Både prøvet shampoo og balsam med citrus og lavendel. I starten syntes jeg at shampooen var svær at fordele og håret føltes kruset og som om det havde modhager på. Men med lidt teknik blev det bedre,... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super lækker produkt Shampooen summer helt fantastisk og balsamen gør mit hår lækkert blødt og nemt at rede ud Ud over det så dufter det som et helt spa ophold, dennlækre citron duft er en v... もっと見る
Var noget spændt da jeg har prøvet mange forskellige produkter til min kløende og fedtede hovedbund… 1 uges brug af shampoo og så tilmeldte jeg mig abonnement ❤️ Dejligt man kan få lov at afprøve pr... もっと見る
Virkelig overraskende god shampoo og balsam bar. Jeg var lidt skeptisk da jeg bestilte mine 2 bar, men jeg er kun positiv overrasket, da jeg brugte dem - men også en lidt anderledes måde, at vaske h... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Godt rigtigt godtprodukt
Det er noget af det bedste køb jeg har gjort længe for mit hår, bruger ikke andet nu🥰
Bare et rigtig godt produkt
Bare et rigtig godt produkt. Mit hår har aldrig været så blødt og lækkert. Super tilfreds og nemt at bruge. Ekstra plus, ikke flere store shampoo flasker i brusekabinen 😉👍
Er super glad for shampoo bar
Er super glad for shampoo bar, men balsam er virkelig svært at få den opløst, skal jeg virkelig gruble balsam bar. Mod min hår.
Et super godt produkt
Et super godt produkt, der lever fuldt ud op til det de lover. Mine forventninger til shampoo bars var ikke høje, men disse gør det godt.
Jeg har meget langt hår og vil gerne passe på miljøet 💚
Jeg har meget langt hår (ned over rumpen) og fældede en del. Derfor var jeg spændt på spændt på hvordan shampoo- og balsambar virkede på mit hår. Efter 3 gange, fælder jeg næsten ikke, der er meget få hår i min børste efter brug. Håret er nemt at rede ud, og er dejlig blødt og levende. Men min største glæde handler om alt det plastikaffald jeg undgår, og det samme gælder de miljømæssige belastninger som alm. shampoo medvirker pga. unødvendige kemikalier. Jeg kommer helt klart til at fortsætte, og har også købt et sæt til min datter.
Tak fra mig og moder jord 💚
Lækre produkter håret bliver fyldigt og…
Lækre produkter håret bliver fyldigt og føles sundere
Super shampoo og balsam
Super shampoo og balsam. Mit hår har aldrig været så blødt og alligevel så kraftigt. Kan kun anbefale begge dele.
Absolut fantastiske produkter.
Absolut fantastiske produkter.
Jeg er især glad for produkterne med citrongræs duft.
Mit hår har seriøst aldrig haft det så godt!!
Og så er servicen i øvrigt også ret go:)
Dejligt produkt
Dejligt produkt, jeg svømmer en del og har langt hår. Shampooen er lækker og dufter skønt. Balsamen har jeg det lidt sjovt med for det føles så anderledes end det jeg plejer at bruge, men jeg må sige mit hår er dejligt blødt
Shampoobaren er et fint produkt
Shampoobaren er et fint produkt. Dufter godt og skummer dejligt.
Har ikke prøvet balsam, da det ikke bruges til mit hår.
Varen kom hurtigt, pænt pakket ind. Lækkert med en sæbeholder til, endda uden beregning.
Jeg er gået fra altid irriteret…
Jeg er gået fra altid irriteret hovedbund og ansigtshud, til nu er der ro og skæl et minimum :D
Fornuftig, troværdig og behagelig handels proces uden bøvl :)
Vildt godt.
Helt fantastisk produkt. Håret bliver dejligt let og blødt. Jeg er meget imponeret.
Fået blødere hår
Jeg hår meget tykt hår med en del grå hår i. Efter kemoterapi er mit hår blevet tørt og filtrer helt enormt. Shampoo og balsam bar virker til at gøre mit hår blødere. Men tænker barerene bliver svære at håndtere, efterhånden som de bliver mindre.
Super lækker shampoo.
Lækker skummende Shampoo Shampoo baren er rigtig god og skummer…
Shampoo baren er rigtig god og skummer godt op. Balsam baren dufter skønt af lavendel, den blødgør dog ikke helt håret nok.
Klar anbefaling
Både shampoo og balsam virker rigtig fint og gør håret blødt og glansfuldt. Begge dele har en dejligt duft og er nem, at bruge.
Kundeservice har også været rigtig god og hurtig til at svare.
Det er ikke sidste gang jeg køber her 😊
Ikke helt som forventet
Lever ikke helt op til mine forventninger. Der er ikke til 50+ gange vask i barerne og de bliver meget uhandy når de bliver mindre. Det havde været nemmere på flaske.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。