Fuldstendig vanvittig god support KÊmpe hjÊlp de kom med, og virkelig hurtig til at fÃ¥ lÞst problemet. Har vÊret kunde lÊnge og alt har bare altid virket. Kan 100% anbefales Stor ros til sup... ãã£ãšèŠã
Fungerede meget godt og betaling skete nemt og hurtigt over mobile pay abonnement. Min server laggede til tider trods de 3gb ram og fÃ¥ spillere. Dette skyltes dog nok fordi jeg kÞrte vanilla og ikke e... ãã£ãšèŠã
Ethyria servers er rent ud sagt fantastisk! Alt ved dette host er smukt, genialt, fantastisk og simpelthen bare dejligt! Hjemmesiden er let at finde rundt i, du kan selv vÊlge hvordan din server skal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Denne host har en venlig ejer, en godt omdÞmme og en stabil server oplevelse, den ser sig ud fra andre hosts pÃ¥ dens imÞdekommende staffs og dens lige til at komme i gang med kontrol panel, de bruge... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nethernode er en dansk minecraft host som startede i 2015, og frem til nu har vi tilbudt servere til mere end 7000 kunder
ãã³ããŒã¯
- nethernode.dk
Surper support og gode priser
Fordi jeg kÞbte inde på Ethyria Servers var at de havde nogle surper priser til hvad man får jeg foretrÊkker nu Ethyria end nogle andre :)
God Support/host
De giver god support og hjÊlper en med alt og jeg har ikke haft noget lag problem
Ethyria slår alle hosting firmare!
Har aldrig oplevet en host der kan det hele, har aldrig oplevet en host der har en Discord server hvor de hjÊlper en efter 2 minutters ventetid.
Min server kÞrer som den skal, uden nogle lag spikes, og hvis jeg har brug for hjÊlp så får jeg det gratis med det samme!
Fantasktisk
De gÞr alting rigtigt. De svarer hurtigt, de er sÞde mod deres kunder, og deres server er i top!
Super respons tid
Der går ikke mere end hÞjst 5 min fÞr du får respons på din support ticket! :)
DET KÃRE BARE
det er mega god og hurdig DEt er det beste jeg har haft af en hoster
Bedste Hosting nogeninde
Jeg kan varmt anbefale EthyriaServers supporten er helt i toppen og når man skriver en support svare det hurtigt tilbage super god hosting vil aldrig fra den igen
Fantastisk Support!
Jeg havde et problem med en didicated IP. Der gik 5 - 10 min så fik jeg svar. Vi fik hurtig klaret problemet sammen. Jeg vil 110% anbefale denne host. Billige priser og god support!
-Daniel Hougaard

NetherNode ããã®åç
Super service
Jeg syntes det er en super service der bliver ydet.
Det er i hvertfald ikke noget at komme efter der.
Keep up the good work

NetherNode ããã®åç
Love it <3
Jeg synes personligt selv at Ethyria er en rigtig god server host. De har hurtig support og venligt staff. Serverne er billige og rigtig gode jeg kan ikke andet en at forslå det. Og jeg vil stadig sige alt dette selvom jeg ikke var sponsoreret af dem :P
ethyria er en rigtig god host
ethyria er en rigtig god host og kan varmt anbefale dem
Super host!
Super support og rigtig venlige! Kan kun anbefales.
Har aldrig haft problemer med min server, hverken med lag eller andet.
Super god Host
Jeg girŽ denne host 5 stjerne fordi jeg syntes de har den bedste support de har gode priser på servere jeg har selv kÞbt en server inde på ethyria den kÞre super godt inde på multicraft er det hurtigt og nemt at finde din console og nemt at tage plugins på.
Super god Kunne aldrig have en bedre host :D