Fik taget mit kÞrekort hos Nordens Trafikskole Og kan ikke andet end at anbefale denne skole til enhver som skal tage sit kÞrekort 5 store stjerner herfra âïžâïž
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg har haft et virkelig godt forlÞb fra start til slut, hvor jeg hele tiden fÞlte mig godt behandlet og i trygge hÊnder. Undervisningen var profession... ãã£ãšèŠã
Den bedste kÞreskole med de bedste kÞrelÊrere! Jeg kan varmt anbefale at tage kÞrekort hos Nordens Trafikskole - alt fra teori til kÞrsel har fungeret perfekt, og kÞrelÊrerne er utroligt gode ti... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefale Nordens Trafikskole! Samet tog sig virkelig godt af mig gennem hele forlÞbet â tÃ¥lmodig, engageret og god til at forklare tingene, sÃ¥ de gav mening. Undervisningen var struktureret,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Jeg havde en fantastisk oplevelse medâŠ
Jeg havde en fantastisk oplevelse med denne kÞreskole! Fra det Þjeblik jeg ringede for at booke min fÞrste lektion, fÞlte jeg mig velkommen og tryg. Min kÞrelÊrer var tålmodig, stÞttende og virkelig dygtig til at lÊre fra sig. Han tilpassede undervisningen til mit tempo og mine behov, og jeg fÞlte mig hurtigt sikker bag rattet. Bilerne var altid i god stand, og undervisningen var både lÊrerig og sjov. Jeg bestod min teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, og det er helt sikkert takket vÊre den fantastiske undervisning, jeg fik. Jeg kan varmt anbefale denne kÞreskole til alle, der Þnsker at lÊre at kÞre bil!
Sadaqat er en fremragende kÞrelÊrer
Sadaqat er en fremragende kÞrelÊrer. Du kommer ikke til at fortryde at vÊlge ham.
Samet som kÞrelÊrer
Har haft Samet som kÞrelÊrer, synes det var en rigtig behagelig forlÞb jeg havde. Virkelig dygtig og pÊdagogisk kÞrelÊrer, kan klart anbefales.
The best instructor
I struggled to get my driverâs license for over a year and failed the practical exam four times. Previous instructors made me feel very stressed and didnât have the empathy or approach needed for a sensitive learner.
Allan is a young instructor, but donât let that fool you. Before him, I had very experienced instructors with 15â20 years of practice, yet none of them were effective for me.
What makes Allan different is something none of my previous instructors had â empathy. He knows how to work with sensitive students, always finds the right words at the right time, and creates a supportive, calm environment.
If you are a sensitive person and easily get stressed, Allan is exactly the instructor you need â he will truly help you.
Thanks to him, I finally passed my exam. I truly believe that if I had found Allan earlier, I would have saved a lot of time, money, and stress.
I highly recommend Allan to anyone looking for a kind and professional instructor.
Sadaqat er en skide god kÞrelÊrer ð
Sadaqat gjorde hver lektion til en kÊmpe fornÞjelse. Det var professionelt men personligt og der var plads til hygge og jokes, hvilket gjorde det afslappet ð
Jeg kan klart anbefale at tage dit kÞrekort her. Jeg bestod alt fÞrste gang ð€©
Jeg kom hurtigt igennem og bestodâŠ
Jeg kom hurtigt igennem og bestod fÞrste gang begge gang, og det var mega hyggeligt af kÞre med ham
Rigtig god kÞreskole med gode fleksibleâŠ
Rigtig god kÞreskole med gode fleksible tider efter behov Jeg anbefaler det Klart til alle som vil tage sit kÞrekort ð
Rigtig god kÞreskole
Kan klart anbefales, havde Sadaqat som kÞrelÊrer det var en mega god oplevelse
Fremragende service!
Nordens Trafikskole besidder kompetente kÞrelÊre med styr på tingende, og punktlighed. Man tager gennem hele forlÞbet.
