BGASTORE.BE Vlaams レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Hallo iedereen, Ik wil jullie waarschuwen voor dit bedrijf. Mijn kader kapot ontvangen. Via mail ontvangen dat ik binnen 3 dagen mijn geld terug krijg helaas is dit bedrog momenteel heb ik een claim... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Op 03/06 een mooie spiegel besteld en betaald twv 300 €. Onmiddellijk bevestigende mails ontvangen en track and trace code van de vervoerder. De levering zou op 10/06 plaatsvinden. Cfr de track e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na levering bleek het glas van mijn kader gebroken te zijn, ondanks dat het goed ingepakt was. Na contact met de klantendienst kreeg ik snel antwoord en werd een vervangend exemplaar opgestuurd. Heel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na het ontvangen van 20 kaders bleek dat er 4 stuks beschadigd waren (gebroken glas). Ik heb BGA onmiddellijk gecontacteerd via mail met in bijlage een foto als bewijs. Heel kort na mijn e-mail ont... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Super goede service

Spiegel besteld maar helaas was het stuk geleverd, na dat ik contact opgenomen had met de klantenservice kon ik kiezen of ik mijn geld terug had of ik een nieuwe wilde laten opsturen,wij kozen om een nieuwe spiegel. Een week later was deze in goede staat geleverd

2023幎9月23日

BGASTORE.BE Vlaams からの回答

Hartelijk dank voor uw recensie.
Excuses dat de eerste zending kapot aankwam.

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Men zei dat men dit ging regelen met GLS, maar sindsdien geen nieuws meer en geen reactie meer op mijn e-mails.

2023幎9月13日

BGASTORE.BE Vlaams からの回答

Beste Marieke. Bednakt voor je feedback. We hebbeninderdaad een case geopend bij GLS om te achterhalen wat er met de zending is gebeurd. We hebben vervolgens je een mail gesturd met de vraagh of we je een nieuwe zending konden sturen, maar blijkbaar is deze mail niet bij je aangekomen. Sorry voor dat ongemak. We sturen je nogmaals een privee berichte om het voor je op te lossen. Met vriendelijke groet.

5぀星のうち2の評䟡

kwaliteit van de kader is niet goed

kwaliteit van de kader is niet goed, zeer licht, fijne kader en plexi weerspiegelt waardoor je de inhoud minder goed ziet

2023幎9月12日

BGASTORE.BE Vlaams からの回答

Bedankt voor je recensie.

Jammer te horen dat de kader niet naar wens is.
Het plexiglas is niet ontspiegeld, afhankelijk van lichtinval en -intensiteit is enige spiegeling dus mogelijk.
Mocht je de kader willen retourneren, zie aub:

Super service

Super service! Kader kwam beschadigd aan. Na een mailtje werd me meteen een nieuwe opgestuurd. Heel erg klantvriendelijk. Dankjewel 🙏🏌

2023幎9月19日

BGASTORE.BE Vlaams からの回答

Beste Charlie, bedankt voorje review, waarderen we ten zeerste!

Prachtig

Origineel product geleverd aan een scherpe prijs.

2023幎9月16日

BGASTORE.BE Vlaams からの回答

Hartelijk dank voor de recensie.

Prima service

De eerste spiegel was kapot gegaan bij levering. Een mail naar de klantendienst en een nieuwe spiegel werd meteen opgestuurd of de optie geld terug. Prima service!
Gelukkig is de tweede wel heel aangekomen.

2023幎9月21日

Hallo Yana,

Hartelijk dank voor je recensie.
Excuses dat de eerste levering kapot aankwam.

5぀星のうち5の評䟡

De beste site voor kaders

Altijd goed verpakt en ik was een beetje ontgoocheld omdat het geen glas meer is maar het plexiglas valt heel goed mee en maakt dat het kader veel lichter is om op te hangen

2023幎8月31日

BGASTORE.BE Vlaams からの回答

Hartelijk dank voor uw recensie.
Op de artikelpagina kunt u zien of een bepaalde kader echt glas of acrylglas heeft.

Goede koop!

Kader was zoals beschreven en van goede kwaliteit.

2023幎8月21日

Halo Annick!

Bedankt voor uw review, waarderen wij ten zeerste!
Fijn om te horen dat de kader naar wens is!

Alles perfect

Gemakkelijke bestelling, snelle verzending, stevige verpakking, alles vlot verlopen!

2023幎8月29日

BGASTORE.BE Vlaams からの回答

Hartelijk dank voor de recensie.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。