レビュアーのコメントを見てみましょう
Tak nierzetelnego i nieprofesjonalego Sprzedawcy, który podchodzi w sposób lekceważący do Klienta jeszcze w życiu nie spotkałem, a robię dużo zakupów w sieci. Złożyłem i opłaciłem zamówienie 20 wrześn... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
The main idea behind Mr. Gugu & Miss Go was to provide colorful, bold and sometimes provocative, high quality products for young individuals.
連絡先
Smolna 38, 00-375, Warszawa, ポーランド
- mrgugu.com
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Może ciut za drogi, ale wrócę
To mój drugi zakup z sieci Pana Chmielniaka. Poprzednio kupowałam z AlohaFromDeer, teraz kolej na Mr Gugu. W obu przypadkach nastawiona byłam na dłuższy okres oczekiwania. Bluzy, sukienka i kocobluza zamówione 21 czerwca miały początkowo dojść na koniec sierpnia, w międzyczasie dostałam maila, że może być obsuwa 2 tygodnie. A tu niespodzianka, bo 3 dni od maila dostałam paczkę. Osobiście uważam, że bluzy nie są warte aż takich pieniędzy, ale na pewno nadrabiają designem. Nie mogłam się zdecydować, które wziąć. Syn zadowolony jak nie wiem. Kocobluza Garfield z kolei ma soczysty, piękny kolor, chociaż jest lekko lżejsza, mniej mięsista niż ta z AlohaFromDeer. Rozmiary zawsze brałam 1 lub 2 większe, niż w tabeli. Dla syna 170 cm, szczupły wzięłam męskie L, chociaż z tabeli wychodziła S. I obie bluzy są na niego akurat, i na szerokość i na długość, a S byłaby jak kostium kąpielowy. Ja wzięłam sukienkę XXL, chociaż z tabelki wychodziła XL, i na szerokość jest fajna, natomiast bardziej jako długa bluza aniżeli sukienka. Ogólnie - na pewno wrócę, bo mają ciekawe rzeczy.
In het verleden mooie truien besteld
In het verleden mooie truien besteld, maar nu niet goed gekeken naar de samenstelling. Katoen/polyester was 70/30 en is verandert naar 30/70. Maakt de truien niet flexibel en draagt slecht. 3xl was eerder ook groter. Productie nu in China en kwaliteit dus veel slechter dan voorheen. Jammer. Beter de kwaliteit bewaren en zelf produceren.
Fatalna jakość
Fatalna jakość. Chyba lepsza jest na Temu. A obsługa to jakaś porażka. Nie polecam
Very disappointing experience
Very disappointing experience. The quality of the product was far below my expectations, and the delivery took an unreasonably long time. In the end, I had to return the order anyway. Customer service was terrible - communication was slow, unhelpful, and frustrating throughout the entire process. I would not recommend this company.
Lange Wartezeit, aber gute Qualität
Ich kann die schlechten Erfahrungen nicht nachvollziehen. Ich habe bisher zwei mal bei Mr. Gugu & Miss Go bestellt. Ja, dass es 2-3 Monate dauert, bis man seine Bestellung bekommt ist sehr lang und in der heutigen Zeit ungewöhnlich, aber was Qualität, Tragekomfort und Passform angeht sind die Sachen einwandfrei. Ich habe selbst vier Hoodies und eine Jacke. Auch nach häufigem Tragen und Waschen sind die Prints und die Passform noch super.
Good exchange process
I accidentally ordered the wrong sizes for my husband. But Mr.Gugu&Miss Go customer service was very helpful in helping me exchange for the right items. It did take a while before I received the new products but they mentioned it would take a while. So patiently after 5 weeks if sending the items back with holidays inbetween, I recieved everything and all went well. Thank you again so much I really appreciate it!
Jest dużo lepiej, niż wynika z większości komentarzy
Nastawiłem się na przynajmniej miesiąc oczekiwania, a otrzymałem pełne zamówienie 15ego dnia. Spodnie i bluza rozpinana mają 70% bawełny i resztę poliestru, natomiast bluza nierozpinana - odwrotnie, czyli 30% bawełny i resztę poliestru. Poza tym ubrania są dokładnie takie, jak reklamują. Kontakt z supportem bardzo dobry, odpowiedź przyszła na drugi dzień i zawierała szczegółowe informacje.
Masa negatywnych komentarzy sprawiła, że oczekiwałem problemów, a wyszło świetnie.
minęły 2 miesiące,nadal nie mam zamówienia
Zamówienie złożyłam i opłaciłam 15 stycznia. Dziś jest 17 marca, a paczki nadal nie otrzymałam.
Kilkukrotnie kontaktowałam się mailowo z prośbą o wyjaśnienie sytuacji — za każdym razem dostaję praktycznie tę samą, automatyczną odpowiedź o opóźnieniu (najpierw dwa tygodnie, potem kolejne przesunięcia). Ostatnio informowano mnie, że wysyłka nastąpi 18 marca, ale po dotychczasowych doświadczeniach trudno w to uwierzyć.
Kontakt z obsługą klienta jest bardzo słaby — odpowiedzi przychodzą po tygodniu, czasem nawet po trzech.
