レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fuldstendig vanvittig god support KÊmpe hjÊlp de kom med, og virkelig hurtig til at fÃ¥ lÞst problemet. Har vÊret kunde lÊnge og alt har bare altid virket. Kan 100% anbefales Stor ros til sup... もっず芋る

Fungerede meget godt og betaling skete nemt og hurtigt over mobile pay abonnement. Min server laggede til tider trods de 3gb ram og fÃ¥ spillere. Dette skyltes dog nok fordi jeg kÞrte vanilla og ikke e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Denne host har en venlig ejer, en godt omdÞmme og en stabil server oplevelse, den ser sig ud fra andre hosts pÃ¥ dens imÞdekommende staffs og dens lige til at komme i gang med kontrol panel, de bruge... もっず芋る

䌁業情報

1. ギャンブル サヌビス
  2. りェブ ホスティング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Nethernode er en dansk minecraft host som startede i 2015, og frem til nu har vi tilbudt servere til mere end 7000 kunder

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

83件のレビュヌ

Tilfreds

Jeg har en Bungeecord server hos dem som jeg er meget tilfreds med.
Ingen lag - Hurtigt support - Manglede muligheden for 1.7/1.8 Bungeecord

2016幎8月3日

Hej,
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er glad for din server. :)
Vi arbejder hårdt på at få 1.7 support på vores bungeecord servers.

Ejer, Ethyria Servers

Nok en af de bedste hosts!

Denne host har en venlig ejer, en godt omdÞmme og en stabil server oplevelse, den ser sig ud fra andre hosts på dens imÞdekommende staffs og dens lige til at komme i gang med kontrol panel, de bruger Multicraft som er super godt for nye som Þvede, og de er billige hvis man ser på hvor meget man får for sine penge, kan klart anbefales 100% til både den nye server ejer som den gamle :)

-Skya

2016幎7月19日
自発的なレビュヌ

Ethyria god narhh men fantastisk ja.

Jeg synes Ethyria er en stabil host som er både billig og god mine. Din server bliver oprettet efter 1-3 min og det styrer panel det er brugervenligt for en vÊr. Jeg synes bare Ethyria er fantastisk.

2016幎7月14日

Hej Mathias,

Mange tak for din super gode anmeldelse. Vi er glade for at du kan lide din server. :D

//Magnus Ejer, Ethyria Servers

Fantasktisk

Ethyria, har nok en af de bedste staff, af de mange minecraft hosts i danmark. De er hurtige, gode, og er klar til at hjÊlpe nye kunder.

2016幎7月13日

Hej Niklas,

Tak for din anmeldelse. :D

//Magnus Ejer, Ethyria Servers

God Host :D

Ethyria er en rigtig god host til ikke så dyre priser men lidt billige det er godt for de fleste små bÞrn der vil igang med at lave sin egen server foreksempel, Smp eller Faction eller Prison og Skyblock eller andre ting jeg kan vÊrdifaldt godt anbefale Ethyria Servers Og alle kan kom til at bruge den den er ikke indviklede. :D

2016幎7月7日

Hej Lukas,

Tak for din anmeldelse. :D

BEDSTE HOST NOGENSINDE!!!

Ethyria servers er rent ud sagt fantastisk! Alt ved dette host er smukt, genialt, fantastisk og simpelthen bare dejligt! Hjemmesiden er let at finde rundt i, du kan selv vÊlge hvordan din server skal vÊre dvs. GB, rabatkoder og mere, supporten er fantastisk, du kan få custom ip mega billigt og supporten hjÊlper gerne med plugins! Hvis du mangler en server så anbefales de helt sikkert! Og der er også ubegrÊnset spiller plads og lager plads!

Hej Thomas,
Rigtig mange tak for din dejlige anmeldelse. :D

Mega Flinke Arbejdere!

Hos Ethyria finder du stabile servere og Flinke Supporters, der ved hvad de gÞr ;)

Hej Mathias,

Mange tak for din gode anmeldelse :D

God host!

Rigtig god host!

Fanstastiske servere uden lag!

Rigtig billigt i forhold til kvaliteten!

Anbefaler det klart! :D

Hej Phillip,

Mange tak for din fine anmeldelse. :D

Ejer, Ethyria Servers.

Super fed!

Serveren er fremragende! Du kan Êrligt ikke finde en bedre server, ejerne og de ansatte er vildt fede! Der er den bedste support hos den, og der er NOLAG hos dem! Fremragende!

- SuperCraftDK

2016幎5月16日

Bedste danske host

- Hjemmesiden
Hjemmesiden er nem at gå til, den er enkel, pÊn, og nem at finde rundt i.

- Kundepanelet
Kundepanelet er også nemt at finde rundt i, pÊnt design og ellers bare super.

- Support
Supportern hos Ethyria er noget af der bedste indenfor den danske hosting branche, efter mine egne erfaringer er Ethyria en del mere aktiv, og er hurtige til at svare på tickets og hjÊlp til ens server, supporten er selv det jeg sÊtter hÞjest krav til en host, og det mener jeg selv Ethyria klarer fantastisk iforhold til andre hosting selskaber.

- Serverne
Serverne kÞrer stabilt, ikke så meget andet at sige der.

Alt i alt fortjener Ethyria 5 stjerner +

2016幎5月8日

Bo larsen

Ethyria har nok nogle af danmarks bedste servere. Deres support er helt i top og kunen ikke vÊre bedre! Iforhold til andre host'es vil jeg siger, at Ethyria er fuldt ud til kvalitet af billige servere. Deres ftp cilent er rigtig nem at bruge, og deres support er virkelig god.

2016幎5月5日

Hej Bo,

Rigtig mange tak for din gode anmeldelse.

Har ikke haft en bedre host.

Ethyria.dk er en af de fÞrste hosts, som kunne opfylde mine krav. Serverne kÞrer uden lag eller nede tid. Ville klart vÊlge Ethyria frem for andre hosts.

2016幎5月5日

Hej Anders,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for vi kunne opfylde alle dine krav. :)

Jeg synes det er en god host

Jeg kan klart anbefale en Ethyria server, jeg har fået meget god hjÊlp af deres support og har fået en super god server til en ordenlig pris. Jeg havde en anden host og så skifte og de hjalp bare med at overfÞre alle filerne. Jeg har også fået mange tilbud. Jeg kan klart anbefale Ethyria
-ThePwerPotato

2016幎4月15日

Bedste server host ever <3

Hej alle jeg der ude som skal til at kÞbe en minecraft så server synes jeg helt klart i skal vÊlge Ethyria som server host og de er super hurtige til at svare på support tickets og hjÊlpe jer

Jeg giver dem 5 ud af 5 Stjerne <3

2016幎4月15日

bÊste host ever

de har en vikelig god support oh de giver dig altid hjÊlp og de er på live chat for det meste og jeg vil også rose dem for at ders server koster kun 44kr i månedet for 1GB ram helt vilt ikke kom og kÞb hos dem de er mega god host

2016幎4月10日

Fantastisk

Fantastisk support samt servers.
Rigtig lav ping er prÊcis hvad de har, som er vigtigt.
Super godt arbejde til skaberne bag dette.

2015幎11月26日

God support

God support de hjÊlper en når man har brug for det har aldrig oplevet at de ikke har hjulpet mig godt kan varmt anbefale dem

2015幎11月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。