Fin webshop med godt udvalg. Jeg fandt en Day Birger top som ikke fandtes andre steder til en god pris. Det hele gik efter planen og med hurtig levering. Så det er ikke sidste gang jeg handler hos... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snabb leverans och min skinnkjol är jättefin MEN gjorde ett byte och trots att jag gjorde enligt Nobo's regler så fick jag en faktura på 45 kr. Därav gav jag först ett lägre betyg. Nu får vi se hur d... もっと見る
Snabba leveranser. Är kund sedan 8 år, tycker att utbudet försämrades. Saknar mer klasisk utbud, min känsla är att företaget med sina val av kläder riktar sig till unga kvinnor. Val av färg är tråkig... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi är en butik på nätet, som erbjuder ett bekvämt, tryggt och snabbt sätt att handla märkeskläder på. NoboDesign.se är ett familjeägt modeföretag som startades hösten 2010. Vi har handplockat vårt sortiment från välkända designers. Vår vision är att erbjuda våra kunder ett komplett sortiment för den modeintresserade och stilmedvetna kvinnan.
Redegatan 1, 42677, Västra Frölunda, スウェーデン
- 031-760 06 32
- info@nobodesign.se
- nobodesign.se
ネガティブなレビューの 25%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fint udvalg og hurtig levering
Det hele gik efter planen og med hurtig levering. Så det er ikke sidste gang jeg handler hos Nobodesign.
Det kan anbefales 😊
Dåligt kundbemötande om retur
Dåligt kundbemötande om retur. Label saknades i försändelsen och min förfrågan om retur inte godkändes, efter julhelgerna.
Kan absolut inte rekommendera detta företag!

Modtog sandaler med fejl
Modtog sandaler med fejl - kontaktede Nobo flere gange og der er virkelig dårlig kommunikation. Venter fortsat nu en måned efter køb på at modtage et nyt par. De glider af på henvendelser og svarer på noget helt andet end man sprørger til. De svarer konsekvent ikke på hvor eller om de andet par er sendt. Kan ikke anbefales - og ved faktisk ikke hvad jeg kan gøre herfra. De hjælper ikke
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans, och så snabbt jag fick hjälp när inte min rabatt kod fungerade :)
Alltid snabb leverans och mycket snyggt…
Alltid snabb leverans och mycket snyggt att handla
Mycket besviken över hur nobo har…
Mycket besviken över hur nobo har hanterat leveransen. PostNord gjorde fel och skickade tillbaka varorna till nobo. Detta klarade inte nobo att hantera. De skylde på PostNord och bad mig hantera detta med PostNord, vilket är helt fel då det är nobo som beställt leveransen. Efter ett antal mail och telefonsamtal fick jag varorna levererade 3 veckor efter nobo fått tillbaka varorna från PostNord. Ingen ursäkt eller kompensation trots att varorna under väntetiden reapris satts.
Fick ej klänningen jag beställde
Beställde en klänning till midsommar och en dag efter jag beställde fick jag ett Mail att det var produktfel på klänningen så jag fick den ej, då var det också för sent att beställa en ny klänning från någon annan hemsida men eftersom det står att nobo design har 1-2 dagar leverans så beställde jag en ny klänning från dom tisdag kväll och då skulle den komma fram till på torsdagen om deras leveranstider stämmer men den kom aldrig fram så hela min midsommar förstördes.
bara bra!!!
Här finns ALLT man vilhöver till sin…
Här finns ALLT man vilhöver till sin garderob!
Behövde ha leverans innan fredag en…
Behövde ha leverans innan fredag en måndag så jag mailade kundtjänst och Karin tog hand om min beställning direkt och nu tisdag har jag min beställning med fina personliga presenter till helgen 🙌🏽
You don't get your money back on returns
Extremely poor customer service. They are refusing to accept the return because Instabox cannot find the "drop-off proof," meaning the timestamp for the returned item, which for some reason has not been registered by Instabox. However, the returned items have been received without issue by Nobo Design, yet they refuse to refund the money. They have also kept the items. I've never experienced worse customer service. It seems that many others have had similar experiences—essentially, you just don't get your money back on returns.
Absolut fineste blazer
Absolut fineste blazer, pris og hurtig levering til Danmark. Her handler jeg gerne igen😊
5/5!
Första gången jag beställde från Nobo och var chockad över hur snabb leverans det var! Kom fram efter 24h. Supernöjd!

NoboDesign.se からの回答
Riktigt besviken på deras sätt att…
Riktigt besviken på deras sätt att hantera returer . Kan tyvärr inte rekommendera detta företag . Susanne Rydell

NoboDesign.se からの回答
Snabb leverans och bra pris!
Varning
Omdömet kvarstår! Hur ska man som kund kunna bevisa en retur ? Jag anser att företaget Nobodesign är oseriöst och se upp när ni returnerar varor dit! De har ej ordning och reda!
Varning! Oseriöst företag! Kan inte hantera returer. Kräver betalning för dyraste varan som de säger att de inte erhållit i retur.

NoboDesign.se からの回答
Otroligt seg återbetalning vid…
Otroligt seg återbetalning vid byten/returer. Man får ligga ute med mycket pengar i väntan på återbetalning av retur medan man betalat nya varan. De flesta andra är nuförtiden snabba med återbetalning men inte Nobo Design! Tyvärr hade jag glömt bort detta och får nutroligen vänta länge igen innan det händer något.

NoboDesign.se からの回答
Faulty goods and shocking service
I have been sent defective goods (trainers with filling coming out of the seam) and after a lengthy wait, the company have refused to accept my claim request. They took so long to get back to me, it is now too late for me to return the item. After paying astronomical shipping fees and being sent a faulty product I am shocked that they are unwilling to offer a satisfactory solution and provide decent customer service. I shall avoid ordering from them again!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。