Hotel Hanstholm. Kedeligt enkelt vÊrelse, der mindede om en celle på en kloster. Ingen billeder på vÊggene. Totalt tomt og livlÞst med en seng der havde set bedre dage. Her kommer jeg ikke igen.
29-31.5 2026 havde vi et stort arrangement pÃ¥ Sabro Kro for politikor og orkestre Vi blev mÞdt at en yderst imÞdekomme og kompetent personale. VÊrelserne var rummelig og pÊne og maden var fantasti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde et dejligt ophold. Dejligt indrettet hotel. Super sÞdt og imÞdekommende personale, selvom de havde travlt, tog de sig tid til at kigge op og anerkende at de havde set dig og ville vende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Have kÞbt et 2 nÊtters midt uge ophold gennem Risskov Bilferie pÃ¥ Montra Odder Parkhotel. Super positiv oplevelse med glad - hÞflig og smilende personale. Super lÊkkert og rent vÊrelse med dejlig bade... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Montra Hotels er en kÊde af kvalitetsbevidste hoteller, der tilbyder lÊkre vÊrelser, velsmagende mad, spÊndende oplevelser og fantastiske ophold, ligesom der er ideelle faciliteter til mÞder og konferencer.
ãã³ããŒã¯
- montrahotels.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 60ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Med inviteret til fÞdselsdags fejringen
Med inviteret til fÞdselsdags fejring. Forud besÞg om hvilken menu der skulle vÊlges. Vi kommer ind men ingen kommer ud og byder os velkommen!? Vi har forudbestilt en tid. Der gÃ¥r nok 5 min - det er lÊnge - der kommer en yngre kvinde ud, i hÞj gÃ¥-fart, gÃ¥r tvÊrs over gulvet imens hun kort ser pÃ¥ os og siger; âLige et Þjeblikâ & gÃ¥r videre. Ingen âVelkommenâ!? Hun kommer tilbage & vi taler om fejringen. Dagen oprinder & vi er tre personer der ankommer fÞr tid. Ingen kommer frem & byder os velkommen. Vi venter - og venter, men begynder at gÃ¥ videre ind mod selvskabs lokalet. Vi venter igen - der er gÃ¥et tÊt pÃ¥ 10 min. Nu kommer en herre frem, en ansat, hvor jeg forventer et ;âGoddag eller et velkommenâ men nej, istedet spÞrger herren om, hvad der er sket med min finger!! (Jeg var ny opereret i den indbundne finger) - SÃ¥ hans fÞrste ord til os er âHvad har du lavet med den fingerâ!?? Maden var der ikke en finger at sÊtte pÃ¥ - I kunne dog godt skrue op for jeres veganske tilbehÞr. Under hele forlÞbet er tjenerne om os hele tiden & sÞrger for, at alt er i orden - og det var det, ikke en finger at sÊtte pÃ¥, sÃ¥ ð fuldfÞrt, sÃ¥ fintððŒLokaler og bord opdÊkning var super flotðDet er en skam at I ikke vurdere, at en ordentlig velkomst er et must - ikke en gang glipper det, hele to gange ð¬ð¥Ž& en helt almindelig hÞflig start pÃ¥ et besÞg, burde det jo vÊre helt automatisk.. Mvh I.L.

Fin oplevelse
Er lige kommet hjem efter 2 dages ophold. Alt var perfekt mad, vÊrelse og service både i receptionen og restauranten. - Kommer helt sikkert igen.
Dejligt hotel
Dejligt hotel, hvor tingene er i orden og personalet imÞdekommende.

Kaos i restauranten
Endnu et ophold på vores hotel, denne gang en rund fÞdselsdag hvor vi valgte at vÊret bortrejst på dagen.
Ca 2 uger fÞr opholdet vÊlger vi at opgrader til junior suite gerne på 1. Sal hvor vi har boet fÞr, vi får i stuen en allergi venlig suite- de har ik vÊret obs på 1.sal det var ok..
FÞrst ros, min mand lavede uden min viden aftale med personale om blomster, frugt og chokolade på vÊrelset som overraskelse og de klarede det til UG, vi fik også lov at have det samme bord begge dage.
Men der var kaos i restauranten torsdag, den ugen mand der hentede os kunne ikke finde vores bord og vi mÃ¥tte selv sige hvor vi sad, derefter gav han os et menukort og spÞrg hvad vi skal have, vi siger det ved vi ikke da vi jo har 2 retter med i opholdet â nÃ¥ ja siger han det er dagens ret noget kyllingâ
For at gÞre en lang historie kort så ender vi med at en anden ung tjener evt elever kommer med 2 tallerkner sÊtter det foran os og går med det sammen og til slut vÊlger vi at tilkÞbe dessert og der glemmer en anden tjener at komme med menukortet ..
I alt kom der 5 forskellige tjener hen til vores bord det hele virkede rodet og meget forvirrende, 4 unge mennesker evt elever og 1. Tjener det var noget rod og ikke noget vi har oplevet på Sabro fÞr.
Virker som om der er kommet mange nye medarbejder på hotellet.
Ville give 3,5 ⚠der var lidt mange bump på vejen denne gang.

