レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nassau var et meget behageligt bekendtskab, lige fra konsulentbesÞget til leveringen af den nye garageport. Alt leveret helt som aftalt og til aftalt tid. Jeg anbefaler gerne firmaet til andre.

䌁業が回答したした

God hjÊlp inden kÞb telefonisk med NASSAU. Hurtigt levering og opsÊtning PÊn port og god kvalitet. Den er lydlÞs og kÞrer godt. Fik kodetastatur som ogsÃ¥ fungerer godt. Under installering borede... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kÞbte en port fra NASSAU i efterÃ¥ret 2020. Vi er blevet godt hjulpet hele vejen af sÞde medarbejdere. Vi har haft 2 x reklamation pÃ¥ porten indtil videre, som de begge gange har udbedret med et... もっず芋る

䌁業が回答したした

SÃ¥ har vi haft besÞg af Jesper til montering af 2 nye garageporte i speciel ral-farve. Fantastisk service og arbejde. Hele processen har vÊret super professionel og med god kommunikation undervejs.... もっず芋る

䌁業情報

1. 建蚭䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

NASSAU har i 51 år produceret danske Industri- og Garageporte af hÞjeste kvalitet.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

122件のレビュヌ

Super service og pris

Altid hurtige til at svare, servicen var helt i top og prisen god. Hurtig levering og montering. Super oplevelse!

2022幎10月12日

Hej Haidee,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ifm. kÞbet af din port hos NASSAU. Vi gÞr altid vores yderste for at levere de bedste produkter og den bedste service. Vi er glade for at det kan mÊrkes.

Christian
NASSAU DOOR A/S

Hurtig levering og velkÞrende port

God hjÊlp inden kÞb telefonisk med NASSAU.
Hurtigt levering og opsÊtning
PÊn port og god kvalitet. Den er lydlÞs og kÞrer godt.
Fik kodetastatur som også fungerer godt.
Under installering borede montÞr op i skjult ledning i loft. Fik efterfÞlgende elektriker regning refunderet. Rigtig fint

2022幎9月20日

Hej Anders,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi gÞr os altid umage, for at vores kunder får den bedste service igennem alle led af vores forretning, når at de kÞber porte hos os. Et af vores store mål er at levere danskproduceret kvalitetsporte til vores kunder. Det er dejligt at hÞre at du kan fornemme kvaliteten på vores produkter.

Det er yderst sjÊldent at vores montÞrer beskadiger noget under montage, men hvis at det er noget at vi skal udbedre, står selvfÞlgelig indenfor udgifterne hertil.

Sublim service af Emil Jensen

Sublim service af Emil Jensen, og jeg ser frem til at modtage min nye Nassau port.

2022幎11月24日

Hej Ashkan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med dit kÞb hos os. Ligeledes at vi fandt en lÞsningen, som kunne fungere for alle parter med Hybel Huse

Jeg giver den videre til Emil.

NASSAU DOOR A/S

Jeg syntes det var super god service

Jeg syntes det var super god service hele vejen igennem. BÃ¥de med svar pÃ¥ lidt forskelligt nÃ¥r jeg ringet til jer inden bestilling af port, men og ogsÃ¥ gennem hele forlÞbet med opmÃ¥ling, montering osv. Der var kun lige en smutter med at jeg fik en rykker pÃ¥ den indvendige Ã¥bnekontakt den var lidt svÊrt at betale den fÞrste regning nÃ¥r jeg ikke havde modtaget den. Men det blev ogsÃ¥ lÞst uden problemer. Tak for handlen og god service😀

2022幎11月16日

Hej SÞren

NASSAU DOOR A/S

God kvalitet og super service

2022幎7月1日

Hej Ole,

Vi gÞr os altid umage, for at vores kunder får den bedste service, når at de kÞber porte hos os. Vi vÊgter meget hÞjt at vores danskproducerede kvalitetsporte altid er af hÞjeste kvalitet.

super fragtmand

Levering til tiden- super fragtmand - god support - nem bestilling på nette.

2022幎9月15日

Hej Simon,

Vi gÞr os altid umage, for at vores kunder får den bedste service igennem alle led i forretningen, når at de kÞber porte hos os.

Porten er hÞj kvalitet

Porten er hÞj kvalitet, og proff montering.

