Nassau var et meget behageligt bekendtskab, lige fra konsulentbesÞget til leveringen af den nye garageport. Alt leveret helt som aftalt og til aftalt tid. Jeg anbefaler gerne firmaet til andre.
äŒæ¥ãåçããŸãã
God hjÊlp inden kÞb telefonisk med NASSAU. Hurtigt levering og opsÊtning PÊn port og god kvalitet. Den er lydlÞs og kÞrer godt. Fik kodetastatur som ogsÃ¥ fungerer godt. Under installering borede... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kÞbte en port fra NASSAU i efterÃ¥ret 2020. Vi er blevet godt hjulpet hele vejen af sÞde medarbejdere. Vi har haft 2 x reklamation pÃ¥ porten indtil videre, som de begge gange har udbedret med et... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÃ¥ har vi haft besÞg af Jesper til montering af 2 nye garageporte i speciel ral-farve. Fantastisk service og arbejde. Hele processen har vÊret super professionel og med god kommunikation undervejs.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NASSAU har i 51 år produceret danske Industri- og Garageporte af hÞjeste kvalitet.
Krogagervej 2, 5750, Ringe, ãã³ããŒã¯
Altid hurtige til at svare, servicen var helt i top og prisen god. Hurtig levering og montering. Super oplevelse!

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
God hjÊlp inden kÞb telefonisk med NASSAU.
Hurtigt levering og opsÊtning
PÊn port og god kvalitet. Den er lydlÞs og kÞrer godt.
Fik kodetastatur som også fungerer godt.
Under installering borede montÞr op i skjult ledning i loft. Fik efterfÞlgende elektriker regning refunderet. Rigtig fint

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Sublim service af Emil Jensen, og jeg ser frem til at modtage min nye Nassau port.

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Jeg syntes det var super god service hele vejen igennem. BÃ¥de med svar pÃ¥ lidt forskelligt nÃ¥r jeg ringet til jer inden bestilling af port, men og ogsÃ¥ gennem hele forlÞbet med opmÃ¥ling, montering osv. Der var kun lige en smutter med at jeg fik en rykker pÃ¥ den indvendige Ã¥bnekontakt den var lidt svÊrt at betale den fÞrste regning nÃ¥r jeg ikke havde modtaget den. Men det blev ogsÃ¥ lÞst uden problemer. Tak for handlen og god serviceð

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Levering til tiden- super fragtmand - god support - nem bestilling på nette.

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Porten er hÞj kvalitet, og proff montering.

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
God rådgivning, og en super montÞr. Derudover et kvalitets produkt til en acceptabel pris. Sidst og ikke mindst er det produceret i Danmark, hvilket var vigtigt for os!0

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Gratis farveprÞver gjorde det nemt at se hvilke farver der passede til bygningen.
Bestilling direkte fra hjemmeside var meget brugervenlig opsat. Hvilket gjorde det nemt at bestille efter opmåling.
MontÞren var hurtig og dygtig til opsÊtningen.
Alt i alt en meget positiv oplevelse ð

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Alt forlÞb som aftalt og alt er pÊnt udfÞrt

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Jeg fik den 06.07.2022 udfÞrt en reparation på en af mine ledhejseporte.
Den 07.09.2022 får jeg en regning på 12.057,14 kr. + moms
Jeg finder prisen meget voldsom, da det kun er en bundliste inkl. kassette, som er skiftet.
Jeg kontakter Nassau telefonisk for at få en nÊrmere forklaring på den voldsomme pris.
Jeg får at vide, at jeg vil blive kontaktet snarest.
Jeg hÞrer dog ikke noget fra Nassau og den 05.10.2022 modtager jeg den fÞrste rykker fra dem.
Jeg kontakter dem igen den 06.10.2022 og får at vide, at jeg vil blive kontaktet dagen efter den 07.10.2022.
Jeg har endnu ikke hÞrt noget fra jer.
I mellemtiden har jeg fået lavet nÞjagtig den samme reparation på en af mine andre ledhejseporte.
Denne gang valgte jeg dog Dansk Portservice, da jeg er lidt ked af den måde Nassau har behandlet mig på.
Det skulle da også vise sig at give syn for sagen, at vÊlge en anden montÞr.
Det fremgår af regningerne, at det har kostet mig 881,29 kr. + moms pr. meter (4,2 meter) at få repareret min port af Dansk Portservice, mens det har kostet hele 2.270,65 kr. + moms pr. meter (5,31 meter) at få repareret min port af Nassau.
Jeg har så lige modtaget et opkald, at der er ikke noget at gÞre, end bare at betale.
Jeg har brugt Nassau i mange år, men det er da bestemt slut nu.

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Bestilte en port på deres hjemmeside. De kom ud og målte op og leverede porten samt monterede den. Ingen problemer hele vejen igennem og de var meget venlige og hjÊlpsomme hele vejen igennem.
Fantastisk oplevelse.

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Det startede godt, men blev det ikke ved med! Vi skulle have set på en port som ikke sluttede til, vi kontaktede dette firma med en pris, montÞr kom, og skulle sÊtte nye bÞrster på, vi spurgte til prisen og fik oplyst en pris, og da det var en rest fra en tidligere kunde, kostede det ikke meget. Det var fint for os. Da vi fik regningen var hele regningen pludselig 5 gange stÞrre end det oplyste. Nå vi kontaktede så firma, fik en arrogant besked på at nu havde de spurgt montÞren og det var som de havde sendt, sendte en lang klage og fÞrst efter 1. Mdr får man svar tilbage. De laver en dekort til os. 2 dage senere får man er udklip i mail om rest belÞb uden betalingsinfo eller betalingsfrist, få da efter får man så en rykker med trussel om man ikke har betalt. Nu har jeg så diskuteret med bogholder (håber jeg da hun er), om hvordan man laver kreditnota og opkrÊver igen.
Dårlig kundeservice og så kan man ikke stole på priser de oplyser!

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
God service opkald om korrekt valg, super serviceminded og venlig montÞr, alt fungerer som det skal ð

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Jeg sku få repareret min 2.5år gammel garageport og det endte med en regning på 3600kr, MEN 1500kr var alene for 1.5 times kÞrsel !
Jeg bor i storkÞbenhavn det vil sige jeg sku betale for en kÞrsel fra Fyn eller Lolland falsterð
Jeg fik dog kompenseret for en halv time, men syntes alligevel det frÊkt at de kan tillade sig at kontere kunderne for så meget kÞrsel.

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Yderst tilfreds, med meget kompetent rådgivning og sparring i tilbudsfasen og efterfÞlgende efter montering.
Kun ros og bedste anbefalinger til Mikkel Löwen og Nassau teamet herfra

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
hurtig levering, hjÊlp til opmåling og rådgivning

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Jeg er den heldige ejer af en ny port fra Nassau.
Fik monteret en port for 10 år siden der blev beskadiget i en storm.
En ny er blevet monteret og jeg vil sige at de montÞrer der kom til min adresse i Gentofte var meget meget professionelle og sÞde de knoklede i 8 timer for at skifte porten. ALT VIRKER TAK
Hilsen Kristian

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Vi har haft en positiv oplevelse hele vejen igennem processen. Vi er tilfredse med produktet.

NASSAU Garageporte Privat ããã®åç
Rigtig god service og hurtig levering til en god pris