkka selskap. Styr langt unna de.

2023年6月30日

Trustpilot エクスペリエンス