MrStarsky レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Mooie posters met nette lijsten. Alleen was er een beschadiging aan de glasplaat, het duurde even voordat ik eindelijk contact kreeg met klantenservice. Gelukkig is het na 2 weken opgelost. Nu tev... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een prachtige poster van de bestelde sterrenhemel op mooi stevig papier. Goede kwaliteit. Mooie kleuren. Met eikenlijst besteld. De verpakking is uitstekend ! Thuis even de poster in de lijst gedaa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superleuk concept! Allicht zou je nog meer templates willen hebben om uit te kiezen, maar blijft een fantastisch (kraam)cadeau. Mooie kwaliteit, snel geleverd, goed beschermd verpakt, top! Hoewel ik h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sinds ik MrStarsky heb ontdekt zit ik niet meer verlegen om een leuk kraamcadeau. Al mijn neefjes, nichtjes en de kinderen van vrienden en kennissen krijgen een geboorteposter én (als ze een jaar of d... もっず芋る

䌁業情報

1. ポスタヌ店

圓該䌁業による蚘述

A lot of us are familiar with a very old-school gift you’re given with the birth of a child: the embroidered birth announcement. With this old, but thoughtful gift in mind, our goal was to revive this concept of tangible memories, which led to a one-of-a-kind, customizable, and beautifully illustrated posters of the starry sky. MrStarsky creates posters of the starry sky of all unforgettable moments, such as the birth of a baby, an engagement, a marriage or the day you and your partner first met! With our posters, it’s guaranteed that there will be a unique memory of that one special moment hanging on your wall.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 54ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Posters? Ja! Lijsten? Nee!

Ik ben heel blij met de mooie posters voor mijn kindjes, een grotere variatie uit sterrenhemels had ik wel leuker gevonden, ik heb nu een sterrenhemel én maanposter omdat ik hun posters anders teveel op elkaar vond lijken. Wel ben ik enorm teleurgesteld over de lijsten, de kwaliteit is drie keer niks. Een paar stukjes hout met een plasticje erin voor €25? Bij de action of kwantum heb je precies dezelfde lijst van betere kwaliteit voor minder dan de helft van dit bedrag. Zonde!

2024幎11月22日

Wir haben schon mindestens 5 mal dort

Wir haben schon mindestens 5 mal dort bestellt. Die Sternenhimmelposter sowie die ABC Poster aus verschiedenen Kooperation und auch das bezaubernde Personalisierbare Buch sind einfach bezaubernd. AbsolutEmpfehlenswert empfehlenswert auch als besonderes Geschenk. QualitÀt sowie Lieferung top.

2024幎10月28日

Prima poster, maar...

Prima poster. Maar de lijst is beschadigd. Meermaals contact proberen op te nemen maar het blijft oorverdovend stil. Behalve alle marketing mails, die krijg je wel om de 2 dagen in je postvak...

2024幎8月22日

Prachtig, uniek cadeau

Blijft altijd een briljant cadeau om te geven.

2024幎9月25日
MrStarsky ロゎ

MrStarsky からの回答

Hi Steph, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden over ons en de producten bent!🀩 Als jong bedrijf vinden we het superleuk om te horen dat ons concept en producten in de smaak vallen!

Een fijne dag toegewenst!

Groetjes,
Rosa
Team MrStarsky

5぀星のうち3の評䟡

De poster is echt leuk en mooi geprint

De poster is echt leuk en mooi geprint maar als je er voor €30 een lijst bij besteld mag je zelf gaan knutselen. De lijst is de prijs niet waard, het is een goedkoop uitziende lijst, met plexiglas en een plastic laag eroverheen. Als je die eraf haalt zitten je vingerafdrukken erop. Volgende keer een lijst elders kopen, dan ben je goedkoper uit en moet je ook zelf nog knutselen. Voor bijna €80 verwacht je toch dat ze de lijst er alvast omheen doen. Zonde! Het

2024幎9月10日

Poster fantastisch, lijst matig

Poster met lijst besteld. Poster is heel mooi, de lijst een teleurstelling. In de lijst zit plexiglas en het wordt apart geleverd dus je mag het zelf in elkaar “knutselen”. Niet erg, maar voor het bedrag verwacht je wat anders. Vanwege tijdsdruk hou ik de lijst, maar mijn advies zou zijn bestel een lijst bij wehkamp voor 1/3 van de prijs.

2024幎9月5日

Superschöne Poster

Superschöne Poster, die einfach so eine besondere Bedeutung haben, dass es nicht nur an Schönes erinnert, sondern selbst so schöne Momente und Erinnerungen schaffen (jedes Mal wenn man sie anschaut)! 🧡💫

2024幎9月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス