fik lavet bÊrearme i begge sider plus aircon service ,pÃ¥ min nissan note, fik en fÞrsteklasses betjening af medarbejderen Furkan ,arbejdet var i top klasse, har kun ros tilovers for N.E.H Biler , jeg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har desvÊrre haft en rigtig dÃ¥rlig oplevelse hos NH Biler ApS i KÞbenhavn. Jeg kÞrte hele vejen fra Aarhus til KÞbenhavn for at se pÃ¥ en bil, som jeg pÃ¥ forhÃ¥nd havde fÃ¥et beskrevet som vÊren... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Handlede en Êldre bil hos N.E.H biler. Alt spillede til punkt og prikke. Bilen blev leveret til aftalt tid. Nysynet, serviceret og aftalte fejl og mangler udbedret. Jeg vil helt sikkert handle bil h... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse hos N.E.H Biler. Jeg har kÞbt en bil hos N.E.H Biler og er tilfreds. SÊlgerne Furkan var maget Êrlig, gennemskuelig og profesionel under hele forlÞbet. Det gav en stor tryghed i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen hos N.E.H Biler Aps. Vi har solgt biler siden 2008 og gÞr en ekstra indsats for at få dig til at blive godt kÞrende. Vi har et stort udvalg af biler - altid over 50 på lager. Vi tilbyder attraktiv finansiering, både med og uden udbetaling. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og/eller prÞvekÞrsel. Vi glÊder os til at se dig i forretningen i BrÞndby
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Den 30-04-2025 kÞber jeg en brugt bilâŠ
Den 30-04-2025 kÞber jeg en brugt bil til kr.96.000.
Leveringstiden var 10 dage, da der skulle laves service og klargÞring. Så bilen levers nyserviceret og jeg bliver informaret om at der er lavet gearkasse cervice for ganske kort tid siden.. Hvilket er fint nok.
Efter levering, oplever jeg fÞlgene inden for en uge.:
Rystelser i styretÞj
Motorlampen lyser
UtilstrÊkkelig P-bremse
Uens gearskifte
Jeg kontakter N.E.H biler for at gÞre opmÊrksom på fejlene, det er så pludselig meget svÊrt at komme igennem og der bliver ikke ringet tilbage, så jeg ender med at skrive en mail, hvilket medfÞlger en lÊngere korrenspondance med mellem 3 og 7 dages svartid.
Rystelser i styretÞj:
De forsÞger med en afballancering, men det hjÊlper ikke da fÊlgen er skÊv. Og de mener at det mÃ¥ jeg selv betale for..!!. det udlÞser sÃ¥ et lÊngere "tovtrÊkkeri", hvor de vil undersÞge de juriske forhold. De vender sÃ¥ tilbage med et foreslag om at dele udgiften til opretning 50/50..!!?!. Ãhh nej det er vel ikke et krÊmmermarked og det ender sÃ¥ med at de betaler for opretningen.
Motor lampen lyser og P-bremse og gearskifte nÊvner jeg flere gange, men det bliver ignoreret.
Da jeg jo ikke kunne kÞre videre med en motorlampe det lyser, fik jeg det klaret på et vÊrksted.
Efter en gennemgang af bilen på vÊrkstedet for jeg oplyst at den trÊnget til et service..??? (det har den jo lige fået)!!!
Da jeg helt har midstet tiltroen til N.E.H bilers kompentance, og efter den sag med en enkelt fÊlg, kan jeg godt gÊtte hvilket besvÊr de andre fejl vil blive, så kÞre jeg til et autoriseret vÊrksted og får lavet alm. service og gearkasse service. Så nu kÞre bilen som den skal, efter 4 timer på et aut. vÊrksted var fejlene klaret, men det har vÊret et dyrt bekendskab.
Og en meget uprofessionel oplevelse.

N.E.H Biler Aps ããã®åç
Reelle og trovÊrdige
Jeg har i denne uge kÞbt en rigtig fin og reel Suzuki hos NEH Biler. Jeg kÞbte den på vegne af et familiemedlem så det besvÊrliggjorde handlen men de var utroligt fleksible og hjÊlpsomme ved NEH. Bilen er prÊcis som de lovede og der har ikke vÊret nogen ubehagelige oplevelser overhovedet.
Kan varmt anbefales
DÃ¥rlig oplevelse
Hvis man kunne give nul stjerner, så gjorde jeg det.
Det er bekymrende at erfare, at jeg ved kÞbet af bilen hos jer blev informeret om, at den var rustbeskyttet, hvilket nu viser sig ikke at vÊre tilfÊldet her tre år senere. Jeg forstår, at der kan vÊre tale om en menneskelig fejl eller en misforståelse, men det Êndrer ikke ved situationens alvor.
I erkender hverken fejlen, siger undskyld eller giver kompensationâŠ.

N.E.H Biler Aps ããã®åç
Helt fantastisk oplevelse at kÞbe bilâŠ
Helt fantastisk oplevelse at kÞbe bil hos N.E.H Biler (Halil). Super god hurtig service. Virkelig nice bilforhandler. Jeg kommer 100% igen.
Har handlet bil hos NEH
Har handlet bil hos NEH, biler, TÃ¥strup.
En meget behagelig oplevelse, med sÊlgeren HALIL BEKREM.
Havde givet mig en byttepris ud fra de billeder jeg havde taget med mobiltelefon, ( var skarp i mÊlet) selvom jeg forsÞgte at få mere end foreslået.
