In het verleden mooie truien besteld, maar nu niet goed gekeken naar de samenstelling. Katoen/polyester was 70/30 en is verandert naar 30/70. Maakt de truien niet flexibel en draagt slecht. 3xl was ee... ãã£ãšèŠã
NastawiÅem siÄ na przynajmniej miesiÄ c oczekiwania, a otrzymaÅem peÅne zamówienie 15ego dnia. Spodnie i bluza rozpinana majÄ 70% baweÅny i resztÄ poliestru, natomiast bluza nierozpinana - odwrotnie,... ãã£ãšèŠã
Zamowienie zlozone 5.10 nie doszlo do dzis i gdybym sama nie upominala sie co z nim to pewnie nawet w 2027 by go nie wyslali. Nieprofesjonalna obsluga, zero kontwktu z ich strony i na moje maile z pyt... ãã£ãšèŠã
Tak nierzetelnego i nieprofesjonalego Sprzedawcy, który podchodzi w sposób lekcewaÅŒÄ cy do Klienta jeszcze w ÅŒyciu nie spotkaÅem, a robiÄ duÅŒo zakupów w sieci. ZÅoÅŒyÅem i opÅaciÅem zamówienie 20 wrzeÅn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
The main idea behind Mr. Gugu & Miss Go was to provide colorful, bold and sometimes provocative, high quality products for young individuals.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Produit au Bangladesh
Ils vendent leurs produits en mettant en avant le « made in Poland » mais en les recevant, quâelle belle surprise jâai eu en voyant les vêtements estampillés dâun beau « made in Bangladesh ». Hop ça dégage
Szkoda nerwow
Rozmiarowka sie nie zgadza, material tragiczny, sklad materialu podany nigdzie, zeby zrobic zwrot trzeba wydrukowac formularz zwrotu (jak w latach 90 albo zerowych a nie cwierc wieku pozniej) i jeszcze oplacic przesylke zwrotu (gdzie standard rynkowy to darmowe przesylki). Nie kazdy ma drukarke, wiec licza ze klient zrezygnuje. Ale ja na szczescie mam drukarke! Kontakt praktycznie nieistniejacy, spedzilem godzine na infolinii, bez odzwewu, dzwoniac w godzinach pracy infolinii, zeby ustalic adres do wysylki zwrotu, bo oczywiscie takiej informacji nie ma na stronie. Napisalem maila, cisza do dzisiaj. Napisalem na whatsupa, po jakims czasie laskawie napisali mi adres do zwortu ale juz numeru telefonu czy adresu email nie (a te sa potrzebne, zeby wyslac paczke), wiec musialem improwizowac i wpisalem cokolwiek co znalazlem na stronie. Cala ta zabawa kosztowala mnie koszt przesylki, czyli oczywiscie jestem w plecy. Naprawde odradzan zakupy w tej firmie. W reklamach pisza, ze maja zwrot 100 dni, ale juz w opisie zwrotu jest napisane ze tylko 14 dni. I tak w kolko, kazda rzecz, ktorej sie nie dotknac pozostawia wiele do zyczenia. Standard obslugi jak sprzed cwierc wieku. Kolejny Januszex. Firma jest polska, ma centrale w PL, ale jak dzwonisz na infolinie to domyslnym jezykiem jest angielski (mozesz wybrac alternatywny polski), co zdradza jakas niezdrowa megalomanie wlascicieli, ze oh oh jacy to my jestesmy "global", no ale to i tak nic nie zmienia bo nie dodzwonilem sie ani na infolinie PL ani Eng. Jeszcze jakbym kupowal u Chinczyka za dwa zlote, to bym zrozumial, i pewnie machnal reka, ale produkty mr Gugu ma w bardzo wysokich wzgledem rynku cenach, wiec przeplacasz, bo to niby w Polsce produkowane itd itp, ale jakosc materialu jest fatalna wiec smiem watpic w te wszystkie zapewnienia o polskosci. Najgorszy sort materialu produkowany w chinskiej fabryce ostatniego sortu jak na moje oko ODRADZAM!
Bad experience
The order took more than two months to arrive. Prints were not exactly as shown in the pictures. Colour of one of the shirts I received was totally different. Poor customer service.
Unreliable and unprofessional
The garments Mr. Gugu & Miss Go provide are quality, I'll give them that, but their fulfilment and customer service are APPALLING. They are based in Poland, I am based in the UK - it's been a month now and I haven't even got a tracking number, let alone the item ordered.
At this level of unreliability it is effectively the same thing as being scammed outright - if I get my order long after I no longer need it, it's throwaway money all the same.
