Jeg snakkede med Camilla om at fÃ¥ klargjort en bil, jeg havde og jeg mÃ¥ sige, den var virkelig beskidt. SÃ¥ beskidt, at jeg faktisk ikke troede, hun kunne gÞre den ordentligt ren. Jeg sendte bilen af... ãã£ãšèŠã
Fik min bil renset og vasket hos Camilla i går, den blev så flot og nÊsten som ny. Super service hun yder. Vil klart anbefale hendes firma til andre.
Fantastisk bilrengÞring og service! Jeg har netop fÃ¥et min bil rengjort og poleret hosNFK - og jeg er virkelig imponeret! Fra start til slut var oplevelsen helt i top. Personalet var utrolig... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en professionel klargÞrings- og dÊkcenter med mange års erfaring inden for bilpleje og dÊk service. Vores mission er at levere kvalitetsarbejde og god kundeservice til vores kunder. Vi tilbyder en bred vifte af bilplejetjenester, herunder bilvask, polering, voksning, indvendig rengÞring og meget mere. Vores erfarne teknikere bruger kun de bedste produkter og teknikker for at sikre, at din bil ser fantastisk ud og er beskyttet mod skader. Vi er stolte af at have en passion for vores arbejde og strÊber altid efter at overgå vores kunders forventninger. Vi forstår, hvor vigtig din bil er for dig, og derfor gÞr vi alt, hvad vi kan, for at sikre, at den er i de bedste hÊnder. Vi glÊder os til at betjene dig og din bil på vores klargÞrings- og dÊkcenter.
Norupvej 118, 5450, Otterup, ãã³ããŒã¯
- kontakt@nfkcenter.dk
- nfkcenter.dk
Min Mercedes skinner inde og ude igen
Min Mercedes skinner inde og ude igen, fornuftige priser, god betjening og virkelig veludfÞrt arbejde ð
Kan kun anbefales
Mvh
Jesper Witved
Flot og skinnende Hyundai jeg fik igen
Flot og skinnende Hyundai jeg fik igen. Fin modtagelse, kaffe på kontoret og 2 dygtige mÊnd. Jeg er fuldt ud tilfreds.
Min Mitsubishi space star var som ny.
Min Mitsubishi space star var som ny.
Ren bil overalt både ud- og indvendigt.
Helt fantastisk, det er det bedste sted jeg har fået klargjort bil.
God service, fint venterum venligt og smilende personale.
Kan helt klart anbefale dem og jeg kommer gerne igen.
Det var dÊlme en fin bil jeg fik igenâŠ
Det var dÊlme en fin bil jeg fik igen og nogle fine gutter, godt gået
Kommer helt sikkert igen
Fuld tilfredshed for alle pengene og en bil der bare skinner:)
Virkelig flot arbejde !!
Super venlig modtagelse. Blev budt kaffe og sodavand.
Virkelig grundig rengÞring ud og indvendig
( sÞlvpakke ).
5 store stjerner herfra. OG jeg kommer igen.
Godt arbejde!
Man får en venlig modtagelse og bliver igennem processen orienteret om, at det kommer til at vare en smule lÊngere end beregnet.
Og ikke mindst, leveres der et rigtigt flot stykke arbejde!!
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Alt er perfekt.
HÞflig og venlig betjening.
Yderst tilfreds
Jeg har nu fået poleret 2 biler hos NFK.
Kvaliteten og servicen er i top
Kan varmt anbefales.
Kom hjem med en virkelig ren Ford Ka
Kom hjem med en virkelig ren Ford Ka, en 12 års gammel dame, som ikke har vÊret så ren og pÊn i årevis.
Folkene derude er sÞde, venlige og meget omhyggelig.
Vi blev budt både på kaffe og sodavand. Da bilen var fÊrdig og kÞrt frem til mig, opdagede ham der kÞrte den frem, at noget var blevet overset, og straks hentede han en stÞvsuger og fik det ordnet.
Vi kommer helt sikkert igen.
Og jeg vil stÊrkt anbefale disse gutter, hvis du er til service og rene biler.
Med den kÊrlighed de giver bilerne----
Med den kÊrlighed de giver bilerne, kan det "kun" give 5 stjerner.
Det er noget af det bedste vi har prÞvet i mange år.
ForsÊt det gode arbejde.
Vi ses igen, når den igen skal have lidt kÊrlighed.
Fantastisk godt tilfreds
Meget venlig og fin service. Bilen blev klargjort til nÊsten mere end jeg kunne forvente. Flot, flot resultat. Er meget tilfreds og kommer helt sikkert igen. ðMeget tryg ved personalet, som er bÃ¥de professionelle, dygtige og omhyggelige. KÊmpe rosðEjnar 5270
Super god service
Super god service.
Bilen bliver virkelig gjort ren ðð».
Super god service og en skarp pris.
Jeg har lige hentet min tre år gamle bil fra service. Den er stort set som ny. Et super flot resultat og en fantastisk service. Det er helt sikkert et sted jeg vil anbefale til andre. Det ligger lidt ude på landet, men prisen og kvaliteten er helt klart vÊrd at kÞre efter.
Har lige fÃ¥et min bil hjem igen og denâŠ
Har lige fået min bil hjem igen og den skinner som en ny, både inden i og uden på. Det var ikke til at hverken se eller lugte at jeg har hund med i bilen.
Super god service. Jeg kommer helt sikkert igen.
KÊmpe ros herfra.
Jeg har lige hentet min bil efterâŠ
Jeg har lige hentet min bil efter klargÞring og udvendig vask, hold nu op at godt stykke arbejde, den har på intet tidspunkt imens jeg har haft bilen set så godt ud inde som ude som efter den har vÊret hos dem, der er ikke så meget som en finger at sÊtte på noget.
Vil klart anbefale alle at gÞre dem selv den tjeneste og kÞre deres bil ud forbi dem. De har virkelig styr pÃ¥ hvad de laver. Og sÃ¥ er venligheden og service ogsÃ¥ bare i topððœ
Fantastisk service!
Jeg har lige fået min bil tilbage den ser super flot og ren ud, tydeligt at se der er blevet gået op i detaljerne og der er blevet gjort et grundigt stykke arbejde! Jeg ville klart anbefale andre at bruge dette fantastiske sted.
Det er et godt stykke arbejde de harâŠ
Det er et godt stykke arbejde de har lavet de gutter, min bil lignede en ny igen, virkelige super cool gutter og fantastisk service
Top karakterer herfra ðð
5 âïžâïžâïžâïžâïž
Super godt resultat
Rigtig god oplevelse.. Min gamle Peugot 307 fra 2006 lignede nÊsten en ny bil inden i. Jeg blev taget godt imod og budt noget at drikke imens jeg ventede,det tog ca halvanden time.. Kan klart anbefale stedet og kommer helt sikkert igen :-)
Utrolig god service og rengÞring
Utrolig god service, venligt personale og god stemning. Min bil var mÞgbeskidt efter en lÊngere periode uden stÞvsugning men den ser ud som ny efter de har klargjort denð€©