Perfekt forlÞb hos Nordens Trafikskole
Perfekt forlÞb hos Nordens Trafikskole
Rigtig fin undervisning og super god planlÊgning af kÞrsler med hjÊlp så jeg ikke fik fravÊr fra skolen :)
En varm anbefaling herfra ð
Bedste kÞreskole i Danmark
Jeg har lige bestået mit kÞrekort hos Nordens Trafikskole, og det har virkelig vÊret en fantastisk oplevelse hele vejen igennem.
Jeg har haft Sadaqat som kÞrelÊrer, og han har vÊret helt igennem en virkelig god lÊrer. Han er rolig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, så man forstår dem. Jeg har fået konstruktiv feedback hver gang, så jeg hele tiden vidste, hvad jeg skulle arbejde med, og det gjorde, at jeg fÞlte mig mere og mere sikker bag rattet.
Derudover er han også bare virkelig behagelig at snakke med, så man fÞler sig tryg og afslappet under kÞretimerne. Det har gjort hele forlÞbet meget mindre stressende. Jeg kan helt klart anbefale Nordens Trafikskole og isÊr Sadaqat, hvis man vil have en dygtig og engageret kÞrerskole og kÞrelÊrer. 5 kÊmpe stjerner herfra
ððððð
En god start på kÞrekortet
Kan varmt anbefale Nordentrafikskole. UndervisningsforlÞbet er struktureret og let at forstå, og der bliver altid uddybet og forklaret, hvis man har spÞrgsmål. KÞrelÊrerne er tålmodige og gode til at skabe tryghed, når der bliver kÞrt på vejene, og man fÞler sig godt forberedt hele vejen igennem forlÞbet. En rigtig god oplevelse fra start til slut.
Virkelig godt forlÞb med at tage mitâŠ
Virkelig godt forlÞb med at tage mit kÞrekort. LÊrerne var forstående, gode til at lÊre fra sig og alt i alt er jeg meget tilfreds med min oplevelse.
Helt i top
Sadaqat er en fremragende og effektiv formidler. Så gÞr det jo heller ikke noget at man kan have det sjovt imens man får lektioner. HÞj klasse. Anbefalet til alle!!
JÞrgen Hansen NÞrrebro
Kan varmt anbefale denne kÞreskole
Kan varmt anbefale denne kÞreskole! Undervisningen var professionel, struktureret og nem at forstÃ¥. KÞrelÊrerne var tÃ¥lmodig, rolig og rigtig god til at forklare tingene pÃ¥ en tryg mÃ¥de. Jeg fÞlte mig godt forberedt til bÃ¥de teori- og kÞreprÞven â og bestod begge dele i fÞrste forsÞg. Super god oplevelse hele vejen igennem!
Jeg synes at de har nogle meget godeâŠ
Jeg synes at de har nogle meget gode kÞrelÊrer, isÊr en som hedder Samet. Han lÊrer en alt hvad man skal vide som nybilligst. Jeg havde dumpet mine andre kÞreprÞver men ligeså snart jeg skiftede til nordens trafikskole bestod jeg den fÞrste gang.
Rigtig god kÞreskole
Virkelig god kÞreskole, Bestod begge prÞver i fÞrste gang, det er virkelig god undervisning.
KÞrelÊrerne er virkelig gode og rigtig hjÊlpsomme, havde Sadaqat og han kan klart anbefales
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Undervisningen var god og overskuelig, og der var styr på planlÊgningen hele vejen igennem. En tryg og positiv oplevelse, hvor både teori og kÞreprÞve blev bestået fÞrste gang.
KÊmpe anbefaling herfra
KÊmpe anbefaling herfra
Super lÊkker skole samt tÊt på stationen og ligetil :)
Jeg fik mit kort i fÞrste hug takket vÊre deres profesionelle tilgang til undervisningen !
LÊkkert med bio stole samt gratis kolde og varme drikke til undervisningen kÊmpe anbefaling herfra tak Nordens trafikskole