Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg har haft et virkelig godt forlÞb fra start til slut, hvor jeg hele tiden fÞlte mig godt behandlet og i trygge hÊnder. Undervisningen var profession... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Den bedste kÞreskole med de bedste kÞrelÊrere! Jeg kan varmt anbefale at tage kÞrekort hos Nordens Trafikskole - alt fra teori til kÞrsel har fungeret perfekt, og kÞrelÊrerne er utroligt gode ti... ãã£ãšèŠã
En virkelig god oplevelse fra start til slut. Allan er rolig, tÃ¥lmodig og god til at skabe en afslappet stemning, selv nÃ¥r man laver fejl. Han lÊrer én ikke bare at bestÃ¥ kÞreprÞven, men ogsÃ¥ at blive... ãã£ãšèŠã
Jeg er sÃ¥ glad for, at jeg valgte denne kÞreskole med Allan og Samet! Tak til jer begge. Min kÞrelÊrer, Samet, var meget tÃ¥lmodig mht. alle mine spÞrgsmÃ¥l og god til at forklare tingene pÃ¥ en rol... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sadaqat er bare en mega godâŠ
Sadaqat er bare en mega god kÞrelÊrer!!!!
Bedste kÞreskole ever
Bedste kÞreskole ever. KÞrelÊrer Sadaqat er stjerne âïž âïžâïžâïžâïž
Rigtig god anbefaling her fra!
Rigtig god anbefaling her fra!! Slet ingen problemer eller besvÊr!!
Jeg kom hurtigt igennem det hele
Jeg kom hurtigt igennem det hele, kan klart anbefale nordenstrafikskole âºïž
Super godt forlÞb
Super godt forlÞb! Klarede alt fÞrste gang
Den bedste kÞrelÊre
Jeg har vÊret i gang med mit kÞrekort i mange Ã¥r uden at fÃ¥ gjort det fÊrdigt. SÃ¥ startede jeg pÃ¥ denne kÞreskole, og fik Sadaqat som kÞrelÊre. Han formÃ¥ede at gÞre timerne sjove med hans âplatte humorâ, men han fik ogsÃ¥ presset mig pÃ¥ den helt rigtige mÃ¥de, samtidig med at han var enormt stÞttende, og hele tiden troede pÃ¥ mig, selvom jeg ikke selv gjorde.
Hans engagement og evne til at skabe ro, og selvtillid bag rattet var helt vildt dejligt. Takket vÊre ham bestod jeg både teori, og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, hvilket jeg aldrig havde troet var muligt.
Jeg vil HELT KLART anbefale at vÊlge Sadaqat hvis du vil have en kÞrelÊre der motiverer, stÞtter, og får dig i mål.
God oplevelse
Her er en forbedret og mere flydende version af din anmeldelse:
Jeg kan stÊrkt anbefale trafikskolen! Jeg havde Sadaqat som kÞrelÊrer, og han var utrolig dygtig til at lÊre fra sig. Han var altid i godt humÞr, tålmodig og skabte en behagelig atmosfÊre under kÞretimerne. Jeg blev hurtig fÊrdig med kÞrekortet. Det har vÊret en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.
Rigtig god og tryg undervisning medâŠ
Rigtig god og tryg undervisning med Sadaqat
Fantastisk oplevelse og kÞrerlÊrer
Virkelig en god oplevelse at tage kÞrekort med Sadaqat, Meget venlig og sÞd. Jeg var isÊr glad for hvor hurtigt hele forlÞbet gik og jeg kunne virkelig mÊrke hvor meget han vil se sine elever klarer det godt. Så jeg vil helt klart anbefale alle der vil tage kÞrekort at tage det hos Sadaqat.
Nordens Trafik Skole, er SKOLEN
Nordens Trafik Skole, en kÞreskole der virkelig kobler teori og praksis sammen. Udover kulturen og atmosfÊren som Allan og Samet skaber, er der faglighed, nÊrvÊr og passion virkelig noget at tage hatten af for.
Som samtidig tager tingene i det tempo, som passer bedst til individet og eleven.
