Advarsel: Feildiagnose som Þdela ferien og pÃ¥fÞrte store utgifter Jeg opplevde noe svÊrt uprofesjonelt hos denne salongen (Nikita Hair Oslo Westside). Under timen min pÃ¥sto de at jeg hadde hode... ãã£ãšèŠã
Jeg betalte mer enn jeg fikk beskjed om da jeg bestilte, pluss at de ikke engang fullfÞrte fÞningen og stylingen av hÃ¥ret mitt ordentlig. Etter at jeg forlot stedet var ansiktet mitt fullt av smÃ¥ hÃ¥r,... ãã£ãšèŠã
Heidi F. hos Nikita pÃ¥ Tasta senteret er min yndlings frisÞr. Alltid fornÞyd etter besÞk hos henne. Hun klarer Ã¥ stripe hÃ¥ret mitt sÃ¥nn at etterveksten ser naturlig ut nÃ¥r den kommer ut. Jeg har gansk... ãã£ãšèŠã
Nikita Storo og spesielt Elisabeth W er bare helt fantastisk. Alltid et smil og kundeservicen er topp. Klipp og stiling er alltid spot on. Hun lytter og anbefaler produkter uten Ã¥ pushe pÃ¥ deg noe du... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bestill frisÞrtime, kjÞp hårprodukter, hudpleie og makeup. Få eksperthjelp av Nikitas dyktige frisÞrer. Les og bli inspirert av vår blogg.
Solheimveien 85, 1473, LÞrenskog, ãã«ãŠã§ãŒ
- nikita.no
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Noreen er magisk!
Noreen er magisk! Hun finner farge som passer meg, klipper og styler perfekt, og hodemassasje/kur er til å sovne av! Jeg har brukt hun i flere år på Metro, og endelig har hun åpnet ny på LillestrÞm, som jeg kommer til å stÞtte 100% I tillegg til å vÊre dyktig i faget sitt, er hun også lugn, fin & koselig å prate med.
Insane haircut.
Nikita Bryn
De Þdelegge håret mitt og klippet det alt for kort. Jeg skal aldri til bake
Nikita frisÞr City Syd
Ble klippet av en faglig flink frisÞr og er fornÞyd med klipp av både hår og skjegg. La imidlertid merke til de to andre som var på jobb som ikke tok noe av kundebehandlingen samt andre gjÞremål mens jeg ble klippet. Dette fÞrte til at frisÞren som klippet meg ble heftet med både fysisk kundeheandling, samt over telefon, 7-8 ganger under min klipp. Flere kunder forlot også salongen i mangel på kundebehandling i de 30 minuttene jeg satt der. Dette var den nyansatte frisÞren som klippet meg også tydelig frustrert over. Samboeren har også opplevd lignende tidligere og har sluttet å gå der. Dette var nok også siste gang jeg la igjen penger på Nikita frisÞr city syd.
Fikk et sentertilbud her på Sortland
Fikk et sentertilbud her pÃ¥ Sortland, 189kr for form og farge av brynâŠ.tenkte at dette mÃ¥tte jeg ta i pÃ¥. Angrer pÃ¥ det, og gjÞr det ikke igjen. MÞtt av en ung herremann, ble bedt om Ã¥ sette meg i en stol, han spurte hva jeg Þnsket i dag, form og farge svarte jeg, sÃ¥ begynte han, nappet litt hÃ¥r her og der, prÞvde Ã¥ spesifisere hvor jeg ville han skulle ta, men fikk ikke svar, og ikke tok han der jeg ba om heller. Gikk i sÃ¥ fall ut med en litt sÃ¥ der fÞlelse. Kom hjem og sÃ¥ at brynene ikke var like i det hele tatt, de lyse smÃ¥hÃ¥rene satt igjen + flere fargede, ikke var fargen fjernet fra brynene. Trodde sÃ¥nne tilbud skulle lokke folk, ikke skremme dem bort fra bedriften.
Elendig
Elendig. Dama gjorde ikke hva jeg spurte om i det hele tatt, det endte med at jeg måtte gå ut av salongen seene ut som en skamkliptperson
DÃ¥rlig frisÞr damen bestemte alt og jegâŠ
Dårlig frisÞr damen bestemte alt og jeg fikk ikke lov til å få den frisyren jeg ville ha + hun hadde en stygg dialekt
Kom 6 minutter for sent, ble bedt om å bare gå
Kom 6 minutter for sent til timen på byporten i Oslo, fikk da beskjed om at det ble for mye stress for frisÞren å klippe meg og hun avlyste timen. Elendig service
Jeg hadde bestilt time på nett
Jeg hadde bestilt time på nett. Og sent på dagen fÞr timen min (jeg hadde time på en fredag) ringer det en dame og lurer på om det er greit for meg å komme til en lÊrling istedet, da svarer jeg nei, det er det ikke, jeg skulle stripe det blondt, så det turte jeg ikke svarte jeg damen. Da sa hun at frisÞren jeg hadde valgt ikke hadde tid nok til meg! Da svarer jeg at da skulle jo ikke den timen jeg booket vÊrt tilgjengelig for valgt behandling. Da sier hun at det var to timer som var satt opp så han hadde jo tid til å evt ta halve håret mitt også kunne lÊrlingen ta resten! Er det mulig! Jeg spurte om hun var morsom! Svarte at det var helt uaktuelt! Da sa hun at jeg kunne få time en annen dag, da sier jeg at jeg har da booket den timen fÞr helgen for en grunn. Ja, da kunne hun ikke hjelpe meg! Så da ble jeg nÞdt til å avbestille timen og hive meg rundt og finne en annen frisÞr som hadde ledig tid på så kort varsel. Ikke enkelt. Elendig service. Hun beklaget ingenting. Kommer ikke til å dra dit igjen. Og absolutt ikke anbefale de til noen.
