Fin webshop med godt udvalg. Jeg fandt en Day Birger top som ikke fandtes andre steder til en god pris. Det hele gik efter planen og med hurtig levering. Så det er ikke sidste gang jeg handler hos... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snabb leverans och min skinnkjol är jättefin MEN gjorde ett byte och trots att jag gjorde enligt Nobo's regler så fick jag en faktura på 45 kr. Därav gav jag först ett lägre betyg. Nu får vi se hur d... もっと見る
Beställde en klänning till midsommar och en dag efter jag beställde fick jag ett Mail att det var produktfel på klänningen så jag fick den ej, då var det också för sent att beställa en ny klänning frå... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi är en butik på nätet, som erbjuder ett bekvämt, tryggt och snabbt sätt att handla märkeskläder på. NoboDesign.se är ett familjeägt modeföretag som startades hösten 2010. Vi har handplockat vårt sortiment från välkända designers. Vår vision är att erbjuda våra kunder ett komplett sortiment för den modeintresserade och stilmedvetna kvinnan.
Redegatan 1, 42677, Västra Frölunda, スウェーデン
- 031-760 06 32
- info@nobodesign.se
- nobodesign.se
ネガティブなレビューの 25%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jag har köpt min drömklänning från By…
Jag har köpt min drömklänning från By Malina till Alla Hjärtans dag. Supersnabb leverans inom 1 arbetsdag, lätt att följa upp leveransen, kanonbra pris på min klänning från min favorit designer. Är så nöjd ❤️❤️❤️
Jag beställde en dyrare jacka hos dem…
Jag beställde en dyrare jacka hos dem som kom med en maska. Jag kontaktade företaget för att reklamera jackan men de menade på att jag själv orsakat maskan vid användning och att det blir så när man använder jackan. Billiga jackor från Hm håller bättre kvalitet. Jag fick alltså inte reklamera jackan trots att jag påpekat att den förmodligen kommit med maskan vid leverans.
Rekommenderar ingen att handla från detta företag då de inte bemöter rekamationer som de bör göra.
Aldrig varit med om att ett företag nekar en reklamation på detta vis, akta er för att få defekta varor skickade till er, för då får ni ingen hjälp alls av företaget.
Det är jätte bra kläder
Dåligt första intryck
Första gången jag handlar hos Nobo, det är ju fina märken som säljs så man förväntar sig lite finare inslagning. Men paketet kom trasigt med ett stort hål/spricka pga att de tryckte in för många plagg i en för lite låda, det var bara ett lager silkespapper runt kläderna, inga påsar, så plaggen kunde lätt blivit blöta eller skadade. Det känns som om de inte bryr sig alls om kundupplevelsen. Fulaste paket jag någonsin hämtat ut som en flitig näthandlare.

NoboDesign.se からの回答
Jeg skulle bruge en kjole til mit…
Jeg skulle bruge en kjole til mit bryllup. Eftersom der var fejl i størrelserne fra producentens side, bestilte jeg flere kjoler i samme størrelser fra forskellige webshops, så jeg var sikker på at få den rette størrelse. Da jeg havde fundet den rette størrelse, sendte jeg de resterende kjoler retur. Blandt andet dem fra Nobodesign. Jeg indleverede pakken 6 dage for sent i forhold til returfristen, og de vil derfor ikke tage imod kjolerne. Jeg har haft kontakt med dem både på mail og telefon og forklaret, at den forsinkede retur skyldtes, at der var fejl i størrelserne og jeg derfor skulle have alle kjoler hjem for at finde den rette til min store dag. Samtidig blev jeg pludselig indlagt på sygehuset med en maveinfektion, som forårsagede, at jeg ikke kunne nå at få det indleveret eller havde overskud til det. Jeg har forklaret min situation, men de vil stadig ikke imødekomme min retur, selvom den skyldes fejl i størrelserne fra producentens side samt en indlæggelse. Jeg endda tilbudt at betale et gebyr, men de vil ikke imødekomme mig.
Jeg er rigtig ærgerlig over denne oplevelse, da jeg nu sidder med to kjoler, som jeg ikke kan bruge, da der som skrevet er problemer med størrelserne fra producentens side. Jeg sidder selv i kundeservice til hverdag, så jeg ved, at man kan gøre undtagelser i sine retningslinjer, men desværre ønsker nobodesign ikke at imødekomme deres kunder, selvom der er en årsag til den forsinkede retur.
Rigtig træls oplevelse.
Marknadsför sig med snabb leverans
Marknadsför sig med snabb leverans. Beställde fredag vid 11 på förmiddagen. Nu är det tisdag eftermiddag och fortfarande inget besked om när leveransen kommer..

NoboDesign.se からの回答
Bra sortiment
Bra sortiment, snabb leverans, snabb hantering av returer, trevligt bemötande
Hittar orsaker för att inte acceptera retur.
Reurnerade en blus som var för liten. Provade i 2 minuter. Företaget accepterade inte returen och påstod att det fanns en fläck. Den måste i så fall ha funnits vid leverans. Akta er för detta bolag!! Verkar oseriösa.
Snabbt och enkelt!
Bra, men har varit bättre
Snabba leveranser. Är kund sedan 8 år, tycker att utbudet försämrades. Saknar mer klasisk utbud, min känsla är att företaget med sina val av kläder riktar sig till unga kvinnor. Val av färg är tråkigt, svart och bege dominerar. Skulle vara trevligt att alla åldrar är välkomna.
Anna
Mycket bra service o snabb leverans 👍
Lätt att beställa från hemsidan
Varan motsvarade mina förväntningar
Ett Xtra plus, varan var snyggt inslagen
Alltid bra varor och stort sortiment.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。