Montra Hotels ããã®åç
Har lige overnattet der fik fantastiskâŠ
Har lige overnattet der fik fantastisk behandling og super mad og betjening kommer gerne igen
Element Hotel
Element Hotel - ganske enkelt. Dejlige vÊrelser, super lÊkkert morgen mad. Der manglede ikke noget.ð
Super venlig og imÞdekommende personale.
Kommer gerne igen.

Montra Hotels ããã®åç
Hygiejnen i restauranten var ikke god
Vi havde bestilt 2 overnatninger inkl 2 x morgenmad og 2 x middag på Hotel Hanstholm.
Da vi ankom til morgenmad var der ikke et eneste ledigt bord med rene duge, og der blev heller ikke skiftet nogen, de 35 minutter vi var der.
Buffetâen virkede heller ikke sÊrligt indbydende, og vi bemÊrkede, at den ikke blev rengjort eller soigneret pÃ¥ noget tidspunkt, mens vi sad i restauranten.
Min datter opdagede at der lå et langt hår på skeen til rÞrÊg, og det nÊvnte vi til tjeneren, som i fÞrste omgang blot lÞftede håret vÊk fra skeen med fingrene, men vi insisterede på at ske og tallerken også burde skiftes.
På indersiden af metal beholderen til bÞnner i tomatsauce, leverpostej og pandekager, var der rÞrÊg på indersiden fra dagen fÞr.
Vi kom under vores ophold til at tale med 2 svenske familier som var på ferie sammen, og de var enige med os i at hygiejnen i restauranten var for dårlig.
Efter den dårlige oplevelse, valgte vi simpelhen at droppe at spise middag og morgenmaden på hotellet, på trods af at det var inkluderet i vores ophold.
Morgenmaden nÊste dag spiste vi i stedet på café Lyspunktet ved Hanstholm fyr (kan varmt anbefales)
Vores vÊrelser var pÊne og rene, og personale i receptionen sÞde og hÞflige.
Men hygiejnen i restauranten var ikke god.
Vi blev ikke kompenseret på nogen måde, selvom vi var i dialog med receptionen flere gange under opholdet.
Chefen kunne vi desvÊrre ikke tale med, da han var på ferie.
1 ren håndklÊde til 3 dage
Vi er kommet for anden gang. Super dejligt vÊrelse.
De hÊnger noget i receptionen, spurgte efter rene håndklÊder.
Da vi skal vÊre her 2 nÊtter og har allerede benyttet poolen. Nu står vi uden håndklÊder og skal betale for rene håndklÊder. Damen så hellere vores hÊl end vores tå i receptionen. Hun vil ha at vi skal mÞde op fÞr kl 08 i morgen tidlig for at få en chance for rene håndklÊder ALDRIG I LIVET. Er skuffet over receptionen o stjerner til dem

Montra Hotels ããã®åç
Meget dårlig oplevelse i restauranten
Selve vÊrelse, rengÞring og personale var helt i top, MEN ..
jeg valgte at spise i restauranten om aftenen, det var så ikke så godt
Forret: HjemmerÞrt tatar med aioli, hvilket smagte dejligt
Hovedret:
Stjerneskud med: 3 smÞrstegte fiskefileter, 1 meget lille dampet fiskefilet, smÞrstegt brÞd, 1/2 brÊndt citron, sprÞdt frisé salat - så langt så godt, bortset proportionerne mellem dampet og stegt fiskefilet
MEN så var der 1/2 bÞtte hjemmebragte rejer og nok 2 dl Thousand Island, det var sjasket på brÞdet, fisken og salaten - Êrgerligt at en hel ret bliver Þdelagt af en kÞbedressing og ligeså med rejerne
Til kaffen ville jeg gerne have andet end chokolade - EFTER at have drukket min kaffe fik jeg 4 stk Petit Four MED chokolade, dem fik jeg dog bragt til mit vÊrelse
Vi havde 2 overnatninger
Vi havde 2 overnatninger, sammen med bÞrn og bÞrnebÞrn, i alt 11 personer.
Vi giver 5 stjerner, selv om der var et par smÃ¥ â kiksâ undervejs, men de blev hurtigt rettet.
God og professionel servering.
Hotellet er flot og der er rent og pÊnt overalt. HÞfligt og venligt personale. Gode vÊrelser med god plads.
Kan bestemt anbefales.

Vi var pÃ¥ et 3 dages ophold i HanstholmâŠ
Vi var pÃ¥ et 3 dages ophold i Hanstholm i starten af juni. Lige fra start blev vi godt taget imod i receptionen. Fik et dejligt vÊrelse med stor terrasse og udsigt til bunker. Vi fik 3 retter mad begge dage, frit valg fra menu kortet og stor lÊkker morgenbuffet. Personalet i restauranten var kompetente, serviceminded og havde lige det glimt i Þjet som gÞr det hele lidt sjovere. Tusind tak for et dejligt ophold ð

2 overnatninger.
Vi havde kÞbt en deal, der blev en rigtig god oplevelse. Receptionen tog rigtig godt mod os og gav en omhyggelig vejledning.
Opholdet var med 2 x 3 retters menu. Dette blev til 2 aftener med frit valg på menu-kortet. HÞflige og kompetente personaler, der betjente os godt.
VÊrelse (opgraderet på forhånd) var godt indrettet og med stort badevÊrelse. Alt rent og pÊnt.
Alt i alt: Vi kommer gerne igen.

Montra Hotels ããã®åç
VÊrelset til den ene overnatning varâŠ
VÊrelset til den ene overnatning var perfekt. Endda med badekar, hvilket er sjÊldent at se! Gode senge og ikke mindst en pragtfuld gang morgenmad.

SkÞnt Êldre hotel
SkÞnt Êldre hotel, fine vÊrelser, venligt og service minded personale lige fra rengÞrings personale, receptionisten og tjenere.
Vi var 6 mand afsted, havde kÞbt deal. Fredag aften kunne vi frit vÊlge fra menukortet og fik 3 lÊkre og vel tillavede retter.
LÞrdag havde hotellet bestemt 3 retter ( hvilket er helt ok, når man kÞber deal). MEN standarden fra fredag til lÞrdag var stor. Fisketallerken med salat. Salaten var så slatten og tÞr, som havde det stået fremme hele dagen. Rosa stegt kÞd til hovedret...hmm. Jeg og en af de andre fik nÊsten råt kÞd en anden fik stykker med så mange sener i at det rÞg ud. Alt i alt ikke en succes. Appelsinsuppe med is til dessert var fin.
Morgenmaden ogsÃ¥ ok. Men efter at ha siddet tÊt ved buffetbordet, sÃ¥ tÊnker vi hÃ¥ndsprit og et skilt om at det skal anvendes vil vÊre en fin tingð.
Mere "rigtigt" lys( ikke brunligt) omkring spejle på badevÊrelset ville også vÊre fint.
Tak for denne gang. Vi kommer gerne igen.

Vi har vÊret på et 2 dages ophold
Vi har vÊret på et 2 dages ophold, det er et hotel med flot service og lÊkker mad.
Fisken er så frisk, at den nÊsten sprÊller på tallerkenen

Fantastisk service
Fantastisk service. EkstraordinÊrt opmÊrksomt, afslappet og imÞdekommende personale. Meget velegnet til familieferie. Rent og pÊnt. Roligt trods beliggenheden ved vejen. Supergod mad og lÊkker lÊkker morgenmadsbuffet. Vi var meget glade for opholdet. Og utroligt rart med dansk personale. Vi kommer meget gerne igen.

Perfekt ophold
Perfekt ophold. Venligt personale, dejlig mad, skÞnne omgivelser, god seng.
Vurdering 4,5. Eneste minus var, at radiatoren på vÊrelset larmende meget.

Montra Hotels ããã®åç
SkÞn weekend, med lille undring
Endnu en skÞn weekend på hotellet, denne gang med et vennepar og koncert.
Dejlig stemning og dejlig mad. Dog undre vi os over vi får unghane hver gang vi er der? Vi er der 2 til 3 gange om året?
Ud over denne undring sÃ¥ er det fuldt fortjent med at de har vundet â Ã¥rets hotelâ.

Montra Hotels ããã®åç
Har lige vÊret til koncert med middagâŠ
Har lige vÊret til koncert med middag og overnatning på Montra Sabro, Fint Hotel, Super vÊrelse, udmÊrket middag. Og Pinligt rent overalt, Flot :)
I burde dog ofre lidt på ventilationsanlÊgget i den koncertsal, Man kunne bage en lagkage i den temperatur.
Personalet var super, Glade smilende imÞdekommende kompetente.
Eneste små irritationsmomenter var, at da vi havde tjekket ind slår receptionisten ud med hånden over mod bar området og siger "og så er der kaffe og kage i baren" Jamen super tÊnkte vi, det siger vi da ikke nej tak til, da vi så har fået det serveret skal tjeneren lige have vores vÊrelsesnummer, Hvorfor det spÞrger vi, Det er da til at fakturere 140 kr for to kaffe og 2 små Brownier .... Ja tak for kaffe..
Utroligt nok så er kaffe ikke inkluderet i de 2 x545,- vi betalte for fri Bar til fredag eftermiddag/koncerten/efterfest. Irish coffe er sjovt nok, en kop kaffe er ikke.. Det undrer lidt

En overnatning
En overnatning, men utrolig lÊkker mad. Tjener der gjorde det sindssygt godt og var virkelig hÞflig og alt smagte godt.
VÊrelset var virkelig lÊkkert og ja virkelig lÊkkert med en suite med spa. Deres suite kan virkelig anbefales.
Kan kun varmt anbefales dem i Odder. Deres personale er flinke og hjÊlpsomme, vÊrelserne er lÊkre og god mad.