Jeg kjÞpte dette til damen min og hunâŠ
Jeg kjÞpte dette til damen min og hun elsker det
Har mixi klipp og mÞrkt hÃ¥r med myeâŠ
Har mixi klipp og mÞrkt hår med mye grått i. Jeg ville begynne med striper og grå/kald korreksjon igjen etter 6 mnd uten. Bestilte time til Klipp/kur/striper pakke hos lÊrling. Fikk striper men de var med gulfarge. Dette ble vÊrre etter 1-2 uker ig klagde. Fikk gratis korreksjon som skulle gi grå farge og bare bli bittelitt mÞrkere. Resultatet ble nesten sort farge. Har vasket håret masse og fargen sitter fortsatt! Det må nevnes at jeg de siste 10 årene kun har gått til lÊrling (andre salonger) med veiledning underveis og alltid vÊrt fornÞyd. Aldri mere Nikita. Styr langt unna!!
De lokker med gode tilbud men prisenâŠ
De lokker med gode tilbud men prisen blir en helt anen under veis, hvis du velger noe av det de foreslår mens de holder på. I tillegg til meget dårlig arbeid.
Skulle hatt klipp, striper og kur av lÊrling til 999kr, fikk striper og kur (ingen klipp) til 2219kr!!!
Sår hodebunn etter behandling! Grå toner i håret, når det skulle vÊrt blondt. Fikk tilbud om «gratis» klipp, men takket nei, turde rett og slett ikke la lÊrling gjÞre mer. (Satt der i 5 timer!) Må til en anen frisÞr og betale for klipp nå i ettertid. Dette ble ett DYRT feiltrinn, ikke et godt tilbud!
Det er en fantastisk opplevelse Ã¥âŠ
Det er en fantastisk opplevelse å klippe seg hos Matthita K på Nikita Manglerud senter. Hun er fantastisk, jeg viste henne et bilde og hun klippet en identisk frisyre, har aldri vert så fornÞyd med en frisÞr noen gang. Hun har et fantastisk talent.
Liss <3
Super service
Strålende fornÞyd etter time hos Nikita på Elverum!
Mannen min hadde spart hÃ¥ret sitt i 6âŠ
Mannen min hadde spart håret sitt i 6 mnd fordi han Þnsker å ha lengde på håret og ringte rundt og hÞrte med salonger om de kunne klippe lengde på mann, for det er vist litt vanskelig . Flere var Êrlige og sa nei det er vi ikke så gode på, Nikita sa at det skulle de få til. FrisÞren brukte 10 min på å klippe han, og han var så kort på håret som han ikke har vÊrt på 11 år. Vi ble sjokkert begge to. FrisÞren fikk også en grundig detaljert forklaring i forkant. Kommer aldri til å bruke Nikita igjen og skal be alle vi kjenner om å styre unna. Det er den vÊrste klippen jeg har observert. Vi er ordentlig lei oss.
Utrolig dyktige frisÞrer
Utrolig dyktige frisÞrer! Veldig fornÞyd etter en klipp derð
Ikke veldig overbevist
Bestilte time for farge, klipp og kur. De farget håret mitt den brunfargen fargen jeg ville ha, men stod i over 10 minutter og diskuterte håret mitt inne på bakrommet. Skylte ut fargen igjen men fikk ikke noe kur. De brukte under 5 minutter på å klippe håret mitt og fÞlte ikke at det ble gjort noe sÊrlig grundig. I tillegg så var det masse hårfarge som de ikke fjernet fra toppen i pannen min der med hårfestet, måtte selv stå i flere minutter å skrubbe når jeg var komt hjem. Var billig behandling, men kommer nok ikke til å gå her flere ganger
Alltid veldig fornÞyd på Nikita Tveita
Alltid veldig fornÞyd på Nikita Tveita! Har skjedd at jeg har måttet dra tilbake kanskje 2 av 10 ganger for å rette opp i noen små feil, men det har de rettet opp i kjapt og enkelt, uten å ha måttet betale noe ekstra.
Jeg Þnsket Ã¥ stripe hÃ¥ret mitt ogâŠ
Jeg Þnsket å stripe håret mitt og bestilte time for striping og kommer ut med blondt hår når jeg har sort hår..... Jeg ville ha brune striper men fikk ikke noe i nÊrheten av det. Fikk en ny time men ble ikke noe bedre. Betalte 2000kr og hater håret mitt
VÊrste frisÞr ever
VÊrste frisÞr ever. Fortalte hva jeg ikke ville ha, og siden jeg bruker hÞreapparat ville jeg ha hår over Þrene, endte opp med hva jeg sa jeg IKKE ville ha . Kort frisyre og ikke ett hårstrå som dekket Þrene. Enten må hun ha vÊrt blind eller dårlig hÞrsel. Hadde jeg ikke blitt så satt ut hadde jeg nektet og betale. Men måtte bare ut og puste og roe meg ned.