Mr. Gugu & Miss Go レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

In het verleden mooie truien besteld, maar nu niet goed gekeken naar de samenstelling. Katoen/polyester was 70/30 en is verandert naar 30/70. Maakt de truien niet flexibel en draagt slecht. 3xl was ee... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zamowienie zlozone 5.10 nie doszlo do dzis i gdybym sama nie upominala sie co z nim to pewnie nawet w 2027 by go nie wyslali. Nieprofesjonalna obsluga, zero kontwktu z ich strony i na moje maile z pyt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Tak nierzetelnego i nieprofesjonalego Sprzedawcy, który podchodzi w sposób lekcewaŌący do Klienta jeszcze w ÅŒyciu nie spotkałem, a robię duÅŒo zakupów w sieci. ZłoÅŒyłem i opłaciłem zamówienie 20 wrześn... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

The main idea behind Mr. Gugu & Miss Go was to provide colorful, bold and sometimes provocative, high quality products for young individuals.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

Produit au Bangladesh

Ils vendent leurs produits en mettant en avant le « made in Poland » mais en les recevant, qu’elle belle surprise j’ai eu en voyant les vêtements estampillés d’un beau « made in Bangladesh ». Hop ça dégage

2025幎6月2日

Szkoda nerwow

Rozmiarowka sie nie zgadza, material tragiczny, sklad materialu podany nigdzie, zeby zrobic zwrot trzeba wydrukowac formularz zwrotu (jak w latach 90 albo zerowych a nie cwierc wieku pozniej) i jeszcze oplacic przesylke zwrotu (gdzie standard rynkowy to darmowe przesylki). Nie kazdy ma drukarke, wiec licza ze klient zrezygnuje. Ale ja na szczescie mam drukarke! Kontakt praktycznie nieistniejacy, spedzilem godzine na infolinii, bez odzwewu, dzwoniac w godzinach pracy infolinii, zeby ustalic adres do wysylki zwrotu, bo oczywiscie takiej informacji nie ma na stronie. Napisalem maila, cisza do dzisiaj. Napisalem na whatsupa, po jakims czasie laskawie napisali mi adres do zwortu ale juz numeru telefonu czy adresu email nie (a te sa potrzebne, zeby wyslac paczke), wiec musialem improwizowac i wpisalem cokolwiek co znalazlem na stronie. Cala ta zabawa kosztowala mnie koszt przesylki, czyli oczywiscie jestem w plecy. Naprawde odradzan zakupy w tej firmie. W reklamach pisza, ze maja zwrot 100 dni, ale juz w opisie zwrotu jest napisane ze tylko 14 dni. I tak w kolko, kazda rzecz, ktorej sie nie dotknac pozostawia wiele do zyczenia. Standard obslugi jak sprzed cwierc wieku. Kolejny Januszex. Firma jest polska, ma centrale w PL, ale jak dzwonisz na infolinie to domyslnym jezykiem jest angielski (mozesz wybrac alternatywny polski), co zdradza jakas niezdrowa megalomanie wlascicieli, ze oh oh jacy to my jestesmy "global", no ale to i tak nic nie zmienia bo nie dodzwonilem sie ani na infolinie PL ani Eng. Jeszcze jakbym kupowal u Chinczyka za dwa zlote, to bym zrozumial, i pewnie machnal reka, ale produkty mr Gugu ma w bardzo wysokich wzgledem rynku cenach, wiec przeplacasz, bo to niby w Polsce produkowane itd itp, ale jakosc materialu jest fatalna wiec smiem watpic w te wszystkie zapewnienia o polskosci. Najgorszy sort materialu produkowany w chinskiej fabryce ostatniego sortu jak na moje oko ODRADZAM!

2025幎5月27日

Bad experience

The order took more than two months to arrive. Prints were not exactly as shown in the pictures. Colour of one of the shirts I received was totally different. Poor customer service.

