Fik taget mit kÞrekort hos Nordens Trafikskole Og kan ikke andet end at anbefale denne skole til enhver som skal tage sit kÞrekort 5 store stjerner herfra âïžâïž
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg har haft et virkelig godt forlÞb fra start til slut, hvor jeg hele tiden fÞlte mig godt behandlet og i trygge hÊnder. Undervisningen var profession... ãã£ãšèŠã
Den bedste kÞreskole med de bedste kÞrelÊrere! Jeg kan varmt anbefale at tage kÞrekort hos Nordens Trafikskole - alt fra teori til kÞrsel har fungeret perfekt, og kÞrelÊrerne er utroligt gode ti... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefale Nordens Trafikskole! Samet tog sig virkelig godt af mig gennem hele forlÞbet â tÃ¥lmodig, engageret og god til at forklare tingene, sÃ¥ de gav mening. Undervisningen var struktureret,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God kÞreskole
God kÞreskole, kom igennem fÞrste gang me det hele, takkede vÊre sadaqat!! Vanvittig kÞrelÊrer
Klasse kÞrerskole og lÊrer
KÊmpe anbefaling herfra!
Gode faciliteter med lÊkre biografsÊder, god lokation lige ved NÞrrebro st,
God og effektiv undervisning af KÞbenhavns uden tvivl bedste kÞrerlÊrer Allan, der var sÞd, afslappet og humoristisk, både til undervisningsgangene, men også på vejene. Bestod det hele i fÞrste hug og endda på kort tid, da man fÞlte sig prioriteret og altid kunne skrive eller ringe hvis der var noget man var i tvivl om.
GrundlÊggende et forlÞb over al forventning og en kÞrerlÊrer/skole man har lyst til at give en god anmeldelse med på vejen:))
God kÞreskole
God kÞreskole, med virkelig gode kÞrelÊrer. Kan klar anbefales.
Samet er den bedste kÞrelÊrer!
Jeg havde Samet som kÞrelÊrer, og var rigtig nervÞs for at kÞrer bil da jeg havde haft en ubehagelig oplevelse fÞrhen til en kÞreprÞve, dog tog det bare nogle få kÞretimer med Samet hvor jeg så blev tryg bag rattet samt fik kÞrekortet i fÞrste hug hos ham. Virkelig dygtig kÞrelÊrer! Kan klart anbefales
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole! Dygtig og tålmodig kÞrelÊrer, god undervisning og en tryg stemning hele vejen igennem. FÞlte mig virkelig godt forberedt og kan klart anbefales
God kÞrelÊrer og kÞreskole
God kÞreskole og kÞrelÊrer! Sadaqat gjorde et godt stykke arbejde og gjorde det hele til en god oplevelse. Han fik mig hurtigt igennem, så jeg nåede at få kÞrekortet inden min rejse. Bestod både teori og den praktiske prÞve i fÞrste forsÞg:).
Kan klart anbefales
KÊmpe anbefaling! god kÞrelÊrer og super service
Virkelig god kÞreskole
Virkelig god kÞreskole, og kÞrelÊrer! Virkelig god oplevelse med hele kÞrekort forlÞbet, kan 100 procent anbefale.
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse! SÞdeste kÞrelÊrer og god service :)) anbefaler til alle!
God kÞreskole hvor du fÞler digâŠ
God kÞreskole hvor du fÞler dig prioriteret og hjulpet hele vejen igennem forlÞbetððŒ
Jeg har en virkelig god oplevelse hosâŠ
Jeg har en virkelig god oplevelse hos Nordens trafikskole, undervisningen var tydelig og struktureret.
Hele teamet var super sÞde og utrolig tålmodige!
Kan varmt anbefale denne skole til alle som ville i gang med et kÞrekort ð»ð»
Jeg har haft en rigtig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Nordens Trafikskole. Fra start fÞlte jeg mig tryg og godt taget imod â isÊr af min kÞrerlÊre Allan. Undervisningen var altid grundig, pÊdagogisk og tilpasset mit tempo, sÃ¥ jeg fÞlte mig sikker bag rattet hele vejen igennem. Der blev taget tid til at forklare tingene ordentligt, og jeg fik masser af konstruktiv feedback, som virkelig hjalp mig til at blive en bedre og mere sikker bilist.
Stemningen på skolen er afslappet og venlig, og det er tydeligt, at de går op i, at man ikke bare består, men også lÊrer at kÞre ordentligt i trafikken. Jeg kan varmt anbefale Nordens Trafikskole til alle, der Þnsker et kÞrekort.
Sadaqat er en god kÞrelÊrer
Sadaqat er en god kÞrelÊrer, sjov og let vibe når man kÞrer, god forståelse for hvad man kan gÞre bedre, bestod alt fÞrste forsÞg
Virkelig god kÞrelÊre- sjov og sÞd
Virkelig god kÞrelÊre- sjov og sÞd
Kan anbefalesð
Mega god lÊrer!ð
En lÊrerig og hyggelig oplevelse.
En lÊrerig og hyggelig oplevelse.
IsÊr kÞrelÊrer Allan gjorde det til en god oplevelse at vÊre pÃ¥ âskolebÊnkenâ igen. NÊrvÊrende, venlig og dygtig til sit fag.
KÊmpe anbefaling herfra
KÊmpe anbefaling herfra. Nordenstragikskole tager deres ansvar alvorligt, dygtige undervisere, god planlÊgning og så er de altid smilende og godt humÞr. Vores datter har lige fået sit kÞrekort, hun bestod både teori og kÞreprÞve fÞrste gang det har vÊret en rigtig god oplevelse.
Tusind tak
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Rigtig god kÞreskole og en rigtig sÞd kÞrelÊrerð€©
KÊmpe anbefaling
KÊmpe anbefaling. Jeg havde en virkelig god kÞrelÊrer, som fik mig igennem forlÞbet. Har lige fået kortet, og er glad for at jeg fik den kÞrelÊrer som jeg gjorde.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, super sÞd kÞrelÊrer og god service. Nordenstrafikskole gjorde jeg bestod i fÞrste hukð€©
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã