Nærva レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Både prøvet shampoo og balsam med citrus og lavendel. I starten syntes jeg at shampooen var svær at fordele og håret føltes kruset og som om det havde modhager på. Men med lidt teknik blev det bedre,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super lækker produkt Shampooen summer helt fantastisk og balsamen gør mit hår lækkert blødt og nemt at rede ud Ud over det så dufter det som et helt spa ophold, dennlækre citron duft er en v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Var noget spændt da jeg har prøvet mange forskellige produkter til min kløende og fedtede hovedbund… 1 uges brug af shampoo og så tilmeldte jeg mig abonnement ❤️ Dejligt man kan få lov at afprøve pr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig overraskende god shampoo og balsam bar. Jeg var lidt skeptisk da jeg bestilte mine 2 bar, men jeg er kun positiv overrasket, da jeg brugte dem - men også en lidt anderledes måde, at vaske h... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 181件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg tænkte JaJa det er nok lige som…

Jeg tænkte JaJa det er nok lige som meget andet der lover guld og grønne skove. Men jeg købte en enkelt sæbe bar og balsam for så havde jeg da ikke smidt så mange penge ud af vinduet.
MEN hold da op hvor kunne jeg se forskel bare på en gang vask. Mit hår så mere glansfuldt ud og mine krøller kom frem igen.
STOR ROS TIL JER for jeres produkt.

2025年12月1日

Jeg er supertilfreds

Jeg er supertilfreds. Nemt at bruge, shampoo skummer fint, balsam gør sit værk, passende lækker duft. Håret bliver smukt og hovedbunden får ro.

2025年12月10日

Hej hos jer i True Danish

Hej hos jer i True Danish
Jeg har nu brugt jeres shampoo og balsam og jeg er mega lykkelig 👍❤️
Min hovedbund klør ikke mere og håret er blødt og uden sammenfiltrede knuder 🤗
Kan varmt anbefale produktet.
🌺🌺🌺🌺

2025年12月2日

God kunde oplevelse

Bestil og modtag et par dage efter. Jeg kom til at bestille dobbelt og der var ingen problemer med at afbestille den ene ordre. Produktet giver dejligt blankt og rent hår. Jeg er godt tilfreds.

2025年11月20日
5つ星のうち5の評価

Jeg er meget positiv overrasket

Jeg er meget positiv overrasket. Jeg har ikke før prøvet bar shampoo/balsam men er allerede efter få vaske hooket. Efter vask med flydende shampoo, så mit hår trist og tørt ud . Der gør det ikke med disse barer. Min hovedbund er heller ikke så irriteret eller kløende længere. Vil klart anbefale!

2025年11月27日

Jeg anbefaler det klart

Det er mit første forsøg med shampoobar, og jeg er virkelig positivt overrasket over hvor nemt det er at bruge. Mit hår føles lækkert, og min hovedbund er glad. Jeg har brugt det i 10 dage.
Jeg anbefaler det klart.

2025年11月24日

Meget tilfreds

Meget tilfreds indtil videre - dufter fantastisk. Har brugt nogle forskellige barer og synes det er lidt svært at vurdere med balsom, hvornår man har nok. Men det lærer jeg nok hen af vejen.

2025年11月20日

Wow!!!

Wow. Ved ikke hvordan, men har virkelig
minimeret mit mit hårtab og er ikke længere grædefærdig efter hver hårvask. Bedre hårdage og ikke behov for at vaske det så tit!!! Kæmpe anbefaling❤️

2025年11月23日

Hurtige levering

Hurtige levering
Har brugt jeres shampoo bar to gang i mit hår, og kan allerede mærke og se forskel. Skal lige have prøvet jeres balsam bar også. Jeg er yderst tilfreds med jeres produkt...❤️

2025年11月22日

Overraskende god

Det var mit første forsøg med en shampoo bar. Havde frygtet, det var omstændeligt, men baren afgiver den nødvendige mængde sæbe på ingen tid, skummer fint og virker beroligende på hovedbunden.

2025年11月11日

Super dejlig shampoo

Super dejlig shampoo. Jeg er overrasket over hvor glat og fint hår jeg har fået efter jeg er begyndt at bruge den. Bruger også balsam for at få det bedste resultat. Jeg var bekymret over hvordan det ville virke med en bar - men videoen gav god vejledning og det passer mig fint at have barerne liggende og tørre mellem brug.

2025年11月1日

Trustpilot エクスペリエンス