Hej! Det Àr vi som Àr MoveTech
HÀr brinner vi för smart lagerinredning, robust arbetsplatsutrustning och hållbara lösningar för logistik och industri. Hos oss hittar du lösningar som gör jobbet enklare, effektivare och mer hållbart. Oavsett om du behöver en smart tippcontainer, omtÀnksam vagn eller en hel uppsÀttning snabba plastlådor.
Varför vÀlja MoveTech?
Hos oss hittar du produkter för lager, industri och kontor med fokus på återanvÀndning, kvalité och hållbarhet. Hos oss hittar du både ny och begagnad utrustning som containrar, plastlådor, kontorsmöbler, lyftar, dragare, vagnar, hyllor, arbetsbord och arbetsplatsmattor.
Smarta lösningar för verkligheten: Våra lösningar Àr anpassade för tuffa arbetsmiljöer inom lager, industri och verkstad.
Snabba leveranser från vårt lager i Sverige: Vi lagerför våra bÀstsÀljare så att du snabbt får hem det du behöver.
Personlig service för proffs: Vi hjÀlper dig hitta rÀtt förvaringslösning, lyftutrustning eller kÀllsorteringssystem direkt i telefon eller via mail.
Hållbarhet på riktigt: Vi erbjuder begagnade produkter, hållbara nyköp och tips för att förlÀnga livslÀngden på din utrustning.
Utforska våra produkter
Vi erbjuder mer Àn bara prylar
MoveTech Àr mer Àn en e-handel, vi Àr din rådgivare inom hållbar logistik och industriförbÀttring. Filtrera på miljömÀrkta produkter, köp cirkulÀrt eller hyr arbetsplatsutrustning nÀr det passar.
Bli en MoveMaker du också
Optimera din arbetsplats och spara både tid, pengar och klimatpåverkan.
WE MAKE WORK WORK