レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fik taget mit kÞrekort hos Nordens Trafikskole Og kan ikke andet end at anbefale denne skole til enhver som skal tage sit kÞrekort 5 store stjerner herfra ✌✌

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg har haft et virkelig godt forlÞb fra start til slut, hvor jeg hele tiden fÞlte mig godt behandlet og i trygge hÊnder. Undervisningen var profession... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Den bedste kÞreskole med de bedste kÞrelÊrere! Jeg kan varmt anbefale at tage kÞrekort hos Nordens Trafikskole - alt fra teori til kÞrsel har fungeret perfekt, og kÞrelÊrerne er utroligt gode ti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kan varmt anbefale Nordens Trafikskole! Samet tog sig virkelig godt af mig gennem hele forlÞbet – tÃ¥lmodig, engageret og god til at forklare tingene, sÃ¥ de gav mening. Undervisningen var struktureret,... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 80ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Jeg havde en fantastisk oplevelse med

Jeg havde en fantastisk oplevelse med denne kÞreskole! Fra det Þjeblik jeg ringede for at booke min fÞrste lektion, fÞlte jeg mig velkommen og tryg. Min kÞrelÊrer var tålmodig, stÞttende og virkelig dygtig til at lÊre fra sig. Han tilpassede undervisningen til mit tempo og mine behov, og jeg fÞlte mig hurtigt sikker bag rattet. Bilerne var altid i god stand, og undervisningen var både lÊrerig og sjov. Jeg bestod min teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, og det er helt sikkert takket vÊre den fantastiske undervisning, jeg fik. Jeg kan varmt anbefale denne kÞreskole til alle, der Þnsker at lÊre at kÞre bil!

2026幎3月16日

The best instructor

I struggled to get my driver’s license for over a year and failed the practical exam four times. Previous instructors made me feel very stressed and didn’t have the empathy or approach needed for a sensitive learner.
Allan is a young instructor, but don’t let that fool you. Before him, I had very experienced instructors with 15–20 years of practice, yet none of them were effective for me.
What makes Allan different is something none of my previous instructors had — empathy. He knows how to work with sensitive students, always finds the right words at the right time, and creates a supportive, calm environment.
If you are a sensitive person and easily get stressed, Allan is exactly the instructor you need — he will truly help you.
Thanks to him, I finally passed my exam. I truly believe that if I had found Allan earlier, I would have saved a lot of time, money, and stress.
I highly recommend Allan to anyone looking for a kind and professional instructor.

2026幎3月17日

Bedste kÞreskole i Danmark

Jeg har lige bestået mit kÞrekort hos Nordens Trafikskole, og det har virkelig vÊret en fantastisk oplevelse hele vejen igennem.
Jeg har haft Sadaqat som kÞrelÊrer, og han har vÊret helt igennem en virkelig god lÊrer. Han er rolig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, så man forstår dem. Jeg har fået konstruktiv feedback hver gang, så jeg hele tiden vidste, hvad jeg skulle arbejde med, og det gjorde, at jeg fÞlte mig mere og mere sikker bag rattet.
Derudover er han også bare virkelig behagelig at snakke med, så man fÞler sig tryg og afslappet under kÞretimerne. Det har gjort hele forlÞbet meget mindre stressende. Jeg kan helt klart anbefale Nordens Trafikskole og isÊr Sadaqat, hvis man vil have en dygtig og engageret kÞrerskole og kÞrelÊrer. 5 kÊmpe stjerner herfra
🌟🌟🌟🌟🌟

2026幎2月17日
5぀星のうち5の評䟡

En god start på kÞrekortet

Kan varmt anbefale Nordentrafikskole. UndervisningsforlÞbet er struktureret og let at forstå, og der bliver altid uddybet og forklaret, hvis man har spÞrgsmål. KÞrelÊrerne er tålmodige og gode til at skabe tryghed, når der bliver kÞrt på vejene, og man fÞler sig godt forberedt hele vejen igennem forlÞbet. En rigtig god oplevelse fra start til slut.

2026幎1月30日

Helt i top

Sadaqat er en fremragende og effektiv formidler. Så gÞr det jo heller ikke noget at man kan have det sjovt imens man får lektioner. HÞj klasse. Anbefalet til alle!!
JÞrgen Hansen NÞrrebro

2026幎1月29日
5぀星のうち5の評䟡

Kan varmt anbefale denne kÞreskole

Kan varmt anbefale denne kÞreskole! Undervisningen var professionel, struktureret og nem at forstÃ¥. KÞrelÊrerne var tÃ¥lmodig, rolig og rigtig god til at forklare tingene pÃ¥ en tryg mÃ¥de. Jeg fÞlte mig godt forberedt til bÃ¥de teori- og kÞreprÞven — og bestod begge dele i fÞrste forsÞg. Super god oplevelse hele vejen igennem!

2026幎1月29日

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Undervisningen var god og overskuelig, og der var styr på planlÊgningen hele vejen igennem. En tryg og positiv oplevelse, hvor både teori og kÞreprÞve blev bestået fÞrste gang.

2026幎1月9日

KÊmpe anbefaling herfra

KÊmpe anbefaling herfra
Super lÊkker skole samt tÊt på stationen og ligetil :)
Jeg fik mit kort i fÞrste hug takket vÊre deres profesionelle tilgang til undervisningen !

LÊkkert med bio stole samt gratis kolde og varme drikke til undervisningen kÊmpe anbefaling herfra tak Nordens trafikskole

2026幎1月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