レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Var först lite skeptisk men varan skickades pÃ¥ rekordtid genom flera EU lÀnder. Oklart hur svÃ¥rt det Àr att göra returer. MÃ¥ste ÀndÃ¥ pÃ¥peka att varan jag bestÀllde Àr av ytterst hög kvalitet men kosta... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Vi fick vÃ¥rt skÃ¥p och lÀt det ligga ett par dagar innan vi packade upp och sorterade delarna och sedan började vi montera ihop skÃ¥pet. Bruksanvisningen var ibland svÃ¥r att förstÃ¥, bilderna var sÃ¥ smÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Smidigt, snabbt och enkelt! FrÃ¥n bestÀllning till betalning. Lite lÀngre leveranstid men det Àr okej. Prylen, som ingen leverantör i Sverige kunde erbjuda till det priset, kom fram, installerades och... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

var repor och andra smÃ¥ skador pÃ¥ min möbel, ingenting som sÃ¥g ut att komma frÃ¥n frakten utan som redan var dÀr. Till exempel sÃ¥g det ut som en kvin rispats pÃ¥ sidan innan den mÃ¥lats. Ingenting j... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン垂堎

My Mall に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Med ett stort sortiment av utvalda funktionella, attraktiva och prisvÀrda produkter för ditt hem och din fritid uppmuntrar vi till en aktiv och social livsstil som berikar ditt liv och vÀlmående.

Som kund kan du kÀnna dig trygg och sÀker nÀr du gör ett köp hos oss. Vi Àr en Certifierad e-handel och alla bestÀllningar omfattas automatiskt av Köpskydd som tÀcker upp till 10 000 kr per köp. Som innehavare av detta certifikat har vi åtagit oss att följa en rad specifika och högt satta krav, som upprÀttats för att sÀkerstÀlla genomgående hög kvalitet genom hela köpprocessen.

För våra Plus-produkter erbjuder vi utökad öppet köp upp till 30 dagar och dessutom med fri frakt från 699 kr.

VÀlj att betala med Swish, Faktura, Delbetalning, Konto eller Bank. Alla betalningar hanteras via Klarna och du får en tydlig sammanstÀllning av dina köp i deras app.

Vi Àr en av Sveriges snabbast vÀxande marknadsplatser och erbjuder mer Àn 100 000 produkter som levereras av e-handlare över hela landet.

3.9

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Tack för din recension.
Kul att höra att leveransen gick snabbt och att hyllan motsvarade förvÀntningarna. Vi uppskattar att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme.

5぀星のうち4の評䟡

Klent byggd men priset Àr rÀtt

De har inga omdömen eller recensioner på sina produkter, och det Àr nog avsiktligt. NÀr man får montera möblerna sjÀlv Àr det omöjligt att inte anvÀnda IKEA som referens. Jag bestÀllde en liten köksbÀnk på hjul med två skåp och förvaring för flaskor. Instruktionerna var mycket otydligare Àn IKEAs, och vid första anblick blev man rÀdd över hur rörigt det såg ut. På en punkt var det helt fel dessutom. Konstruktionen Àr vÀldigt ranglig, och allting Àr lite lÀttare och tunnare Àn man hade hoppats. Jag Àr övertygad om att om man ramlar över bÀnken så går den i kras. Med lite bÀttre instruktioner så hade dock inte varit så farligt, men nu tog det 2 timmar, medan med en motsvarande IKEA produkt så hade det tagit 45-60 min kanske.

Som sagt, vÀldigt klent byggd, men fyller sin funktion, så jag Àr nöjd. Jag tycker dock att man borde kunna recensera varje produkt för att hjÀlpa andra köpare.

2025幎4月25日

My Mall からの回答

Tack för att du tog dig tid att ge en så utförlig feedback.
Vi uppskattar verkligen att du delar både det som fungerade och det som inte levde upp till dina förvÀntningar. Dina synpunkter kring produktens konstruktion och monteringsinstruktionerna Àr vÀrdefulla för oss.

Vi uppskattar också ditt förslag om produktrecensioner och tar det med oss vidare.

Nöjd kund

Det var en snabb leverans och jag Àr mycket nöjd med stolarna jag bestÀllde. NÀr jag fick en liten fundering om leveransen så fick jag ett snabbt svar från ert företag My Mall.

2025幎5月2日

My Mall からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de stolarna och leveransen. Vi Àr glada att vi kunde hjÀlpa till nÀr du kontaktade oss – tveka inte att höra av dig igen om det Àr nÃ¥got mer du undrar över.

Mycket bra kvalitet

Mycket bra kvalitet

2025幎4月28日

My Mall からの回答

Stort tack för din fina feedback – det glÀder oss att du Àr nöjd med kvaliteten.

5぀星のうち2の評䟡

SÀmsta kvaliteten jag har sÀtt hittills

SÀmsta kvaliteten jag har sÀtt hittills

2025幎4月28日

My Mall からの回答

Tack för din feedback och för att du tagit dig tid att lÀmna ett omdöme. Vi beklagar att du upplevt att kvaliteten inte motsvarade dina förvÀntningar. VÀnligen kontakta oss på support@mymall.se om du har några funderingar eller vill ha vidare hjÀlp kring din order.

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr jÀtte nöjd med eran service

Jag Àr jÀtte nöjd med eran service. Tusen tack

2025幎4月2日

My Mall からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme – det glÀder oss verkligen att höra att du Àr nöjd med vÃ¥r service. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig!

2025幎3月24日

Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med leveranstiden.

Ha en superfin dag!

Ljusmanschetter

Så fina ljusmanschetter, det blev en fin gåva att ge bort till en som letat efter sådana i vår stad. Hen blev glatt överraskad att jag köpt till hen.

2025幎3月27日

My Mall からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vad roligt att höra att ni blev nöjda med produkten.

Mycket nöjd.

2025幎3月8日

Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att du har haft en bra upplevelse hos oss.

Ha en fin eftermiddag!

Snabbt och bra

2025幎2月26日

Tack för ditt omdöme!
Vi Àr glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss.

I bought 5 jackets but the are to big

I bought 5 jackets but the are to big and one of the jacket is already broken, so I want to return but its no label for return. I was contacting My Mall customer service last week same day i picked up the package, but they said already contacted the shop.. Until now nothing happening i not hear anything. My problem is i travel to Thailand tomorrow and the return is in 14 days. I really disappointed it is my first time with My Mall. I'll never buy again.

2025幎3月5日

Hi,

Thank you for your feedback.
We sincerely regret that your experience has not met your expectations, and we completely understand your frustration, especially with your upcoming trip.

As we have previously informed you, we will of course assist you with your return. Since you contacted us within the return period, there is no need to worry. You will still be able to complete your return even if the return window has passed by the time you return from your trip.

We appreciate your patience and are committed to ensuring this is resolved for you. Please rest assured that we are here to support you throughout the process.

Have a great weekend!

Best regards,
My Mall

5぀星のうち1の評䟡

GÃ¥tt en vecka sen mejlet dÀr dem pÃ¥stÃ¥r

Gått en vecka sen mejlet dÀr dem påstår sig skickat varan. Inte fått spårningsnummer och kontakt med kundtjÀnst Àr ju helt undermåligt. KÀnns lite som man blivit blåst.

2025幎2月28日

Tack för din feedback.
Vad tråkigt att höra detta, och vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse hos oss. Vi förstår din frustration, och vi strÀvar alltid efter att hjÀlpa våra kunder på bÀsta möjliga sÀtt. Om du fortfarande behöver hjÀlp eller har några frågor, Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss via mejl eller ringa oss på 08-503 527 10, måndag till fredag mellan 09:00-12:00.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, otroligt fin kanin som verkligen levde upp för sitt mÀrke! Önskar att alla bebisar fick en som sitt första mjukdjur.

2025幎2月3日

My Mall からの回答

Tack så mycket för din fina recension! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd både med leveransen och produkten.

Ha en hÀrlig dag!

Snabb

Snabb . bra. SÀker leverans..pålitlig

2025幎2月2日

My Mall からの回答

Tack så mycket för din feedback! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med leveransen och att allt fungerade bra.

Ingen leverans Àn

Jag har Ànnu inte fått min bestÀllning med ordernr 000130199

2025幎2月2日

My Mall からの回答

Vi beklagar att du Ànnu inte har mottagit din bestÀllning. Vi förstÃ¥r att det kan vara frustrerande, och vi vill gÀrna hjÀlpa dig att reda ut detta. VÀnligen kontakta oss pÃ¥ support@mymall.se sÃ¥ att vi kan undersöka Àrendet och ge dig mer information om din leverans. Tack för ditt tÃ¥lamod – vi ser fram emot att hjÀlpa dig vidare.

Ha en fin eftermiddag!

5぀星のうち4の評䟡

Snabb leverans och smidigt.

2025幎1月27日

My Mall からの回答

Tack så mycket för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du har haft en bra upplevelse hos oss.

Önskar dig en fin dag!

Jag rekommenderar starkt 👍👍

Jag Àr mycket nöjd med min bestÀllning och leverantörer och allt, jag rekommenderar starkt. 👍👍👍

2025幎1月30日

My Mall からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det glÀder oss att du Àr nöjd med din bestÀllning. Din rekommendation betyder mycket för oss!

Önskar dig en fin måndag!

2025幎1月27日

My Mall からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med leveransen.

5぀星のうち1の評䟡

HÃ¥ller inte ett avtal fastÀn jag fÃ¥tt

Håller inte ett avtal fastÀn jag fått order bekrÀftelse. Skickar ett mail efter 13 dagar och frågar då var varan har tagit vÀgen och får ett mail att det hade blivit tekniska fel och då makulerades orden i nÀsta ögonblick kommer ett nytt mail att varan hade tagit slut och på grund av detta så Àr orden makulerad. MÀrkligt för nÀr jag går in på sidan så finns varan dÀr men till ordinarie pris det dubbla. NÀr jag sedan ifrågasÀtter förfarandet så sÀger dom att jag Àr ju vÀlkommen att köpa varan till ordinarie pris. Jo ja tackar Àr det det att vara serviceminded.

2025幎1月13日
自発的なレビュヌ

My Mall からの回答

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme och dela med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen den situation som uppstått och förstår frustrationen som detta kan ha orsakat dig.

Ordern avbryts tyvÀrr på grund av ett tekniskt fel som ledde till felaktiga priser på vår hemsida. NÀr en order avbryts skickas ett automatiskt mejl som förklarar att det berodde på att varan var slut i lager. Vi inser att detta var missvisande i ditt fall, och vi har uppdaterat dessa mejl för att undvika liknande oklarheter i framtiden.

Vi beklagar Àven att det tog lÀngre tid Àn vÀntat innan du fick information om detta.

Vi uppskattar din Àrlighet och hoppas att vi får chansen att ge dig en bÀttre upplevelse nÀsta gång. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar, Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss.

Önskar dig en fin dag!

fina varor och bra pris

2025幎1月7日

My Mall からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det glÀder oss att du Àr nöjd med våra varor och priser. Din feedback betyder mycket för oss.

Ha en fin onsdag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス