uiterst goede uitleg over het systeem, zeer klantvriendelijk. Bereikbaarheid uitstekend.Ga zo door.weet niet of jullie ook te bereiken zijn in het weekend daar meeste pleziervaart dan actief is, hoop... もっと見る
企業が回答しました
Daar krijg je bericht dat je uit de inbraak- en diefstal verzekering geflikkerd bent omdat je auto-alarm niet meer is gekeurd en je geen (werkend) voertuigvolg-systeem hebt. Ohjee; wat nu? Moving Inte... もっと見る
企業が回答しました
Toen ik ophing dacht ik, als alle telefoongesprekken zo verliepen dan heeft iedereen een topdag, super vriendelijk, heel behulpzaam en adequaat. Ik ben niet alleen heel goed geholpen maar ook nog eens... もっと見る
企業が回答しました
Heel snel en heel vriendelijke service! Zowel vanuit sales als ook de monteur die de montage heeft verzorgd!
当該企業による記述

ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kort gezegd in het Engels.
AAA+++ serviceman all the way, what more to say!!!!

Moving Intelligence NL からの回答
Ik werd heel empatisch geholpen door Michael. Geen enkele tijdsdruk, ik voelde me echt klant.

Moving Intelligence NL からの回答
Very dedicated and service orientated people!

Zeer correct behandelt
reeds in het korte verleden al met reclame op mijn race auto een BMW E46 GTR gereden
dus we hadden al een goede relatie

Moving Intelligence NL からの回答
Ik ben op een voortreffelijke wijze geholpen door Lisa Vos.Zij heeft mij naar volle tevredenheid geholpen met het uitzoeken van het beveiligingssysteem en het maken van een afspraak bij een inbouw partner.Lisa is super vriendelijk en proactief.Echt een aanrader dus.

Moving Intelligence NL からの回答
Alleen maar positief over mijn ervaring met Moving Intelligence.
Allereerst heeft de dienst het altijd goed gedaan. Toen ik per ongeluk mijn auto alarm liet afgaan, werd ik binnen 2 minuten gebeld. Ook de app heeft mij nooit in de steek gelaten.
Daarnaast heb ik de dienst inmiddels opgezegd (in het weekend) en kreeg ik dezelfde dag nog een factuur toegestuurd met daarop de afrekening en het geldbedrag dat zij mij terug zullen storten.
Dit geld stond dan ook 2 dagen later op de rekening.
Top!

Moving Intelligence NL からの回答
Very helpful and reliable in delivering what has been agreed on.

Moving Intelligence NL からの回答
Geweldig geholpen door een medewerker van Moving Intelligence, die zelfs helemaal naar Alicante is gevlogen met zijn apparatuur om onze gestolen auto binnen 2 uur terug te vinden. Super service, hij is zelfs bij onze auto gebleven toen wij naar het politiebureau moesten. Nu, 4 weken later helpt hij zelfs bij het traceren van de auto in Nederland, daar hij bij de grens gesignaleerd is.
Heel erg bedankt!!

Moving Intelligence NL からの回答
Goed geholpen door de medewerkers.
Goed geholpen door Lisa, alles duidelijk en helder. Ze wou zelfs een week droge rijst eten om ons tegemoet te komen. Afhandeling met Maikel Spee goed verlopen we hadden wat technische vragen en alles werkt perfect na wat ondersteuning. Bedankt voor de goede hulp. Toppers

Moving Intelligence NL からの回答
Bij overgang naar nieuwe auto zakelijk in een keer voortvarend geholpen aan de telefoon. Geen lastig gedoe gewoon geregeld. Top!!!

Moving Intelligence NL からの回答
Vanaf dag 1 is dit bedrijf goed en snel bereikbaar. Zelfs als je 1 dag van te voren iets erbij vraagt voor een ander auto om nog in te bouwen, dan regelt Thijs dat direct voor je top. Op de dag van inbouwen van alle auto’s voor ons bedrijf is dit ook gegaan met goed overleg en wat afgesproken was is ook daadwerkelijk uitgevoerd en was een top monteur. Nog bedankt allemaal en nu genieten van jullie systeem Moving Intelligence.
Dank
Mijn Kinderopvang B.V.

Moving Intelligence NL からの回答
Verschrikkelijk.. 1 ster is nog teveel..
Apparaat werkt prima, inbouw gebeurt deur dealers dus ook geen probleem.
De after-sales is om te huilen.. geen contact mogelijk.. eigenlijk zelfde ervaring als beschreven op de google reviews..
Spendeer je geld elders want als je ze nodig hebt zijn ze niet thuis..

Moving Intelligence NL からの回答
Software werkt top, live en goede rapportages.
De prijs is vriendelijk en de service goed.
Instellingen zijn logisch en wijzen zichzelf. ik had wat meer verdieping nodig omdat we nu deze software willen gaan koppelen en daar is uitgebreid de tijd voor genomen hier bij ons op de zaak.

Moving Intelligence NL からの回答
Vriendelijke en snelle service. Ze denken mee in oplossingen.

Moving Intelligence NL からの回答
Pakken de draad gelijk op, zijn wat issues omdat ze van 2 1 aan t maken zijn. Europetrack aan t passen aan Moving Intelligence.

Moving Intelligence NL からの回答
Sinds een aantal jaren maak ik naar alle tevredenheid gebruik van de rittenregistratie oplossing van Moving Intelligence.
Deze oplossing ontneemt alle handmatige invoer. Data is ten alle tijden te downloaden. Gemak dient de mens en ontzorgt.

Moving Intelligence NL からの回答
Zojuist weer eens ingelogd op de tacho-website van Europetrack. In een paar klikken de tachodata inzien. Rapporten uitdraaien voor de chauffeurs, dan kunnen zij zien wat er nog fout gaat. Het is gelukkig weinig bij ons. Enkele keer de landcode of niet binnen 1 minuut na ingeven kaart de handmatige invoer voltooien.
Tachograaf download van EuropeTrack is echt 5 sterren waard.
Frank van der Veen
Koerier Centrum Haaglanden