I Þvrigt var bilen, jeg kÞbte nedsat med 10.000kr.! Og det var da en rabat der kunne mÊrkes på pengepungen!!!
Jeg fÞler jeg har lavet en god handel og fået lige prÊcis den bil jeg Þnskede, til, en yderst fordelagtig pris. Nysynet, service udfÞrt, og total klargjort.
Tak fra en yderst tilfreds kÞber.
Knud Drachmann Hansen
selv
N.em E.ffektiv H.erlig vÊrkstedsarbejde !
Fik skiftet tandremmen i min Ford B-max - med kort varsel og fornuftig pris - alt i et sÊrdeles hÞfligt og kompetent miljÞ.
Bedste anbefalinger: Valdemar
Top professionelt vÊrksted
Top professionelt vÊrksted. Skulle have skiftet taktkÊde og lavet service på min Renault. Halil og hans team leverede en fantastisk og hurtig service.
Rigtig god oplevelse.
Kan klart anbefale N.E.H biler til andre.
Kom fra Bornholm og skulle sÊlge demâŠ
Kom fra Bornholm og skulle sÊlge dem min bil. Fik en udmÊrket pris, rigtig god service. Helt igennem en god oplevelse.
super god oplevelse hver gang jeg harâŠ
super god oplevelse hver gang jeg har en bil på vÊrksted !
Helt ekstraordinÊr venlig og kompetent service
Uheldet var ude da jeg kÞrte på motorvejen - hÞjre bagbremse skulle skiftes... Googlede nÊrmeste vÊrksted, så rent tilfÊlde, at jeg kom til N.E.H. biler sen eftermiddag. Kunne ikke Þnske at vÊre kommet til et bedre vÊrksted - hvilken service! De lokaliserede de nÞdvendige reservedele, fik hentet disse og arbejdede over, så efter to timer kunne vi kÞre videre. Min varmeste anbefaling for en helt ekstraordinÊr venlig og kompetent hjÊlp!
KÞbte min bil hos N.E.H biler tilbage iâŠ
KÞbte min bil hos N.E.H biler tilbage i august 2023 og var/ Super tilfreds og mega god service ðð
Serviceminded og hjÊlpsomme N.E.H Biler
N.E.H Biler hjalp mig for et stykke tid siden med at skifte mine vinterdÊk. Det viste sig, at jeg ikke havde helt styr på mine specifikationer, og der var derfor nogle ting som ikke passede. De gik above and beyond for at kunne sende mig trygt afsted på vejene, og blev endda til efter lukketid, da hele processen trak ud. Jeg kan kun anbefale N.E.H Biler!
Perfektion
Helt seriÞst. Har brugt N.E.H. Biler i over 5 år, og jeg har aldrig tÞvet et sekund på noget ifm. service/reperationer mv. de har fortalt mig. De er til at stole på, og har simpelthen knÊkket koden på den perfekte kundeservice. KÞbte en bil hos en anden forhandler, hvor der opstod mekaniske fejl, som N.E.H. Biler kunne fikse vanvittigt billigt og hurtigt. Har aldrig oplevet forsÞg på mersalg. Hilmi og Halil får 5/5 for gentagende service ud over det sÊdvanlige. Er så dejligt, at have en forhandler/vÊrksted, man kan regne 100% med HVER gang. Tak til jer!!
Vil helt klart anbefalede N.E.H bilerâŠ
Vil helt klart anbefalede N.E.H biler hvis du er på jagt efter et anstÊndigt bil. deres service er i top
Står altid til rådighed.
De imÞdekommende og sÞrger for du er tilfreds..
Jeg har kÞbt en peaugut 208 fra dem for snart 2år siden. I starten var der problemer med bilen som desvÊrre kan forekomme, men hold da op om de ikke har hjulpet mig igennem de har endda forsikret min bil med car garanti da jeg selv ikke var smart nok til at gÞre det fra start af på deres bekostning
Efter de ordnet bilen har der ikke vÊret problemer med den siden.
Har aldrig oplevet så god service
Har aldrig oplevet så god service, venlige og sÞde mennesker som hos her. Servicen er helt i top - også selvom jeg har kÞrt i min bil 5 måneder og oliepumpen er gået. Selv der bliver man mÞdt med den allerstÞrste venlighed og servicen helt i top. Mine varmeste anbefalinger til dette sted.
Kan helt sikkert anbefale
Kan helt sikkert anbefale. Meget imÞdekommende personale går op i kundes Þnsker!
Har kÞbt og solgt bil ved N.E.H
Har kÞbt og solgt bil ved N.E.H. BilerâŠ.En behagelig oplevelse..Halil var utrolig hjÊlpsom og imÞdekommende⊠God anbefaling her fraâŠ
Vi har kÞbt ny brugt bil hos N.E.HâŠ
Vi har kÞbt ny brugt bil hos N.E.H biler.
Og vi har ikke fortrudt . Super behagelige og hjÊlpsomme. God service og god vejledning.
Og rigtig rart med glade folk
Vi kommer igen fremover .
Mvh
Annette og Lars
Man kan stole på NEH Biler
Man kan stole på NEH Biler - både ved kÞb af bil, men bestemt også deres vÊrksted. De er så kompetente og Êrlige, at jeg er gået til dem hver eneste gang.
God oplevelse af at kÞbe brugt bil
God oplevelse af at kÞbe brugt bil. Serviceminded, venlig og rolig handel. Gode råd med på vejen og er kommet hjem med en bil, vi er glade for.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