Havde en god, fleksibel men samtidig struktureret vej til kÞrekortet, som jeg tog på 1 måned og 4 dage, alt sammen takket vÊre af Allan, som har en kÊmpe ro og karisma omkring sig, som bare smitter. Udover at vÊre et fantastisk menneske, med gode vÊrdier har han ligeså gode vÊrdier og kompetencer som lÊrer.
10/5 hvis jeg kunne
Kyrosh D. Piroz
Faciliteterne spiller
Faciliteterne spiller, underviserne er fagligt stÊrke, nÊrvÊrende og omsorgsfulde. Kan varmt anbefales til kommende trafikanter ððŠ
Really good school!!!
Really good school!!!! The driving instructor(s) ( I had Alan and his father Mohammed) are very attentive and thoroughly prepare you for the driving tests. They are super nice, patient, and knowledgeable.So you feel 100% relaxed and comfortable. The classes are very informative and also kept on a "light note", so it doesn't feel like sitting in a stuffy classroom with boring material to learn. I would highly recommend this school to anyone needing a driving course.
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Nordentrafik skole, og en stor del af det skyldes min kÞrelÊrer Sadaqat. Det var et lÊrerigt forlÞb, hvor sadaqat skabte en tryg og afslappet stemning i bilen,(bl.a. ved hjÊlp af hans fantastiske humor) som gjorde det nemmere at lÊre hen af vejen. Samtidig fik jeg mange guldkorn undervejs, som man kunne tage med sig efter hver kÞretime. Alt i alt et godt forlÞb og en anbefaling herfra
Rigtigt godt
Rigtigt godt. Vil anbefale til andre som vil have at det at tage kÞrekort både skal vÊre sjovt og lÊrerigt.
Jeg havde en fantastisk oplevelse medâŠ
Jeg havde en fantastisk oplevelse med denne kÞreskole! Fra det Þjeblik jeg ringede for at booke min fÞrste lektion, fÞlte jeg mig velkommen og tryg. Min kÞrelÊrer var tålmodig, stÞttende og virkelig dygtig til at lÊre fra sig. Han tilpassede undervisningen til mit tempo og mine behov, og jeg fÞlte mig hurtigt sikker bag rattet. Bilerne var altid i god stand, og undervisningen var både lÊrerig og sjov. Jeg bestod min teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, og det er helt sikkert takket vÊre den fantastiske undervisning, jeg fik. Jeg kan varmt anbefale denne kÞreskole til alle, der Þnsker at lÊre at kÞre bil!
Sadaqat er en fremragende kÞrelÊrer
Sadaqat er en fremragende kÞrelÊrer. Du kommer ikke til at fortryde at vÊlge ham.
Samet som kÞrelÊrer
Har haft Samet som kÞrelÊrer, synes det var en rigtig behagelig forlÞb jeg havde. Virkelig dygtig og pÊdagogisk kÞrelÊrer, kan klart anbefales.
The best instructor
I struggled to get my driverâs license for over a year and failed the practical exam four times. Previous instructors made me feel very stressed and didnât have the empathy or approach needed for a sensitive learner.
Allan is a young instructor, but donât let that fool you. Before him, I had very experienced instructors with 15â20 years of practice, yet none of them were effective for me.
What makes Allan different is something none of my previous instructors had â empathy. He knows how to work with sensitive students, always finds the right words at the right time, and creates a supportive, calm environment.
If you are a sensitive person and easily get stressed, Allan is exactly the instructor you need â he will truly help you.
Thanks to him, I finally passed my exam. I truly believe that if I had found Allan earlier, I would have saved a lot of time, money, and stress.
I highly recommend Allan to anyone looking for a kind and professional instructor.
Sadaqat er en skide god kÞrelÊrer ð
Sadaqat gjorde hver lektion til en kÊmpe fornÞjelse. Det var professionelt men personligt og der var plads til hygge og jokes, hvilket gjorde det afslappet ð
Jeg kan klart anbefale at tage dit kÞrekort her. Jeg bestod alt fÞrste gang ð€©
Jeg kom hurtigt igennem og bestodâŠ
Jeg kom hurtigt igennem og bestod fÞrste gang begge gang, og det var mega hyggeligt af kÞre med ham
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã