Fik taget mit kÞrekort hos Nordens Trafikskole Og kan ikke andet end at anbefale denne skole til enhver som skal tage sit kÞrekort 5 store stjerner herfra âïžâïž
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg har haft et virkelig godt forlÞb fra start til slut, hvor jeg hele tiden fÞlte mig godt behandlet og i trygge hÊnder. Undervisningen var profession... ãã£ãšèŠã
Den bedste kÞreskole med de bedste kÞrelÊrere! Jeg kan varmt anbefale at tage kÞrekort hos Nordens Trafikskole - alt fra teori til kÞrsel har fungeret perfekt, og kÞrelÊrerne er utroligt gode ti... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefale Nordens Trafikskole! Samet tog sig virkelig godt af mig gennem hele forlÞbet â tÃ¥lmodig, engageret og god til at forklare tingene, sÃ¥ de gav mening. Undervisningen var struktureret,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Fantastisk godt forlÞb
Jeg havde et rigtig godt og lÊrigt forlÞb og nogle fantastiske kÞrerlÊrere, som virkelig var dygtige til at gÞre mig klar til at kÞre sikkert i trafikken!
Godt
Godt! Mega sÞd kÞrelÊrer og et godt forlÞb. TÃ¥lmodig og god til at hjÊlpe ððŒ
KÊmpe anbefaling
KÊmpe anbefaling! Min kÞrelÊrer var empatisk og professionel og sÞrgede for at forberede mig bedst muligt til min kÞreprÞve.
Nemt og professionelt kÞrekort
Jeg tog mit kÞrekort hos nordenstrafikskole og min oplevelse har vÊret over mine forventninger. Det går hurtigt og er meget effektivt og sÞger for at man får kÞrekort nemt, gennemfÞrt og professionelt. Kan kun anbefales!
Var et fedt sted hvor man fik et rigtigâŠ
Var et fedt sted hvor man fik et rigtig godt forhold til sin kÞrelÊrer så man kom godt og sikkert igennem forlÞbet. Udover det hjÊlper de med selv de mindste ting og man er ikke i tvivl om noget undervejs
Super rare og sÞde
Super rare og sÞde. Gode til at guide glÊder mig til at starte