2025幎5月15日

Unreliable and unprofessional

The garments Mr. Gugu & Miss Go provide are quality, I'll give them that, but their fulfilment and customer service are APPALLING. They are based in Poland, I am based in the UK - it's been a month now and I haven't even got a tracking number, let alone the item ordered.
At this level of unreliability it is effectively the same thing as being scammed outright - if I get my order long after I no longer need it, it's throwaway money all the same.

2025幎3月15日

Czekam od 4 miesięcy

Zamówienie złoÅŒyłam kilka tygodni przed świętami, czyli na początku grudnia. Mamy 12 dzień marca i teraz dostałam powiadomienie, ÅŒe zamówienie zostało wysłane. JuÅŒ nawet zdÄ…ÅŒyłam zapomnieć, ÅŒe cokolwiek zamówiłam. A zamówiłam po prostu tshirt ;D. Masakra

2025幎3月12日
5぀星のうち1の評䟡

Too far from a decent service, not worth it

My order took almost three months to arrive. Every time I contacted customer service, they reassured me it would arrive “next week,” but this went on for weeks.

After two months of waiting, I requested a refund. Instead, they offered to send me two extra t-shirts if I kept my order. However, when the package finally arrived, it only contained the items I originally paid for—plus one low-quality t-shirt from another brand that was completely unusable. To make things worse, one of the three items I ordered arrived without a tag, making me suspect it was used and then returned.

While the designs are stylish—hence the website’s popularity—the material is cheap and likely won’t last long. Considering the excessive wait time, poor customer service, and disappointing quality, I won’t be ordering from this site again.

2024幎12月1日
5぀星のうち5の評䟡

Allora

Allora, faccio la premessa che i tempi sono biblici, io porto una 52/54 di pantalone ed ho preso una 2xl anche perché ho un pò di sedere e stanno alla perfezione per fortuna, considerate che sono misure asiatiche quindi per il pantalone una o due misure in su e per la felpa sempre due misure 2xl ho preso ma volendo basta una xl, poi dipende da voi quanto volete vestire comodi o più aderenti, quasi 3 mesi di cui 2 e passa, con varie email per non rischiare che l'ordine magari fosse stato dimenticato, mi ero quasi stufato ma l'attesa Ú servita, la spedizione Ú stata molto veloce, neanche una settimana lavorativa, tutto sommato ce solo da avere pazienza e magari contattarli dopo 1 mese e mezzo se proprio, io ho uso paypal come pagamento e volendo avete 6 mesi di tempo per aprire una contestazione anche se non ce ne bisogno volendo.

2025幎2月7日

Nie polecam nikomu

Nie polecam nikomu. Zamówienie złoÅŒyłem 2.12.2024. Czas realizacji zamówienia od 4-6 tygodni oszacowany na stronie zamówienia 1.01 - 15.01. Po 6 tygodniach dostałem wiadomość, ÅŒe moje zamówienie zostanie opóźnione do 2 tyg. Następnie kontaktowałem się, przez wiadomość na messengerze i dostałem odpowiedź, ÅŒe 4.02 będzie wysyłka. Nic nie dostałem, ÅŒadnej informacji o tym, ÅŒe moje zamówienie zostało wysłane, ani ÅŒadnego maila na jakim etapie jest, ani ÅŒadnej kolejnej wiadomości. Zgłaszam sprawę do UOKiK.

2025幎2月5日

Winterpullover im Sommer?

3 Sweater 2 Wochen vor Weihnachten bestellt. Nach einer Woche habe ich den Bestellstatus ÌberprÌft und merke: Das dauert mindestens 30 Tage. Das ist Ìberaus unÌblich deshalb bin auch auch davon ausgegangen, dass in einer Woche eine Bestellung aus Polen ausgeliefert sein sollte. Sendung wurde aber dann noch 2 Mal verschoben. Was soll ich mit Winterpullovern im MÀrz? Bis zum nÀchsten Winter passen die meinen Kinder auch nicht mehr. Firma schreibt erst zurÌck wenn man einen Paypal einschaltet. Hat dann aber den Auftrag storniert und zurÌckgezahlt. Sehr schade... Pullover sehen witzig aus, aber das geht einfach nicht

2025幎2月3日
5぀星のうち4の評䟡

Koszulki fajne, ale.....

