Jeg snakkede med Camilla om at fÃ¥ klargjort en bil, jeg havde og jeg mÃ¥ sige, den var virkelig beskidt. SÃ¥ beskidt, at jeg faktisk ikke troede, hun kunne gÞre den ordentligt ren. Jeg sendte bilen af... ãã£ãšèŠã
Fik min bil renset og vasket hos Camilla i går, den blev så flot og nÊsten som ny. Super service hun yder. Vil klart anbefale hendes firma til andre.
Meget venlig og fin service. Bilen blev klargjort til nÊsten mere end jeg kunne forvente. Flot, flot resultat. Er meget tilfreds og kommer helt sikkert igen. ðMeget tryg ved personalet, som er bÃ¥de p... ãã£ãšèŠã
Fantastisk bilrengÞring og service! Jeg har netop fÃ¥et min bil rengjort og poleret hosNFK - og jeg er virkelig imponeret! Fra start til slut var oplevelsen helt i top. Personalet var utrolig... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en professionel klargÞrings- og dÊkcenter med mange års erfaring inden for bilpleje og dÊk service. Vores mission er at levere kvalitetsarbejde og god kundeservice til vores kunder. Vi tilbyder en bred vifte af bilplejetjenester, herunder bilvask, polering, voksning, indvendig rengÞring og meget mere. Vores erfarne teknikere bruger kun de bedste produkter og teknikker for at sikre, at din bil ser fantastisk ud og er beskyttet mod skader. Vi er stolte af at have en passion for vores arbejde og strÊber altid efter at overgå vores kunders forventninger. Vi forstår, hvor vigtig din bil er for dig, og derfor gÞr vi alt, hvad vi kan, for at sikre, at den er i de bedste hÊnder. Vi glÊder os til at betjene dig og din bil på vores klargÞrings- og dÊkcenter.
Norupvej 118, 5450, Otterup, ãã³ããŒã¯
- kontakt@nfkcenter.dk
- nfkcenter.dk
Super service
Super service. De går virkelig i bund og helt ned i krogene.
Kan kun anbefale NFK vis du gerne vil have noget for pengene.
Og super flotte lokaler. Der afspejler deres service.
Fremragende service
Fremragende service, jeg anbefaler denne bilvask, hvis du vil passe på din bil
Kan klart anbefale NFKcenter
Kan klart anbefale NFKcenter, jeg var så uheld og få skammel fedt på mit sÊde fra en lastbil, men de har lavet et rigtigt godt stykke arbejde!
Kommer helt sikkert igen
Go service og flinke mennesker ð
Fyns bedste bilpleje.
Fyns bedste bilpleje.
Super god service og fede lokaler. ðð»
Rigtig god service og god behandlingâŠ
Rigtig god service og god behandling rigtig godt stykke arbejde kan helt sikkert anbefales