Nfkcenter レビュー 49

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fik min bil renset og vasket hos Camilla i går, den blev så flot og næsten som ny. Super service hun yder. Vil klart anbefale hendes firma til andre.

5つ星のうち5の評価

Meget venlig og fin service. Bilen blev klargjort til næsten mere end jeg kunne forvente. Flot, flot resultat. Er meget tilfreds og kommer helt sikkert igen. 😁Meget tryg ved personalet, som er både p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk bilrengøring og service! Jeg har netop fået min bil rengjort og poleret hosNFK - og jeg er virkelig imponeret! Fra start til slut var oplevelsen helt i top. Personalet var utrolig... もっと見る

企業情報

1. 洗車

当該企業による記述

Vi er en professionel klargørings- og dækcenter med mange års erfaring inden for bilpleje og dæk service. Vores mission er at levere kvalitetsarbejde og god kundeservice til vores kunder. Vi tilbyder en bred vifte af bilplejetjenester, herunder bilvask, polering, voksning, indvendig rengøring og meget mere. Vores erfarne teknikere bruger kun de bedste produkter og teknikker for at sikre, at din bil ser fantastisk ud og er beskyttet mod skader. Vi er stolte af at have en passion for vores arbejde og stræber altid efter at overgå vores kunders forventninger. Vi forstår, hvor vigtig din bil er for dig, og derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre, at den er i de bedste hænder. Vi glæder os til at betjene dig og din bil på vores klargørings- og dækcenter.

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5 ud af 5

Jeg snakkede med Camilla om at få klargjort en bil, jeg havde og jeg må sige, den var virkelig beskidt. Så beskidt, at jeg faktisk ikke troede, hun kunne gøre den ordentligt ren. Jeg sendte bilen afsted med en del skepsis, men da den kom retur, blev jeg positivt overrasket. Resultatet var super flot, bilen var nærmest som ny!
Så hvis du leder efter et sted, hvor både god kundeservice og høj kvalitet går hånd i hånd, så er det helt sikkert Camilla fra Nfkcenter du skal kontakte.

2026年2月20日

God service.

Meget fin rengøring af bilen både udvendigt og indvendigt. Flink personale og god service.

Bilen har været til klargøring før men denne gang får de sgu 5 stjerner for det hele. 💪

2025年11月19日
5つ星のうち5の評価

NFK er virkelig virkelig professionel…

NFK er virkelig virkelig professionel til at udføre deres arbejde de gør det fra hjertet af det er ikke sidste gang jeg kommer og får ordnet min bil hos dem. Camilla har klargjordt min bil indenvendig og udvendig! den er som ny. er simpelthen overrasket over hvor ren bilen er blevet! TUSIND tak for sådan et smukt resultat! og kæmpe stort tak til camilla. på gensyn.

2025年4月29日
5つ星のうち5の評価

Nfk center gøre det altid så godt ikke…

Nfk center gøre det altid så godt ikke første gang og heller ikke sidste gang mine biler bliver rengjort der. Sindsyg god service og god medarbejder. Altid smilende og positiv medarbejder og imødekommende. Service i top klasse. Min bil var beskidt ud fra og ind i alt fra madrester og slik spor fra børn men nu skinner den som ny og ingen ting på sæderne. Bilen skinner så ren og pæn som ny igen. Tak for god service og betjening.

2025年3月31日

Fortrukne center

Jeg har haft en meget positiv oplevelse med NFK Klargøring Center. De formåede at fjerne de udvendige ridser på min bil, hvilket virkelig forbedrede dens udseende. Deres polering gav bilen en flot glans, og den indvendige rengøring var grundig og omhyggelig. Personalet var professionelt og imødekommende, hvilket gjorde hele processen behagelig. Jeg kan varmt anbefale NFK Klargøring Center til alle, der ønsker at få deres bil til at skinne både indeni og udenpå.

2025年3月24日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk bilrengøring og service!

Fantastisk bilrengøring og service!

Personalet var utroligt venlige og professionelle – de tog sig tid til at forstå mine ønsker og gav gode råd til, hvordan jeg bedst kunne vedligeholde bilens udseende. Servicen var hurtig, men grundig, og resultatet taler for sig selv. Min bil ser ud som ny, både indvendigt og udvendigt!

Poleringen var særligt imponerende – lakken skinner, og bilen har fået en dyb glans, som jeg ikke har set længe. Detaljerne var i orden, og de små ridser er næsten usynlige nu.

Jeg kan varmt anbefale NFK til alle, der ønsker en professionel og grundig bilrengøring. Jeg kommer helt sikkert igen!

2025年3月12日

KANON OPLEVELSE!!

Vi har for cirka 3 uger siden fået rengjort vores ”ny” bil ved NFK.
Kender i det når man har købt en ny bil? Det gjorder min kone og jeg for cirka et år siden. Men efter hund og børn i bilen, er den hurtigt blevet ret beskidt og hundehårene er bestemt ikke en leg at fjerne.
Men så fik vi anbefalet NFK, og det har vi ikke fortrudt.
Vi valgte platinpakken, da vores bil virkelig havde brug for noget omsorg og det må man sige den fik. Både af kompetente medarbejder samt deres grundighed og sans for detalje.
Vi hentede bilen og fik med det samme den føles vi havde da vi første gang kørte vores Porsche ud fra forhandleren.
Så hvis du ligesom os elsker følelsen af en ny bil og at tingende bare spiller, så vil vi klart anbefale NFK. For der er styr på tingene, god stemning og man bliver mødt af rart og professionelt personale. (Vi blev mødt af Camilla)
Det eneste man skal være opmærksom på ved NFK, er at man hurtigt bliver afhængig af følelsen af ny og lækker bil og man bestemt ønsker at komme igen.
Hvis man kunne give flere stjerne, fik i det, men i får 5 meget store stjerner herfra.
-Line og Morten.

2025年3月5日

Servicemindede ansatte

Jeg har lige været deroppe for at få skiftet hjul - sommer til vinter. Jeg har været der flere gange - for når man kommer der, møder man altid venlige og hjælpsomme ansatte. Det oplevede jeg også idag. Det er ikke sidste gang jeg har været hos dem.

2024年11月18日
5つ星のうち5の評価

Den bedste oplevelse hos Danmarks…

Den bedste oplevelse hos Danmarks bedste ! Jeg har nu fået klargjort min bil flere gange hos Jer, og jeg bliver overrasket hvergang over min bils smukke forvandling. Jeg har aldrig set så god en klargøring og jeg har ANBEFALET jer til ALLE! Jeg er mere end tilfreds og glad og jeg er så glad for og have fundet det helt rigtige sted til alt der skulle være med min bil. I får altså mere end 5 stjerner ! Super dygtige og professionelle.

Jeg er så glad at have fundet jer 😍
I gøre det mere end godt !

2024年7月8日
5つ星のうち5の評価

Jeg fandt Nfk center på google

Jeg fandt Nfk center på google, og skal love for jeg gik tilfreds derfra! Jeg købte platin pakken som indeholder alt både sæderens, motorrens og Wooaw alt skinnede. Føles som en ny bil igen. Vil helt klar anbefale Nfk center til folket.

2024年7月9日

Trustpilot エクスペリエンス