Top quality and fast delivery :)
Top quality and fast delivery :)
Ware wird einfach nicht geliefert!
Warte seit 20.01. auf meine Ware. Hatte leider im Voraus bezahlt und auf meine RÌckforderungsmails werde ich immer damit vertröstet, dass die Ware bald kommt.
Czekam od 4 miesiÄcy
Zamówienie zÅoÅŒyÅam kilka tygodni przed ÅwiÄtami, czyli na poczÄ tku grudnia. Mamy 12 dzieÅ marca i teraz dostaÅam powiadomienie, ÅŒe zamówienie zostaÅo wysÅane. JuÅŒ nawet zdÄ ÅŒyÅam zapomnieÄ, ÅŒe cokolwiek zamówiÅam. A zamówiÅam po prostu tshirt ;D. Masakra
Too far from a decent service, not worth it
My order took almost three months to arrive. Every time I contacted customer service, they reassured me it would arrive ânext week,â but this went on for weeks.
After two months of waiting, I requested a refund. Instead, they offered to send me two extra t-shirts if I kept my order. However, when the package finally arrived, it only contained the items I originally paid forâplus one low-quality t-shirt from another brand that was completely unusable. To make things worse, one of the three items I ordered arrived without a tag, making me suspect it was used and then returned.
While the designs are stylishâhence the websiteâs popularityâthe material is cheap and likely wonât last long. Considering the excessive wait time, poor customer service, and disappointing quality, I wonât be ordering from this site again.
Nie polecam! Termin realizacji wyciÄ gniÄty do 13 tygodni. Mieli w ramach rekompensaty wysÅaÄ bluzÄ lub T-shirty. Nie dostaÅem nic.
Allora
Allora, faccio la premessa che i tempi sono biblici, io porto una 52/54 di pantalone ed ho preso una 2xl anche perché ho un pò di sedere e stanno alla perfezione per fortuna, considerate che sono misure asiatiche quindi per il pantalone una o due misure in su e per la felpa sempre due misure 2xl ho preso ma volendo basta una xl, poi dipende da voi quanto volete vestire comodi o più aderenti, quasi 3 mesi di cui 2 e passa, con varie email per non rischiare che l'ordine magari fosse stato dimenticato, mi ero quasi stufato ma l'attesa Ú servita, la spedizione Ú stata molto veloce, neanche una settimana lavorativa, tutto sommato ce solo da avere pazienza e magari contattarli dopo 1 mese e mezzo se proprio, io ho uso paypal come pagamento e volendo avete 6 mesi di tempo per aprire una contestazione anche se non ce ne bisogno volendo.
W listopadzie zamówiÅem bluze
W listopadzie zamówiÅem bluze , dotarÅa dopiero w zeszÅym tygodniu . ChociaÅŒ jakoÅÄ jest ok , zobaczymy jak bÄdzie po praniu ...
Assistenza clienti inesistente
Ordine 18/12/24
Mandato e-mail, whatsapp, messaggio sul sito per sapere dove o a che punto fosse , nessuno che risponde o ti ricontatta.
Nie polecam nikomu
Nie polecam nikomu. Zamówienie zÅoÅŒyÅem 2.12.2024. Czas realizacji zamówienia od 4-6 tygodni oszacowany na stronie zamówienia 1.01 - 15.01. Po 6 tygodniach dostaÅem wiadomoÅÄ, ÅŒe moje zamówienie zostanie opóźnione do 2 tyg. NastÄpnie kontaktowaÅem siÄ, przez wiadomoÅÄ na messengerze i dostaÅem odpowiedź, ÅŒe 4.02 bÄdzie wysyÅka. Nic nie dostaÅem, ÅŒadnej informacji o tym, ÅŒe moje zamówienie zostaÅo wysÅane, ani ÅŒadnego maila na jakim etapie jest, ani ÅŒadnej kolejnej wiadomoÅci. ZgÅaszam sprawÄ do UOKiK.
Been waiting for the shipment for 3âŠ
Been waiting for the shipment for 3 months.
They sent me a notice of a 2 week delay but its been past 2 weeks of that too.
Support never replied and i wrote to 3 different contacts.
Winterpullover im Sommer?
3 Sweater 2 Wochen vor Weihnachten bestellt. Nach einer Woche habe ich den Bestellstatus ÌberprÌft und merke: Das dauert mindestens 30 Tage. Das ist Ìberaus unÌblich deshalb bin auch auch davon ausgegangen, dass in einer Woche eine Bestellung aus Polen ausgeliefert sein sollte. Sendung wurde aber dann noch 2 Mal verschoben. Was soll ich mit Winterpullovern im MÀrz? Bis zum nÀchsten Winter passen die meinen Kinder auch nicht mehr. Firma schreibt erst zurÌck wenn man einen Paypal einschaltet. Hat dann aber den Auftrag storniert und zurÌckgezahlt. Sehr schade... Pullover sehen witzig aus, aber das geht einfach nicht
Koszulki fajne, ale.....
