God hjemmeside. Hurtig levering og hurtig reaktion i forhold til enkelte varer der blev sendt retur. Hurtig og enkel kommunikation. Og ikke mindst tøj i den skønneste kvalitet:)
企業が回答しました
Online oplevelsen var god, det er nemt at finde rundt på sitet og nemt at købe varen jeg ønskede. Desværre skulle varen retur, og her tog jeg forbi den fysiske butik, hvor jeg som sædvanligt blev jeg... もっと見る
企業が回答しました
De lækreste klassiske kjoler. Beskrivelserne passer på den kjole man modtager. God kvalitet og lækre materialer. Rigtig god pasform. Siden jeg vender tilbage til hver gang jeg skal købe en ny kjo... もっと見る
企業が回答しました
God service - fantastiske produkter - flot design og god kvalitet i produktion og materialer. Levering også meget fin. Jeg vil helt klart handle her igen
企業が回答しました
moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.
Dag Hammarskjölds Allé 40, 2100, København Ø, デンマーク
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Den dejligste webshop og fysiske butik - der er altid god service begge steder, og denne gang har jeg fået mig en smuk og behagelig sommerkjole - kun de bedste anbefalinger fra en kunde, der har været med fra starten.

moshi moshi mind からの回答
Varen levede op til mine forventninger. Og hurtig levering.

moshi moshi mind からの回答
Det kan ikke blive til mere end to stjerner.
Varene er gode, men kundeservice meget mangelfuld.
Jeg havde bestilt en pakke der intet modtager info og afhentning var oplyst.
Skrev om dette og det eneste svar er , at de beklager.
Intet hjælp, trods flere mails da pakken skulle hentes samme dag før den blev sendt retur.
Har selv måtte undersøge sagen hos GLS og har fået min pakke.
Har prøvet denne problematik før og normalt er det firma der er afsender, meget behjælpelige med at du som kunde ikke selv skal stå med opgaven at finde frem til pakken de har afsendt.
Firmaet svarer stadig ikke, hverken på telefon eller mail.

moshi moshi mind からの回答
Hurtig levering og super og nem service da jeg bestilte en stribet kjole og et par stribede bukser, som jeg efterfølgende byttede i butikken på Østerbro, da jeg var lidt utilfreds med stribefordelingen i stoffet, var det nemt at bytte begge. Stoffet er meget smukt og i super kvalitet og hver kjole og buks er unik, da stoffet bliver klippet lidt forskelligt for hver gang.

moshi moshi mind からの回答
Jeg holder meget af Moshi Moshi mind universet. Produkter såvel som service udstråler ro og nærvær. Tak for jer.

moshi moshi mind からの回答
Hurtig og effektiv betjening. Nem og overskuelig butik.

moshi moshi mind からの回答
Rigtig god betjening og fine produkter i god kvalitet

moshi moshi mind からの回答
Lynhurtig levering, dejlige produkter og i det hele taget bare en god oplevelse at være kunde hos jer

moshi moshi mind からの回答
Kvalitet og pasform er helt i top. Og jeg fik mit tøj leveret super hurtigt. Kommer helt sikkert til at udvide min garderobe med flere styles herfra 🤩

moshi moshi mind からの回答
Hurtig levering. Kvalitet er i top. Pasform som beskrevet. Produkterne jeg købte lever op til beskrivelse og forventninger

moshi moshi mind からの回答
Nem webbside at handle på, og vare af god kvalitet. Varen kom hurtigt og den levede helt op til forventning.

moshi moshi mind からの回答
It was a lovely experience in store, the people there where so friendly and helpful. I bought a set of a top and pants and obsessed with them. So good to feel good about the clothing how it’s made and sourced.

moshi moshi mind からの回答
Lækkert sortiment - Nemt og hurtigt, både ved bestilling og returnering.

moshi moshi mind からの回答
Nem bestilling og hurtig levering. Synes bare jeres produkter er så fine.

moshi moshi mind からの回答
Altid hurtig levering af det lækreste tøj, der er certificeret med det højeste bæredygtighedsmærke.
Man kan altid regne med størrelsen og kvaliteten og ikke mindst mikse mellem sæsoner.

moshi moshi mind からの回答
Elsker hele brandet moshi moshi mind, webshoppen yder enorm hurtig og god service. Produkterne særlig DOT serien er jeg helt dedikeret til♥️

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。