uiterst goede uitleg over het systeem, zeer klantvriendelijk. Bereikbaarheid uitstekend.Ga zo door.weet niet of jullie ook te bereiken zijn in het weekend daar meeste pleziervaart dan actief is, hoop... もっと見る
企業が回答しました
Daar krijg je bericht dat je uit de inbraak- en diefstal verzekering geflikkerd bent omdat je auto-alarm niet meer is gekeurd en je geen (werkend) voertuigvolg-systeem hebt. Ohjee; wat nu? Moving Inte... もっと見る
企業が回答しました
Toen ik ophing dacht ik, als alle telefoongesprekken zo verliepen dan heeft iedereen een topdag, super vriendelijk, heel behulpzaam en adequaat. Ik ben niet alleen heel goed geholpen maar ook nog eens... もっと見る
企業が回答しました
Heel snel en heel vriendelijke service! Zowel vanuit sales als ook de monteur die de montage heeft verzorgd!
当該企業による記述

ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
wel eventjes in de wachtrij gestaan maar perfect & professioneel geholpen!

Moving Intelligence NL からの回答
Zoals het hoort, goed luisteren vragen beantwoord en problemen opgelost

Moving Intelligence NL からの回答
Wat een drama... GPS systeem volledig geregeld en gekocht via Moving Intelligence. Vervolgens is erg geen activatiecode verstuurd en is er geen abonnement aan kenteken gekoppeld, waardoor de auto niet te volgen is. Daarover gebeld, maar dan kunnen ze je verder niet meer helpen en moet je bij Europetrack zijn.. waar niemand vervolgens aanwezig is.... Trap hier alsjeblieft niet in, zodra je akkoord geeft houden ze zich niet meer aan de afspraken.

Moving Intelligence NL からの回答
Maikel Spee heeft mij zeer goed en geduldig geholpen in een vervelende situatie.

Moving Intelligence NL からの回答
Had gebeld maar de afdeling was niet bereikbaar. Werd netjes teruggebeld en ze hebben me goed en snel geholpen met omzetten van abonnement. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Moving Intelligence NL からの回答
Snel duidelijk en heel behulpzaam bij vragen

Moving Intelligence NL からの回答
goede service nemen de tijd voor je om alles uit te leggen bij vragen, adviseren goed.
rechtstreeks bij Moving Intelligence je producten bestellen scheelt je ook geld.
Alles word netjes geregeld vanaf moment telefonisch contact tot het systeem werkt en ook after sales is heel goed. top bedrijf
In toekomst zal ik ze zeker weer opnieuw benaderen voor een systeem voor me auto.

Moving Intelligence NL からの回答
Ik ben enorm goed geholpen door Thijs.
Ik ben super tevreden over de diensten die ze leveren en raad iedereen aan om bij hun diensten af te nemen!

Moving Intelligence NL からの回答
Het contact met dhr Spee was zeer fijn, vriendelijk en snel. Er werd goed geluisterd en goed advies gegeven, helemaal top!

Moving Intelligence NL からの回答
Prima geholpen door Maikel van MI.
Systeem gelijk ge-update.
Mooi en goed product MI.

Moving Intelligence NL からの回答
Bij het aanmaken van ons account de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen.
Bedankt!

Moving Intelligence NL からの回答
Alle afspraken zijn nagekomen en bij vragen worden we ook gelijk geholpen, top service dus !!

Moving Intelligence NL からの回答
Heel goed geholpen door de aftersales, Maikel Spee. Fijne klantenservice!
In maart heb ik mijn systeem laten keuren bij Audi. Er kwam wel een goedkeuring maar voor de verzekering moet er een SCM certificatie zijn. Die kon niet omdat er niet voldoende satellieten gevonden konden worden met een juiste sterkte. Ik zie in de App echter prima mijn laatste ritten en waar de auto zich bevindt.
Ik kreeg al 2 mails van MI dat mijn systeem nog niet goed gekeurd is.
Vandaag dus gebeld met aftersales hoe en wat.
De keuring is idd puur voor de verzekering. Auto is inmiddels bijna 7 jaar oud, dus voor de verzekering niet meer noodzakelijk maar voor mijzelf wel een veilig gevoel.
Aangegeven dat ik het wel zonde vind van zo'n 85 EUR om systeem opnieuw te laten keuren als het om de satellieten gaat. Als er naar de antenne gekeken moet worden zal daar ook nog voor gerekend gaan worden ben ik bang.
Maikel heeft samen met mij de verbinding getest, omdat ik in de auto aanwezig was en de keykaart bij me had. Er waren nu dus voldoende satellieten met genoeg verbinding om het systeem goed te keuren. TOP Maikel!
Er is dus niets mis met het systeem of antenne, maar misschien meer een slechte verbinding op de eerdere keuringsdag bij de dealer.
Scheelt mij de nodige euro's nu.
Fijn Maikel dat je tijd nam om samen het systeem zo te testen een ook goed te keuren. Klantenservice waar je op hoopt! Dus van mij 5 verdiende sterren.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。