DaÅbym 5 gwiazdek, bo koszulki doszÅy i sÄ
super, ale czas trwania zamówienia woÅa o pomstÄ do nieba!!!
ZamówiÅem 22.11.2024 r. 3 koszulki, doszÅy po prawie 2.5 miesiÄ
ca, pomimo, ÅŒe pierwotnie miaÅy dojÅÄ po 30 dniach. CzekajÄ
c na zamówienie kilkakrotnie dostawaÅem informacjÄ, ÅŒe bÄdÄ
kolejne 2 tygodnie obsuwy. DzwoniÅem parÄ razy, ale nikt nie odbiera telefonu. Kiedy pisaÅem maila dostawaÅem tÄ samÄ
odpowiedź, ÅŒe trzeba czekaÄ jeszcze 2 tygodnie. To niestety sprawia wraÅŒenie, ÅŒe tracisz nadziejÄ i czujesz siÄ oszukany, w takim duchu pierwotnie napisaÅem tÄ
opiniÄ. Teraz jÄ
zmieniÅem, bo trzeba byÄ uczciwym. I tu apel do firmy: Panowie (i Panie jeÅli teÅŒ tam sÄ
), skróÄcie czas dostawy i poprawcie komunikacjÄ, bo brak tych elementów moÅŒe zniechÄcaÄ ludzi. Koszulki macie fajne, ale organizacyjnie jest co poprawiaÄ. PamiÄtajcie klient zadowolony wróci i ponownie zamówi, wkurwiony nigdy nie wróci a jeszcze bÄdzie robiÅ czarny PR.
Nie polecam nikomu
Nie polecam nikomu. ZakupiÅam koci bluzÄ 22.11. 2024r. Pisze dzwoniÄ ÅŒadnego odzewu. Nic kompletnie. Telefon nikt nie odbiera, na maila nikt nie odpowiada. PrzesyÅki do tej pory nie ma. Chyba bÄdÄ zmuszona zgÅosiÄ sprawÄ na policjÄ ð
top quailtÀt, lange wartezeiten
top quailtÀt, die pullover sind sehr gemÌtlich, aber die wartezeiten sind schrecklich. Die angegebene lieferzeit liegt bei ca. 1,5 monaten, was fÌr einen on-demand-shop verstÀndlich ist, allerdings liegt die tatsÀchliche zeit bei 2-3 monaten. Der kundenservice ist schnell und freundlich in meiner erfahrung.
NIE POLECAM ZAKUPÃW W TYM SKLEPIE
Nie polecamy caÅego serca zakupów w tym sklepie. ZamówiÅam 20.11. dwie kocobluzy skuszona super promocjÄ (które notabene wyÅwietlajÄ mi siÄ non stop). Czas realizacji zamówienia od 4-6 tygodni. Dlugo, nie dÅugo, na ÅwiÄta BoÅŒego Narodzenia akurat powinny byÄ, bo miaÅy byÄ prezentem ÅwiÄ tecznym. Po 6 tygodniach dostaÅam wiadomoÅÄ, ÅŒe moje zamówienie zostanie opóźnione do 2 tyg. Po czym po upÅywie 2 tygodni, ÅŒe moje zamówienie zostanie wysÅane do 24.01. 27.01 nie dostaÅam ÅŒadnej informacji o tym, ÅŒe moje zamówienie zostaÅo wysÅane, ani ÅŒadnego maila na jakim etapie jest, wiÄc zaÅŒÄ daÅam zwrotu pieniÄdzy, w innym razie sprawa trafiÅaby do UOKiK, chociaÅŒ uwaÅŒam, ÅŒe i tak powinni siÄ temu przyjrzeÄ, bo coÅ tu mocno nie gra.
From great, to dumpster fire.
Used to love them, cause the clothes are great. But apparently they changed to a complete disaster.
I ordered clothes in early November to get them by Christmas.
Since then they gave me 4 different dispatch times.
They give me a dispatch date, I email them on said date, and are being given a different date.
They do not even have CS good enough to message you about delays, you have to email them.
When asked to raise a complaint, the agent tried to cancel.my order, which I refused. The complaint was never raised.
At this point I am hoping that maybe this will be dispatched by next Christmas.