Moving Intelligence NL レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zojuist weer eens ingelogd op de tacho-website van Europetrack. In een paar klikken de tachodata inzien. Rapporten uitdraaien voor de chauffeurs, dan kunnen zij zien wat er nog fout gaat. Het is... もっず芋る

䌁業情報

1. テレマティックス サヌビス
  2. カヌ アラヌム提䟛業者
  3. 自動車セキュリティヌ システム取り付け業者
  4. ゜フトりェア䌁業

Moving Intelligence NL に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Al ruim een kwart eeuw ontwikkelen we de slimste tools voor alles wat beweegt. En we staan nooit stil. We verbinden vertrouwen en gedrevenheid met daadkracht. Het resultaat? Een innovatief systeem van hard- en software dat belangrijke informatie zichtbaar maakt. Informatie die u helpt efficiënter, veiliger en duurzamer te werken.

We zijn gespecialiseerd in:
- Voertuigbeveiliging
- Rittenregistratie
- Wagenparkbeheer
- OEM-voertuigdata

Voertuigdata zonder hardwareinstallatie Met OEM-voertuigdata heeft u met een muisklik inzicht in accurate gegevens over de voertuigen in uw wagenpark. Installatie van hardware is niet meer nodig. Geschikt voor onder meer wagenparkbeheerders, leasemaatschappijen en verhuurbedrijven.

CO2-reductie
Bij Moving Intelligence willen wij onze negatieve impact op het klimaat zoveel mogelijk beperken. Dit bereiken we door de CO2-uitstoot maximaal te reduceren en door een deel van de niet-vermijdbare uitstoot te compenseren in CO2-certificaten via ecommit.

Bezoek de Moving Intelligence-website

Grip op alles wat beweegt met Moving Intelligence!

圓該䌁業による蚘述

Bij Moving Intelligence zetten we onze klanten altijd op de eerste plaats en streven we ernaar om hen het beste te helpen op het gebied van voertuigbeveiliging, rittenregistratie en wagenparkbeheeroplossingen.

Mobiliteitsoplossingen van Nederlandse bodem

Snel en deskundig geïnstalleerd

Snel en deskundig geïnstalleerd
Geavanceerde voertuigbeveiliging en wagenparkbeheer oplossingen van Nederlandse bodem. Startonderbrekers, peilzenders, live GPS tracking systemen, na-diefstal terugvindystemen. Snel en vakkundig geïnstalleerd bij u in de buurt!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 45ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

direct en correct geholpen.

1 persoon aan de lijn die alles direct duidelijk op het scherm had en correct en snel afgehandeld zonder moeilijke vragen of iets dergelijks

2026幎7月21日

Moving Intelligence NL からの回答

Goed om te horen, Walter. Dank!

Snel

Snel, duidelijk en plezierig contact

2026幎7月21日

Dank, Cees!

5぀星のうち5の評䟡

uiterst goede uitleg over het systeem

uiterst goede uitleg over het systeem, zeer klantvriendelijk. Bereikbaarheid uitstekend.Ga zo door.weet niet of jullie ook te bereiken zijn in het weekend daar meeste pleziervaart dan actief is, hoop indien niet dat daar een oplossing voor gevonden kan worden, desnoods tegen betalng.

2026幎7月9日

Moving Intelligence NL からの回答

Dank voor het delen van je review en idee, Egbert-Jan!

proffesioneel en zeer vriendelijk

Toen ik ophing dacht ik, als alle telefoongesprekken zo verliepen dan heeft iedereen een topdag, super vriendelijk, heel behulpzaam en adequaat. Ik ben niet alleen heel goed geholpen maar ook nog eens super vriendelijk dat zet gelijk de toon voor de dag. Top medewerkster die Frenzy . Dank je wel Frenzy

2026幎6月29日

Met zo'n review hebben wij ook een topdag! Dank, Nicole

Erg tevreden

Erg tevreden! Ik had een auto waar snel een peilzender ingebouwd moest worden voor de verzekering. Om 09.00 uur gebeld en om 15.00 werd de peilzender ingebouwd. Thanks voor de snelle service. Groeten Jasper

2026幎6月24日

Moving Intelligence NL からの回答

Dank Jasper, fijn dat je binnen een dag goed verzekerd op weg kon.

Alles is perfect

Geweldige after sales dame die alles bij de overgang naar een nieuwe auto meteen begreep en in no time in orde maakte.

2026幎5月26日

Moving Intelligence NL からの回答

Dank voor de mooie woorden, fijn dat de overgang soepel ging

Telefonische klantenservice

Korte wachtrij bij telefonische klantenservice en direct het antwoord waar ik op zat te wachten

2026幎5月12日

Dank, Pim!

Ik ben door Tom geholpen

Ik ben door Tom geholpen. Wat een fantastisch en snelle man in dat ochtend gebeld en paar uur later was me auto geregeld met een MI01 systeem. Snelle service bedankt 👍🏻💪🏻

2026幎5月6日
5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijk, geduldig en deskundig geholpen

Vanaf het begin ben ik ontzettend goed geholpen. Tom en het team zijn niet alleen professioneel, maar ook heel vriendelijk en geduldig. Tom nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en mee te denken met mijn situatie.

Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar alarmsysteem en goede service!

2026幎5月6日
5぀星のうち4の評䟡

Enorm goed geholpen door Brian

Enorm goed geholpen door Brian, altijd lastig om de juiste vragen te stellen als het niet je materie is, en daar ging hij goed mee om, duidelijke antwoorden, goede begeleiding en uiteindelijk alles, begrijpelijk, geregeld. Top! Dankjewel.

2026幎4月22日

Moving Intelligence NL からの回答

Dank voor de mooie woorden, Eric. Wat zouden we kunnen verbeteren om ook die vijfde ster te krijgen?

Ontzorgen is hun vak!

Daar krijg je bericht dat je uit de inbraak- en diefstal verzekering geflikkerd bent omdat je auto-alarm niet meer is gekeurd en je geen (werkend) voertuigvolg-systeem hebt. Ohjee; wat nu? Moving Intelligence NL gebeld. Kreeg direct contact! Super te woord gestaan door Tom Beekmans die mij onmiddellijk ontzorgde! Hij regelde werkelijk in no time alles en binnen een dag was ik weer helemaal up to date! Laat je niet in de luren leggen door de lokatie van hun bedrijf want ze hebben overal keurings-stations!

2026幎2月20日

Moving Intelligence NL からの回答

Dank voor de mooie woorden, ook namens Tom, en fijn dat we konden helpen.
Inderdaad, we hebben een netwerk van 400+ dealers en inbouwprofs, dus altijd wel een in de buurt!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。