Minęły już ponad dwa miesiące i nadal nie wiem, czy w ogóle otrzymam swoje zamówienie.
Tragedia, nie polecam.
Very long waiting time
Clothes are nice with fantastic patterns but prepare for a very long waiting time, this time 3months! 😱
TOTALNE DNO ZAMÓWIENIE ZŁOŻONE 20…
TOTALNE DNO ZAMÓWIENIE ZŁOŻONE 20 GRUDNIA 2025R, INFO W STYCZNIU ŻE OPÓŹNIENIE W PRZESYŁCE 14 DNI A 24.02.2026 BRAK PRZESYŁKI
Fin kvalitet, leverer altid
Har købt tøj her flere gange med succes. Kvaliteten er fin. Der kan være en del ventetid, men de leverer altid. Jeg har for nylig oplevet sweatshirts ret små i størrelsen og sweatpants lidt store i størrelsen.
Nightmear!!!
Never ever order from this peopl. They are scaners. First order in November. Than nothing till february 2. Than i cancel the order ant to this day no money. Just don’t do it!!!
Order never received!!! a shame!!!!
Order #493928 placed, never received and no feedback from the Support service. It's a shame, do not buy at this site!!!!!
Het ontwerp van de sweaters is…bijzonder
Het ontwerp van de sweaters is bijzonder, het is netjes vervaardigd.
Grote minpunten:
De levertijd: betaald op 7 december 2025, levering op 19 februari 2026.
Hierover is geen communicatie, totdat je er zelf achteraan gaat.
Het wordt wel netjes opgelost, er werd een extra tshirt meegeleverd ter compensatie.
De specificaties op de webshop kloppen niet met wat er geleverd wordt: De webshop vermeldt 70% katoen, 30% polyester en vervaardigd in Europa. Het label vermeldt 30% katoen, 70% polyester en vervaardigd in China.
Er gaan bestellen?
Als je geen kind in de groei hebt en geen haast, er geen probleem mee hebt dat de samenstelling van het product afwijkt en productie in China plaats vindt, dan heb je wel een uniek kledingstuk voor niet al te veel.
Ordered Christmas presents in mid…
Ordered Christmas presents in mid November, its February now, and I have just been informed that the items have been shipped. I have been purchasing from this brand for years, but after yet another hugely delayed delivery, I won't order again.
Totalnie nie polecam
Totalnie nie polecam. 10 lat temu produkty były super - mam do tej pory bluzę, która wciąż zachowuje jakość. Potem wszystko mega kaszanka: opóźnienia w dostawie, materiał się mechaci, w jednej z koszulek miałam grafikę z uciętą głową postaci. Ostatnie zamówienie przepełniło kielich goryczy: zamówione 4 grudnia (liczyłam na to, że dojdzie dla synka na święta). Cisza. Myślę sobie: okej, mają kocioł. 4 stycznia info, że jest obsuwa "slightly" (dobre sobie!) i że za 2 tygodnie. Po rzeczonych 2 tygodniach cisza, piszę. Odpowiedź: za 2 tygodnie. Powtórka: po tych 2 tygodniach (liczyłam już na to, że dam synowi na walentynki) znów (z mojej inicjatywy! Gdybym nie zapytała, pewnie znów nie wiedziałabym, na czym stoję) info: wyślemy za dwa tygodnie.
Nie, dziękuję. Ostatni raz coś zamawiałam, nie polecam, nie chcę mieć z nimi więcej do czynienia. Staram się wspierać polskie marki, nie zamawiać z Chin czy w ogóle z za granicy, ale to jest oburzające, żenada.
Jakość poszła się...
Dostawa w 7 dni
Teraz:
70% poliester, 30% bawełna
Made in China
Jakoś "plastic is fantastic"
Dostawa w 3 miesiące.
Hvor bliver det af
Hvor bliver det af?
Jeg har bestilt noget tøj d. 14/10, men her d. 4/1 er det fortsat ikke dukket op. Jeg har kontaktet kundeservice i november, og de undskyldte forsinkelsen, men forventede at de ville sende tøjet d. 23/12 og holde mig informeret. Jeg har ikke modtaget noget yderligere information. Jeg har her d. 4/1 igen kontaktet kundeservice for status, og de sendte hurtigt en mail tilbage, men et billede, som ikke besvare min forespørgsel. Så spørgsmålet er om det nogensinde kommer frem. Pengene er trukketfor længst.
Opdatering. De har nu svaret at de forventer at de er færdigproduceret d. 20. Januar….
Der gik lige præcis 4 mnd fra ordre til levering !!!
Zamowienie zlozone 5.10 nie doszlo do…
Zamowienie zlozone 5.10 nie doszlo do dzis i gdybym sama nie upominala sie co z nim to pewnie nawet w 2027 by go nie wyslali. Nieprofesjonalna obsluga, zero kontwktu z ich strony i na moje maile z pytaniami o produkt i wysylke dostalam odpowiedz, ze jakosc produktow mi wszustko wynagrodzi. Szkoda, ze to mial byc prezent na swieta bozegonarodzenia a nie na wielkanoc 2026...
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。