2022幎10月20日

Hej Kristian,

Hos NASSAU har vi et stort mål om at levere den hÞjeste danskproduceret kvalitet til vores kunder. Ligeledes har NASSAU sit eget team af dygtige montÞrer, som monterer porte hos vores kunder.

God rådgivning

God rådgivning, og en super montÞr. Derudover et kvalitets produkt til en acceptabel pris. Sidst og ikke mindst er det produceret i Danmark, hvilket var vigtigt for os!0

2022幎9月26日

Hej Katja,

Tak for din anmeldelse. Vi er stolte af at have et dansk kvalitetsprodukt, så det er dejligt at hÞre. Derudover er vi altid glade for at få ros for vores egne montÞrer.

Flot produkt

Gratis farveprÞver gjorde det nemt at se hvilke farver der passede til bygningen.

Bestilling direkte fra hjemmeside var meget brugervenlig opsat. Hvilket gjorde det nemt at bestille efter opmåling.

MontÞren var hurtig og dygtig til opsÊtningen.

Alt i alt en meget positiv oplevelse 🙂

2022幎9月5日

Hej Johan,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at vores farveprÞver og hjemmeside har hjulpet til det rigtige valg for dig.

Vi gÞr altid vores yderste for at vores kunder får en god service hos os, men det er altid dejligt, når det bliver bemÊrket også.

Super godt gået

Alt forlÞb som aftalt og alt er pÊnt udfÞrt

2022幎9月19日

Hej Jesper,

NASSAU DOOR A/S

Voldsom pris på lille reparation.

Jeg fik den 06.07.2022 udfÞrt en reparation på en af mine ledhejseporte.

Den 07.09.2022 får jeg en regning på 12.057,14 kr. + moms

Jeg finder prisen meget voldsom, da det kun er en bundliste inkl. kassette, som er skiftet.
Jeg kontakter Nassau telefonisk for at få en nÊrmere forklaring på den voldsomme pris.

Jeg får at vide, at jeg vil blive kontaktet snarest.
Jeg hÞrer dog ikke noget fra Nassau og den 05.10.2022 modtager jeg den fÞrste rykker fra dem.
Jeg kontakter dem igen den 06.10.2022 og får at vide, at jeg vil blive kontaktet dagen efter den 07.10.2022.
Jeg har endnu ikke hÞrt noget fra jer.

I mellemtiden har jeg fået lavet nÞjagtig den samme reparation på en af mine andre ledhejseporte.
Denne gang valgte jeg dog Dansk Portservice, da jeg er lidt ked af den måde Nassau har behandlet mig på.

Det skulle da også vise sig at give syn for sagen, at vÊlge en anden montÞr.

Det fremgår af regningerne, at det har kostet mig 881,29 kr. + moms pr. meter (4,2 meter) at få repareret min port af Dansk Portservice, mens det har kostet hele 2.270,65 kr. + moms pr. meter (5,31 meter) at få repareret min port af Nassau.

Jeg har så lige modtaget et opkald, at der er ikke noget at gÞre, end bare at betale.

Jeg har brugt Nassau i mange år, men det er da bestemt slut nu.

2022幎10月12日

Hej Thomas,

Vi forsÞger altid at yde den bedste service og kvalitet til vores kunder.

Vi anerkender at vi ikke altid er de billigste på markedet, men vores ambitionsfokus er at konkurrerer på kvalitet og tryghed for vores kunder frem for udelukkende på pris.

Hos NASSAU anvender vi altid reservedele fra NASSAU i hÞjeste kvalitet. Vi står til rådighed 24 timer i dÞgnet og kan udbedre skader med det samme.

I din udregning på meterprisen har du regnet vores alu-profil med i prisen, hvilket også trÊkker meterprisen for os mere op.

Har du kommentarer eller spÞrgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte på mail her: chrabi@nassau.dk

God service lÊkkert produkt

Bestilte en port på deres hjemmeside. De kom ud og målte op og leverede porten samt monterede den. Ingen problemer hele vejen igennem og de var meget venlige og hjÊlpsomme hele vejen igennem.
Fantastisk oplevelse.

2022幎9月5日

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse.

Vi gÞr altid vores yderste for at vores kunder får en god service hos os, men det er altid dejligt, når at vores kunder kan mÊrke det også.

