Nassau var et meget behageligt bekendtskab, lige fra konsulentbesÞget til leveringen af den nye garageport. Alt leveret helt som aftalt og til aftalt tid. Jeg anbefaler gerne firmaet til andre.
äŒæ¥ãåçããŸãã
God hjÊlp inden kÞb telefonisk med NASSAU. Hurtigt levering og opsÊtning PÊn port og god kvalitet. Den er lydlÞs og kÞrer godt. Fik kodetastatur som ogsÃ¥ fungerer godt. Under installering borede... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kÞbte en port fra NASSAU i efterÃ¥ret 2020. Vi er blevet godt hjulpet hele vejen af sÞde medarbejdere. Vi har haft 2 x reklamation pÃ¥ porten indtil videre, som de begge gange har udbedret med et... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÃ¥ har vi haft besÞg af Jesper til montering af 2 nye garageporte i speciel ral-farve. Fantastisk service og arbejde. Hele processen har vÊret super professionel og med god kommunikation undervejs.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NASSAU har i 51 år produceret danske Industri- og Garageporte af hÞjeste kvalitet.
Krogagervej 2, 5750, Ringe, ãã³ããŒã¯
Nassau Door har levet op til alle mine forventninger! og gÞr det stadig!

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Vi fik porten leveret med ret kort varsel og I kom endda ud og monterede den fÞr lovet tid, da vi stod og skulle på ferie. Meget fint service.

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
God hjÊlp på fabrikken til at få lÊsset porten på trailer,
Porten kÞre bare, det er en ren fornÞjelse .

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Alt gik - nÊsten - som håbet. KÞbte hele pakken med opmåling og montering. Efter opmålingen skete der så en kommunikationsbrist, hvor opmåleren havde Êndret overfladen. Opdagede det så på ordrebekrÊftelsen og det blev hurtigt Êndret. Monteringen var virkelig fin og grundig og jeg syntes samlet set at det var god value for money det hele. Det ser super godt ud.

Hej Nassau
Tak for en virkelig god oplevelse ved kÞb af port hos Jer. Porten i leverede var i maksimum bredde på 5 meter.
Jeg har aldrig modtaget varer i sådanne ordentligt beskyttet indpakning og oplevet så smertefri montage.
Stor ros til hele teamet (salg, opmåling, planlÊgning, levering og montering) herfra, imponerende.
Det er blevet så godt!

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Sidste uge kom I UANMELDT forbi og hamrede på hos os.
Hvorfor kommer I uanmeldt og hamrer lÞs på vor dÞr? Har selv skiftende arbejdstider, havde haft SEN vagt, og sov derfor og fik et chok. Hund begyndte at gÞ og ville få styr på hende og vores andre dyr, inden jeg kunne åbne..... Det nåede jeg så ikke.
Kl. 07.45 var der så lavet en AFTALE med Peter om at I skulle komme idag.
Kl. 09.00 valgte Peter at rykke og ups, aftalen var glemt. Om I kunne komme i morgen i stedet for?
NEJ, og hvor er det bare useriÞst.
Vi havde rykket rundt på alt i garagen og Peter stod klar.
Det er virkelig mangel på respekt
* Både at komme uanmeldt og hamre lÞs på vor dÞr.
* Og at lave en tidlig aftale, hvor Peter er hjemme udelukkende for at tage imod og få lavet den service, som I har kontaktet os omkring.
Hvis vi fortsat skal benytte jer vil vi gerne serviceres og respekteres som kunde.
Dvs. I bedes undlade at komme uanmeldt.
I bedes overholde AFTALE, I selv laver, samt fremadrettet bekrÊfte AFTALE skriftligt, så I også selv har det stående og holder styr på jeres aftaler.
Hilsner meget skuffet Kunde i Terslev, 4690 Haslev

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
God service, kvalitet porte der fungere godt.

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Du kan ikke kÞbe en port pÃ¥ mÃ¥l fra NASSAU som de ellers reklamerer med. Du fÃ¥r et stÞrre samlesÊt som du sÃ¥ skal skille yderligere ad for derefter selv at skulle skÊre profiler pÃ¥ mÃ¥l. Direkte misvisende reklame og forstÃ¥r ikke hvorfor de ikke leverer pÃ¥ mÃ¥l. Henvendelse til kundeservice er en rigtig dÃ¥rlig oplevelse hvor du blot fÃ¥r at vide du kan lÊse din monteringsbejledning. En vejledning du fÞrst fÃ¥r efter du har kÞbt en port âpÃ¥ mÃ¥lâ Arrogant markedsleder der ikke er velegnet til privat salg!

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
super service og alle aftaler overholdt. MontÞrerne var meget prÊcise og kan kun anbefale at kÞbe dansk, og derved stÞtte danske arbejdspladser.

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Super service gennem hele processen - lige fra bestilling opmåling, levering og montering. Det er muligt jeg kunne have fundet en billigere port, men jeg tror ikke på at resultat havde vÊret lige så godt, og noget jeg havde vÊret lige så tilfreds med. Det små bumb der var på vejen, tog Nassau det fulde ansvar for, og jeg endte med en bedre lÞsning end den jeg faktisk havde bestilt - uden at der blev Êndret på prisen.

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Endnu en gang faldt jeg for mÊrket og den 'gode kvalitet' til lidt dyrere penge.
Porten giver op til 10-15 mm efter når det blÊser, så vinden suser ind.
Iflg. Nassau passer det ikke, for det står ikke i deres beregnings-skemaer, at den skal kunne gÞre det..
Jeg har gentagne gange forsÞgt at komme igennem med problemet, hvor en sÊlger kÞre forbi en tilfÊldig dag og kigger på porten ude fra - 'den fejler jo intet'.. Men det gÞr den når det blÊser!
Super god service og et lÊkkert produkt ðððððð
Helt igennem flot design, med vindue placeret harmonisk. Stort plus er Aluport istedet for Stålport. Problemfrit hele vejen igennem fra bestilling til afhentning.
Super rådgivning og montering.
Absolut intet at klage over. Overholder tidspunkter og tilbud samt har en professionel tilgang til opgaven.
Super service, god pris, hurtig levering og en rigtig flot port. Mvh Henrik
Fra opmåling til montage og aflevering er alt forlÞbet meget proffesionelt.
Alle aftaler overholdt punktligt. God information.
Perfekt montage af portene.
Kan bestemt anbefale Nassau.
Mvh Martin.
Nemt at bestille. Hurtigt levering. Fine videoer på YouTube med anvisninger til opsÊtningen.
Truly amazing service!
The online support helped so much with the programming of the gate, step by step. Truly pristine service!
And after mounting the gate, we realized there was a small crack on the remoteâs shell. 24h later theyâve sent me an another one.
Can only recommend.
Salg og service samt senere aftermarket service.