レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fuldstendig vanvittig god support Kæmpe hjælp de kom med, og virkelig hurtig til at få løst problemet. Har været kunde længe og alt har bare altid virket. Kan 100% anbefales Stor ros til sup... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ethyria servers er rent ud sagt fantastisk! Alt ved dette host er smukt, genialt, fantastisk og simpelthen bare dejligt! Hjemmesiden er let at finde rundt i, du kan selv vælge hvordan din server skal... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Denne host har en venlig ejer, en godt omdømme og en stabil server oplevelse, den ser sig ud fra andre hosts på dens imødekommende staffs og dens lige til at komme i gang med kontrol panel, de bruge... もっと見る

企業情報

1. ギャンブル サービス
  2. ウェブ ホスティング サービス

当該企業による記述

Nethernode er en dansk minecraft host som startede i 2015, og frem til nu har vi tilbudt servere til mere end 7000 kunder

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Modpack drillede

Købte en server som jeg ville køre en modpack på.
Det drillede desværre end del pga den modpack og kunne ikke få det til at virkelig.
Fik hjælp fra support men den ville ikke virkelig.
Så endte med at spørge om jeg kunne få en refundering da jeg ikke havde noget at bruge serveren til.
Fik penge igen med det samme.

Havde det ikke været pga den modpack der ikke ville samarbejde havde jeg helt klart forsat og i fremtiden hvis jeg skal leje en server kommer jeg til at bruge nethernode.

Top service.

2022年8月17日

Service er fantastisk

Havde et problem, og de svarede og hjalp paa under 5 minutter fantastisk service!

2021年1月29日

Hej Halfdan,

Nem server adgang

Nemt at oprette en server adgang, og god hurtig support ved spørgsmål.

2021年1月26日

Hej Mette,

Minecraft server

Har haft en server til minecraft til at køre i et år, uden de store problemer, så kan varmt anbefale det til andre der leder efter billige server hosting

2021年1月24日

Hej Alexander,

5つ星のうち1の評価

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice.
Problemer fra dag 1, dag 2 er alt server data slettet og supporten er så afsindigt langsomme til at vende tilbage til en. Uden en reel løsning endda. Kan ikke anbefales, spar pengene og host andetsteds.

Edit : 13:54 informerer jeg om at der er problemer med min serverdata.

23:12 efter flere timers frem og tilbage konversering, bliver jeg endelig oplyst om situationen.

En time efter rettes det. Hvis man måske holder sine kunder opdateret vedrørende deres produkt ville man måske have fået en mere positiv anmeldelse.

2020年12月21日

Hej Anton,
Vi er godt klar over det er frustrerende at opdage, at sine data er væk.

Der opstod desværre en teknisk fejl, under overførslen af dine data til en ny og bedre maskine, som betød at dine data ikke blev overført korrekt og derfor manglede.

Du kontaktede os derfor mandag den 21. december kl 16:30, og oplyste at dine data var forsvundet.

Den 22. december kl. 00:16 havde vi sat en fuld backup af de gamle data på serveren og svaret på din mail fra tidligere.

Vi mener ikke at 7 timers ventetid i julens yderetimer er afsindigt langsomt.
Men vi tager selvfølgelig din oplevelse med videre og forsøger at blive bedre.

5つ星のうち5の評価

Hvad kan man klage over?

Fungerede meget godt og betaling skete nemt og hurtigt over mobile pay abonnement. Min server laggede til tider trods de 3gb ram og få spillere. Dette skyltes dog nok fordi jeg kørte vanilla og ikke en optimeret version som f.eks. spigot. Meget bedre priser i min mening i forhold til visse konkurenter. Opsage serveren grundet mangel på spillelyst.

2020年8月4日

Fantastisk host med gode priser

Fantastisk host med gode priser

Dette er den bedste host jeg nogensidene har været på. Der er ekstremt gode priser, fantastisk god support og serverene lagger overhoved ikke. Tak for det Ethyria.

Mvh Fmr

2020年4月14日

Min oplevelse

Min oplevelse, den ene gang, jeg var inde på hjemmesiden.

Jeg skrev en besked om deres VPS indholdte windows. Inden for 5 minutter havde jeg allerede fået svar, hvilket jeg mener er god service. Dette er dog min oplevelse :)

2020年3月29日

FREMRAGENDE

Ethyria er den bedste minecraft hosting side jeg nogensinde har været ved! 100% oppetid, fremragende support og ingen lag overhovedet! <3

2020年1月1日

Ethyria er langt den BEDSTE

Ethyria er langt den BEDSTE, Minecraft host i Danmark. Jeg har endnu ikke oplevet at vente i mere end 60 minutter før jeg for svar på et spørgsmål, hvis jeg opretter en sag på deres side. Suveræn service, til en super fair pris! Kan kun anbefale dem. :)

2019年10月28日
5つ星のうち5の評価

Super god minecraft host!

Rigtig godt minecraft hosting fælleskab.
Har dog ikke haft en server selv derinde fra, men mange af mine venner har og de har kunne køre deres server uden nogle problemer, super god support de svarer hurtigt og det hele.

Kan varmt anbefales.

2019年10月11日

Bedste support længe!

Bedste support længe!

Jeg havde et problem på min nye server, og supporten og jeg skrev frem og tilbage i et par dage med flere forsøg på løsninger, hvor det til sidst selvfølgelig lykkedes. Grundet det tog så lang tid tilføjede de et par dage til serveren gratis.

Kan klart anbefale Ethyria som minecraft host!

2019年7月29日
5つ星のうち4の評価

Virkelig god og billig host, men mange gange langsom support.

Jeg har nu i næsten 6 måneder haft 1-2 servere hos Ethyria og ville alt i alt sige at de faktisk er meget gode, de har et meget godt Multicraft og deres servere er i det hele taget bare meget stabile.

Ville meget gerne have givet dem 5 stjerner, men det der trækker dem ned til 4 er at også selvom man ca. 50% af gange får løst sit problem hos support til en rimlig tid er der dog også andre gange hvor det nogle gange tager dem dage om at svare på ens support sag, og de føles også som om de har et meget lille support team da jeg indtil videre ikke har blevet hjulpet af flere end to forskellige personer, dette kan saktens være pga mange af mine sager har været under det samme emne, men med alt dette sagt er det stadig en meget god og billig host med meget stabile servere.

2019年6月20日

Trustpilot エクスペリエンス