Ikke godt firma

Det startede godt, men blev det ikke ved med! Vi skulle have set på en port som ikke sluttede til, vi kontaktede dette firma med en pris, montÞr kom, og skulle sÊtte nye bÞrster på, vi spurgte til prisen og fik oplyst en pris, og da det var en rest fra en tidligere kunde, kostede det ikke meget. Det var fint for os. Da vi fik regningen var hele regningen pludselig 5 gange stÞrre end det oplyste. Nå vi kontaktede så firma, fik en arrogant besked på at nu havde de spurgt montÞren og det var som de havde sendt, sendte en lang klage og fÞrst efter 1. Mdr får man svar tilbage. De laver en dekort til os. 2 dage senere får man er udklip i mail om rest belÞb uden betalingsinfo eller betalingsfrist, få da efter får man så en rykker med trussel om man ikke har betalt. Nu har jeg så diskuteret med bogholder (håber jeg da hun er), om hvordan man laver kreditnota og opkrÊver igen.
Dårlig kundeservice og så kan man ikke stole på priser de oplyser!

2022幎9月19日

Hej,

Tak for jeres anmeldelse. Vi gÞr altid vores yderste for at give vores kunder den bedste oplevelse hos os.
Vi bruger altid nye og ubrugte reservedele til vores reparationer og servicebesÞg, for at kunne vÊre sikker på at kunne holde vores hÞje standard.

Vi beklager jeres oplevelse af vores serviceniveau i din givne sag, og har som du skriver har vi givet en dekort på din regning. Der har vÊret forsinkelser og misforståelser netop i jeres sag, som vi beklager, og som ikke normal afspejler en kundeoplevelse hos NASSAU.

Har du kommentarer eller spÞrgsmål til ovenstående eller sagen generelt er du meget velkommen til at skrive direkte til os på: chrabi@nassau.dk

Service i topklasse!!!

God service opkald om korrekt valg, super serviceminded og venlig montÞr, alt fungerer som det skal 👍

2022幎7月11日

Hej Michael,

NASSAU DOOR

KÞrsel er halvdelen af regningen

Jeg sku få repareret min 2.5år gammel garageport og det endte med en regning på 3600kr, MEN 1500kr var alene for 1.5 times kÞrsel !
Jeg bor i storkÞbenhavn det vil sige jeg sku betale for en kÞrsel fra Fyn eller Lolland falster🙃
Jeg fik dog kompenseret for en halv time, men syntes alligevel det frÊkt at de kan tillade sig at kontere kunderne for så meget kÞrsel.

2022幎9月3日

Hej Ümit,

Hos NASSAU forsÞger vi altid at gÞre vores yderste for at yde den bedste service til vores kunder hver gang.

Jeg kan se i vores system at du har fundet en lÞsning med vores servicekoordinator ift. emnet i din anmeldelse forud for din anmeldelse her.

Hvis at du har spÞrgsmål eller yderligere kommentarer er du meget velkommen til at kontakte mig direkte her: chrabi@nassau.dk

God dag

Yderst tilfreds

Yderst tilfreds, med meget kompetent rådgivning og sparring i tilbudsfasen og efterfÞlgende efter montering.

Kun ros og bedste anbefalinger til Mikkel Löwen og Nassau teamet herfra

2022幎8月16日

Hej Daniel,

garage port fra Nassau

hurtig levering, hjÊlp til opmåling og rådgivning

2022幎8月8日

Hej Steen og Margit,

NASSAU DOOR

Jeg er den heldige ejer af en ny port

Jeg er den heldige ejer af en ny port fra Nassau.
Fik monteret en port for 10 år siden der blev beskadiget i en storm.
En ny er blevet monteret og jeg vil sige at de montÞrer der kom til min adresse i Gentofte var meget meget professionelle og sÞde de knoklede i 8 timer for at skifte porten. ALT VIRKER TAK
Hilsen Kristian

2022幎6月24日

Hej Kristian,

NASSAU DOOR

Vi har haft en positiv oplevelse hele

Vi har haft en positiv oplevelse hele vejen igennem processen. Vi er tilfredse med produktet.

2022幎6月15日

Hej Dorte,

NASSAU DOOR

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering til en god pris

2022幎6月14日

Hejsa,