Mr. Gugu & Miss Go レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

In het verleden mooie truien besteld, maar nu niet goed gekeken naar de samenstelling. Katoen/polyester was 70/30 en is verandert naar 30/70. Maakt de truien niet flexibel en draagt slecht. 3xl was ee... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zamowienie zlozone 5.10 nie doszlo do dzis i gdybym sama nie upominala sie co z nim to pewnie nawet w 2027 by go nie wyslali. Nieprofesjonalna obsluga, zero kontwktu z ich strony i na moje maile z pyt... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

The main idea behind Mr. Gugu & Miss Go was to provide colorful, bold and sometimes provocative, high quality products for young individuals.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Na pewno jeszcze coś kupię

Kupuję tu juÅŒ któryś raz z kolei i jestem zawsze zadowolona. Kupiłam kilka bluz i tiszerty, ich jakość jest bardzo dobra, świetne grafiki. Jasne kryteria dostawy- czasem trzeba kilka dni poczekać a czasem wysyłka jest po 5 dniach roboczych ale o tym kupujący jest informowany przed zakupem.

2025幎12月11日
5぀星のうち2の評䟡

The clothes are fun BUT....

The clothes are fun but no matter what time of year you order, it will ALWAYS be incredibly delayed. The website should accurately reflect their actual manufacturing and shipping times so people can plan accordingly. I've ordered at least half a dozen times and each time, the shipment is at least 5+ weeks later than actually stated. If you're ordering for Christmas--place your order in the summer.

2025幎12月18日

Najgorszy Sprzedawca ever

Tak nierzetelnego i nieprofesjonalego Sprzedawcy, który podchodzi w sposób lekcewaŌący do Klienta jeszcze w ÅŒyciu nie spotkałem, a robię duÅŒo zakupów w sieci. ZłoÅŒyłem i opłaciłem zamówienie 20 września, aÅŒ w końcu 1 grudnia je anulowałem. Pocieszające jest tylko to, ÅŒe zwrócili mi pieniądze, ale straconych nerwów i czasu w oczekiwaniu na wysyłkę koszulek nikt mi nie zwróci. Szczerze nie polecam i przestrzegam wszystkich, którzy chcą u tego Sprzedawcy cokolwiek zamówić.

2025幎12月1日

Kocobluza moÅŒe i fajna

Kocobluza moÅŒe i fajna, ale realizacja to jakiś dramat. Czekałam na dostawę prawie 2 miesiące!. W mailach mnie zwodzili, tłumaczyli się przedsprzedaŌą!. Jeśli sprzedaje się coś czego się nie ma to wypadłaby, to wyraźnie zaznaczyć a nie wpisywać czas realizacji 2-4 tygodnie a potem wydłuÅŒać go do 8!.

2025幎11月20日

Stay away from them!

I will never buy anything from this company again.
They don't meet shipping deadlines, even if you pay extra for fasttrack. I was supposed to receive my package in 5 days, but after a lot of arguing, I received it in 3 weeks. They don't answer the phone, they don't respond to WhatsApp, and sometimes they reply to emails. Their 100-day returns policy doesn't even work. At the end of the day, they decide whether I'll get a full refund.
I wanted to support a local company, but I fell for these scammers. I'm ashamed that this is a Polish company.

2025幎11月13日

das lange Warten habe ich in Kauf

das lange Warten habe ich in Kauf genommen- Ware kamm dann auch nach 2-3 Monaten- aber was gar nicht geht ist, dass Ìberall (zalando und ihr eigenes Portal) falsche Materialangaben gemacht werden- ich hatte die Sweats gekauft, weill da 70% Baumwolle und 30% Polyester angegeben waren- real sind es lt. Etikett 70% Polyester und 30% Baumwolle- das hÀtte ich so nie gekauft- ich habe mir dasselbe sweat auf zalando angeschaut- da sind die Angaben auch falsch- das ist echt schÀbig und m.E. auch nicht legal....

2025幎9月29日
5぀星のうち1の評䟡

Nie realizują zamówień, nie zwracają pieniędzy

Zamówiłem 3 koszulki, po dwóch tygodniach nie dostałem przesyłki i odstąpiłem od umowy. Chwile po moim odstąpieniu wysłali koszulki i odpisali ÅŒe mam najwyÅŒej nie odbierać i wtedy zwrócą pieniądze. Właśnie minął termin na zwrot środków. Unikać tego pseudo sklepu!

2025幎10月8日
5぀星のうち1の評䟡

Polski sklep w chińskim wykonaniu, co moÅŒe pójść nie tak?

W ubiegłym roku zamówiłem dwie koszulki trzecia miała być gratis, w zasadzie wyczekałem się kilka miesięcy więc zamówienie złoÅŒone we wakacje, dostałem wreszcie jesienią, a sam razy by nosić koszulki w fajne wzory. Co do jakości to jest ona godna siatki zakupowej, nieco trwalsza od worka na śmieci, wraÅŒenia z noszenia w sumie podobne, koszulka jak siatka jak worek. Zresztą sam produkt jest na metce made in China, w Polsce to moÅŒe oni takie rzeczy jedynie projektują, reszta to chiński plastik, do noszenia nie nadający się w cieplejsze dni, moÅŒe dlatego wysłali mi go jesienią? Stanowczo nie polecam!

2024幎10月1日
5぀星のうち3の評䟡

Déçues du tomber des pantalons

La commande est arrivée assez rapidement. Nous (ma fille et moi)avons été assez déçues de la matiÚre. Le tomber n'est pas top. Les tailles ne sont pas comparables aux tailles françaises. Je suis grande (1m82 et je fais du 44) et le XXL m'est juste au niveau des fesses et de la longueur. Mais je l'ai gardé car les conditions de retour ne sont pas avantageuses. Gros délire sur les imprimés!

2025幎4月8日

DNO DNA!

DNO DNA!
Czas oczekiwania, brak kontaktu swoją drogą, ale ÅŒeby kupować ubrania na Temu czy innym alli halli i wciskać klientowi, ÅŒe ubrania są szyte w Bielsku czy gdzieś tam i dlatego to trwa 30 dni to juÅŒ jest szczyt oszustwa!! Materiał gorszy niÅŒ jakieś podłogowy gumolit wymieszany z poliestrem, obrzydlistwo. Nawet mi się nie chce tracić czasu, nerwów ani pieniędzy na odesłanie im tego szajsu. NIGDY WIĘCEJ! Å»ałuję, ÅŒe nie otworzyłam trustpilota zanim zamówiłam tą szmatę, ale na szczęście tylko jedną.

2025幎8月13日

Costly return

Colors up close are not as vivid. The quality of the hoodies fabric is also not the best. Besides all, if you need to send it back, you will need to send it to Poland and you will need to cover the costs.

2025幎6月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス