Jeg fik tilbud om en gratis prÞveperiode, men straks efter stod der at jeg skulle betale et mÃ¥nedligt abonnement, medmindre at jeg opsagde aftalen inden den 24/02. jeg har ikke indgÃ¥et nogen abonnemen... ãã£ãšèŠã
L....selskab ,er intet vÊrd, kan ikke finde ud af at skrive tider, ud af Danmark med dem hurtigst muligt!!
Fantastisk flytteservice! SÃ¥ nem og overskuelig flytning, grundet hjÊlpen fra jer. Hurtige, tÃ¥lmodige og endda bÞrnevenlige ð . Passede godt, pÃ¥ tingene og alt gik, pÃ¥ en positiv mÃ¥de. Gl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Movit kan du booke, betale og organisere din flytning online til fast pris. Vi forbinder dig med det bedste flyttefirma til din flytteopgave. Kun de bedste flyttefirmaer i Danmark får mulighed for at blive en del af Movit. Det har aldrig vÊret nemmere at flytte.
GrÞnnehave Alle 10 , 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
- +45 7190 6027
- info@movit.dk
- movit.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Let down
Promised to pick up an item and demanded prepayment for an interstate transfer. Space on the truck supposedly âbookedâ. I prepaid. Then got a text message that the item had not been picked up because â no space on the truckâ. Will I get a refund? Will they organise another transport? No reply from anybody when I called, texted and emailed today.
Jeg fik tilbud om en gratisâŠ
Jeg fik tilbud om en gratis prÞveperiode, men straks efter stod der at jeg skulle betale et månedligt abonnement, medmindre at jeg opsagde aftalen inden den 24/02. jeg har ikke indgået nogen abonnementsaftale og kan slet ikke acceptere jeres metoder for at lokke mig til et abonnement, når jeg overhovedet ikke kan se om appen er ok.
L....selskab ,er intet vÊrd
super good service nothing to compain!
We had a great moving experience withâŠ
We had a great moving experience with Jacob & Alex as our movers, they were very professional and handled everything with care. Will gladly chose Movit for our next move.

Movit ããã®åç
Nem, sikker og effektiv flytning
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Movit. FlyttemÊndene var serviceminded, påpasselige og effektive. Det var super nemt at bestille og betale for min flytning online til en helt fair pris. De varmeste anbefalinger herfra.

Yderst hjÊlpsomme og omhyggeligeâŠ
Yderst hjÊlpsomme og omhyggelige flyttefolk, der arbejdede effektivt. Stor ros herfra ð

SUPER SERVICE!
Jeg havde idag fornÞjelsen af at have Movit til at hjÊlpe med at bÊrer byggematerialer op for mig på tredje sal, da jeg ikke selv var i stand til at gÞre det pga hjemmearbejde.
Super service, og super sÞde folk! Og et ekstra plus at de var FCK fans ;)
Kan klart anbefales, og skal helt sikkert bruge dem igen hvis behovet er der!

Fed service!
Jeg fik en rigtig god fastpris på min flytning. FlyttemÊndene var meget effektive og påpasselige med mine genstande. God oplevelse.
Fastpris
Fantastisk at kunne bestille min flytning online til garanteret fastpris. Jeg har tidligere benyttet mig af flyttefirmaer til timepriser og har altid oplevet udfordringer med det. Jeg kommer helt klart til at bruge Movit igen.
Super
Kanon kundeservice, dygtige flyttemÊnd og en meget brugervenlig flytteplatform.
Smooth and swift
Had a smooth and swift interaction. Hassle free and they were quick to answer questions about packaging prior to the actual move. Thanks.
Fantastisk service
Alle mine spÞrgsmål blev besvaret i lÞbet af kort tid, hvilket gjort min flytning meget overskuelig. Tusind tak for en fantastisk service J
Very convenient
I can highly recommend this!
Good service and great delivery.
Thanks guys!
Det var dejligt at fÃ¥ hjÊlp til atâŠ
Det var dejligt at få hjÊlp til at flytte, og blive guidet til at tÊnke på alle de mÞbler og genstande man har, så det bliver nemmere og mere overskueligt, så kaosset og stressen ved en flytning bliver lidt mindre. Så havde jeg mere tid til og overskud til alle de andre ting jeg skulle huske.
Delivery as expected
Good and easy to use product. The offering is straight forward and I got the help I needed and _expected_ when moving!

Klockren tjÀnst!
Klockrent! Besparade mig en hel del huvudvÀrk.
Enkel, snabb och smidig tjÀnst - rekommenderas!

Billigt og effektivt
Meget effektive flyttemÊnd, der kom til tiden og som endda hjalp os med at sÊtte tingene på plads i vores nye bolig. Prisen var god - billigere end andre tilbud vi havde indhentet. Mine varmeste anbefalinger til Movit!

Super konceptâŠ
I lÞbet af få minutter havde jeg bestilt og betalt for min flytning online. Prisen var fast. Servicen var fantastisk, og flyttemÊndene var effektive.
Alt i alt en kanon oplevelse!
Tak for god og hurtig service
Tak for god og hurtig service. Virkelig ligetil koncept. Ikke sidste gang jeg bruger Movit!