Dałbym 5 gwiazdek, bo koszulki doszły i są super, ale czas trwania zamówienia woła o pomstę do nieba!!!
Zamówiłem 22.11.2024 r. 3 koszulki, doszły po prawie 2.5 miesiąca, pomimo, ÅŒe pierwotnie miały dojść po 30 dniach. Czekając na zamówienie kilkakrotnie dostawałem informację, ÅŒe będą kolejne 2 tygodnie obsuwy. Dzwoniłem parę razy, ale nikt nie odbiera telefonu. Kiedy pisałem maila dostawałem tę samą odpowiedź, ÅŒe trzeba czekać jeszcze 2 tygodnie. To niestety sprawia wraÅŒenie, ÅŒe tracisz nadzieję i czujesz się oszukany, w takim duchu pierwotnie napisałem tą opinię. Teraz ją zmieniłem, bo trzeba być uczciwym. I tu apel do firmy: Panowie (i Panie jeśli teÅŒ tam są), skróćcie czas dostawy i poprawcie komunikację, bo brak tych elementów moÅŒe zniechęcać ludzi. Koszulki macie fajne, ale organizacyjnie jest co poprawiać. Pamiętajcie klient zadowolony wróci i ponownie zamówi, wkurwiony nigdy nie wróci a jeszcze będzie robił czarny PR.

2025幎1月30日

Nie polecam nikomu

Nie polecam nikomu. Zakupiłam koci bluzę 22.11. 2024r. Pisze dzwonię ÅŒadnego odzewu. Nic kompletnie. Telefon nikt nie odbiera, na maila nikt nie odpowiada. Przesyłki do tej pory nie ma. Chyba będę zmuszona zgłosić sprawę na policję 😌

2025幎1月29日
5぀星のうち3の評䟡

top quailtÀt, lange wartezeiten

top quailtÀt, die pullover sind sehr gemÌtlich, aber die wartezeiten sind schrecklich. Die angegebene lieferzeit liegt bei ca. 1,5 monaten, was fÌr einen on-demand-shop verstÀndlich ist, allerdings liegt die tatsÀchliche zeit bei 2-3 monaten. Der kundenservice ist schnell und freundlich in meiner erfahrung.

2025幎1月28日

NIE POLECAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE

Nie polecamy całego serca zakupów w tym sklepie. Zamówiłam 20.11. dwie kocobluzy skuszona super promocją (które notabene wyświetlają mi się non stop). Czas realizacji zamówienia od 4-6 tygodni. Dlugo, nie długo, na święta BoÅŒego Narodzenia akurat powinny być, bo miały być prezentem świątecznym. Po 6 tygodniach dostałam wiadomość, ÅŒe moje zamówienie zostanie opóźnione do 2 tyg. Po czym po upływie 2 tygodni, ÅŒe moje zamówienie zostanie wysłane do 24.01. 27.01 nie dostałam ÅŒadnej informacji o tym, ÅŒe moje zamówienie zostało wysłane, ani ÅŒadnego maila na jakim etapie jest, więc zaŌądałam zwrotu pieniędzy, w innym razie sprawa trafiłaby do UOKiK, chociaÅŒ uwaÅŒam, ÅŒe i tak powinni się temu przyjrzeć, bo coś tu mocno nie gra.

2025幎1月27日
5぀星のうち1の評䟡

From great, to dumpster fire.

Used to love them, cause the clothes are great. But apparently they changed to a complete disaster.
I ordered clothes in early November to get them by Christmas.

Since then they gave me 4 different dispatch times.

They give me a dispatch date, I email them on said date, and are being given a different date.

They do not even have CS good enough to message you about delays, you have to email them.

When asked to raise a complaint, the agent tried to cancel.my order, which I refused. The complaint was never raised.

At this point I am hoping that maybe this will be dispatched by next Christmas.

2024幎11月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス