Update - it took three attempts, but they have agreed to replace the mislaid consignment. I've bought from them a few times and usually while delivery is extremely slow, products are good. However... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fragtfirma kom kun med 2 af 4 pakker, de havde vist forlagt dem. Plus de to der faktisk kom, ankom for tidligt i forhold til den Þnskede aftenlevering. New Nordic Home refunderede den ekstra frag... ãã£ãšèŠã
Bestilte nogle varer den 26. oktober. Modtager ordrebekrÊftelse, men hÞrer ellers intet. Den 14. november bliver pengene for varerne trukket, men har intet hÞrt om levering. Har nu skrevet flere gang... ãã£ãšèŠã
Bestilte julegave fÞrst i dec, fik hurtigt en ordrebekrÊftelse pÃ¥ at den ville blive pakket hurtigst muligt. HÞrte sÃ¥ ikke fra dem lÊnge. PrÞvede at ringe. ForgÊves. PrÞvede at skrive. ForgÊves igen.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fin service
Fin service. Kundeservice svarer når jeg skriver. Produkt er som forventet.

Virkelig langsom og belÊrende
Virkelig langsom - men produktet var fint.
Vi blev stillet i udsigt, at det ville tage 15-25 dage. Det blev så forlÊnget en uge. Og der var pakken stadig ikke kommet.
Så tog jeg kontakt til kundeservice - der var meget belÊrende om, at der skulle gå 15-25 dage.
Men jeg fik endelig pakken
Meget dårlig oplevelse med dette firma
Meget dårlig oplevelse med dette firma. Bestilte en bÊnk der ikke kunne holde til man sad på den.
- Og hvis i bemÊrker responsen på samtlige ''negative'' anmeldelser, virker det til at vÊre en firma der ikke har kendskab til service og forståelse. Samtlige negative anmeldelser virker selskabet til at vÊre uforstående over for i form af:
''vi synes ikke det er helt fair'' ''din anmeldelse virker ikke reel'' ''du har kÞbt dine stole for lÊnge siden (6 mdr)''
Bliv nu bare vÊk.... og betal en femmer mere et andet sted
Havde bestilt et glas sofabord pÃ¥âŠ
Havde bestilt et glas sofabord på hjemmesiden. Jeg var meget skeptisk i at kÞbe mÞbel på nettet, men kunne ikke finde det i nogen mÞbelbutik, og valgte derfor at trodse mine fordomme. Kontaktede New Nordic på mail. Fik hurtigt svar om at de kunne levere det i lÞbet af en uge. Var fortsat skeptisk.
Men kÞbet kom som lovet og prÊcist. Vognmand afleverede ved kantsten som Þnsket og betalt. Glasbordet var indpakket forsvarligt og var helt perfekt. Mine fordomme blev gjort til skamme. Super professionelt og alt i top. Stor tak.
Jeg kan kun anbefale New Nordic Home
Jeg kan kun anbefale New Nordic Home, hurtig levering og meget venlig kundeservice. Vi har bestilt et spejl og det blev desvÊrre beskadiget under transporten. Vi har kontaktet kundeservice, og de svarede med det samme, at de vil sende en ny. Det er virkelig god kundeservice, og jeg kan anbefale til alle, der Þnsker at fÞle sig trygge, når de handler på nettet.
Jeg har kÞbt et bambusbord til mitâŠ
Jeg har kÞbt et bambusbord til mit orangeri og det får sorte mugpletter, selvom det står fuldstÊndig tÞrt. Jeg har også bambusstole fra Jem og Fix i orangeriet og de mugner ikke. Jeg har henvendt mig et par gange og fik kun svar fra en robot (eller måske en der ikke kan formulere sig på dansk?) og her anden gang med billededokumentation hÞrer jeg intet i 3 uger. Så både dårlig service og dårlig kvalitet.
Lang leveringstid og dårlig kvalitet.
Der var meget lang leveringstid pga. fejl fra deres side. Da jeg så endelig fik at vide, at mit spejl var på vej og at jeg kunne fÞlge min ordre, var det fÞrst efter de havde angivet tidspunkt for hvornår de ville vÊre hos mig, og at de så ikke dukkede op, at jeg selv skulle spÞrge til, hvorfor de ikke dukkede op. Beskeden var, at jeg havde noteret et ciffer forkert i postnummeret, hvorfor de alligevel ikke ville levere mit spejl, men imod et gebyr på knap 150 kr. kunne de sende det. Det postnummer jeg havde skrevet forkert fandtes ikke. Ellers var alt i adressen skrevet korrekt (og det er kun et sted i Danmark med den adresse). Det ville derfor vÊre ret let lige til at afklare med et simpelt opkald, så snart fejlen blev opdaget, da de havde mit nummer, idet det var det de havde skrevet til. De har jo aldrig sendt min pakke afsted på en fragtrute, hvis de virkelig ikke kunne gennemskue den simple fejl jeg havde lavet. Dermed er der jo ikke ekstra fragtomkostninger. Det er desuden får åndssvagt at jeg får et tidspunkt for levering, hvor jeg sÞrger for at vÊre hjemme, og jeg så selv om aftenen - flere timer efter jeg havde fået at vide, at det ville blive leveret - selv skal kontakte firmaet for at hÞre, hvorfor det ikke er blevet leveret. Det er jo tydeligvis aldrig vÊret på vej. Spild af min tid!
Da jeg så endelig fik spejlet - efter at have betalt ekstra udgifter for levering - viste det sig at vÊre rigtig dårlig kvalitet. De sorte rammer på spejlet, var ikke sat fast på spejlet. Det var derfor skidt under som ikke kunne komme ud. Desuden virkede det meget ustabil og vaklende hvordan rammen og spejlet var sat sammen. Det ser også meget klodset ud og ikke så pÊnt og elegant i forhold til andre New Yorker spejle.
God kundeservice
Leveringstid passer ikke
Jeg har bestilt en hylde som hedder Leo. Da jeg bestilte stod der 1-3 hverdages leveringstid - hvilket der stadig stÃ¥r pÃ¥ hjemmesiden. Jeg har dog fÞrst modtaget nu 3 uger efter⊠Hylden er fin, men jeg synes man bÞr overveje at kontakte kunderne, hvis leveringstiden ikke kan overholdesâŠ

De stÞrste anbefalinger!
Jeg har handlet mange gange, og jeg har altid oplevet en fantastisk og professionel kundeservice og er meget glad og tilfreds med produkterne.
Jeg sender derfor mine stÞrste anbefalinger herfra :-)

Nemt og kvalitet
Nem bestilling, lidt leveringstid (men ikke lÊngere end angivet på siden), nem levering og virkelig et lÊkkert mÞbel i god kvalitet. Jeg er glad!

Ventede 3 måneder på lin varer
Ventede 3 måneder på lin varer, og det blev ikke oplyst ved kÞb.
Leveringstider passer ikke
New Nordic Home tager intet ansvar for forsinket leveringstider, men skyder skylden videre pÃ¥ problemer ved leverandÞrer og at det er âude af vores hÊnderâ.
Jeg kÞbte en skÊnk hvor der var 10-20 dages leveringstid og fik den fÞrst efter 3 måneder, efter NNH utallige gange skubbede leveringsdato med fuldstÊndig ansvarsfralÊggelse.
Jeg kan lÊse, at mange andre kunder har lignende oplevelser og NNH ikke mener de har et ansvar, da de blot er mellemhandler og ikke producent. Men selv som mellemhandler må man kunne stå inde for sine leverandÞrer og ellers skal man ikke tage penge for et produkt med lovning om en vis leveringstid, hvis man ikke kan regne med at det holder. Det er for useriÞst at skyde skylden på krige etc rundt i verden. Så få nogle andre leverandÞrer!!
Da skÊnken omsider kom frem, var den i Þvrigt fuldstÊndig smadret, så den er returneret igen. Går udenom NNH nÊste gang jeg kÞber ting til boligindretning.

DÃ RLIG SERVICE!
Dårlig service.. Jeg har oplevet to gange på den samme vare, som jeg har bestilt. Hvor jeg har fået en ordrebekrÊftelse, så er der gået et par uger og new Nordic home annullerer min ordre uden at jeg er klar over det eller får besked om noget. Det virkelig dårligt

Fin kommunikation med kundeservice
Fin kommunikation med kundeservice, og levering var der ingen problemer med. Alt i alt meget tilfreds med kÞbet.

Rigtig god service!
Vi har fået rigtig god service i forbindelse med kÞb af sofa. Vi har vÊret i kontakt med kundeservice flere gange - de svarer hurtigt og venligt og har vÊret fleksible i forhold til vores Þnsker.
Og derudover er vi rigtig glade for vores nye sofa. ð

New Nordic Home ããã®åç
Super god kundeservice og hurtigâŠ
Super god kundeservice og hurtig respons! Kan klart anbefales +++++

New Nordic Home ããã®åç
Lidt lang leveringstid men indenfor detâŠ
Lidt lang leveringstid men indenfor det oplyste. Ved min henvendelse kom der hurtig svar fra kundeserviceð

Meget tilfreds
Meget hurtig levering. Det var jeg super glad for, da det var en fÞdselsdagsgave. Fin kvalitet, så en god anbefaling herfra.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã