Not as pretty as they looked in pics , ordered earrings & a bracelet , disappointed , fairly cheap looking , wouldn't recommend ...
Jeg faldt tilfÊldigvis over Nordic Jewelry pÃ¥ instagram, da jeg net stod og skulle bruge en gave til min niece, som havde Þnsket sig panser smykker. Det er en ret ny virksomhed, men jeg tog alligevel... ãã£ãšèŠã
Handle trygt her da det er et firma man 100% kan handle ved sÃ¥ de fÃ¥r fem stjerner herfra, kÞbte varer ved dem men Dao leverede pakken men jeg kan ikke finde den og de tilbÞd promte at sende en ny pak... ãã£ãšèŠã
Only a small part of my order arrived. Iâm still waiting on over â¬100 worth of jewellery. This is 5 weeks later. Iâve emailed them and Iâm just getting âwait another weekâ responses. They are refusing... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores ambition er at tilbyde vores kunder det bedste fra smykkeverdenen. Vi Þnsker at vÊre med til at give inspiration til dine accessories i hverdagen. Derudover er vores vision at sÊlge smykker i lÊkker kvalitet og tilbyde lave priser.
Langegade 21, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- info@nordic-jewelry.dk
- nordic-jewelry.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Nem bestilling og hurtig levering.
Nem bestilling og hurtig levering.
KÞbt som gave til datteren som er glad for denne shop.
Jeg har ikke hÞrt noget som helst fraâŠ
Jeg har ikke hÞrt noget som helst fra dem siden jeg bestilte, og har endnu ikke modtaget min pakke. Dejligt med gratis fragt men det kan vÊre ligemeget hvis pakken aldrig kommerð

Nordic Jewelry ããã®åç
God service da pakken var forsinket
God service da pakken var forsinket, så sendte de en ny med det samme
Den er langsom som at blive sendt ellerâŠ
Den er langsom som at blive sendt eller mega god service
Utilfreds
Jeg giver Jer det mindste antal stjerner, da jeg ikke har modtaget min vare endnuâ¹ïž

Nordic Jewelry ããã®åç
Hurtig levering og varen lever op tilâŠ
Hurtig levering og varen lever op til forventningerne
Hurtig levering at korrekt vare
Hurtig levering at korrekt vare, god kommunikation og god pris. Meget professionelt!
Det dÃ¥rligste sted jeg nogensinde harâŠ
Det dårligste sted jeg nogensinde har handlet. Ukompetent og useriÞs ansat i virksomhed som jeg skrev med, forhåbentlig da ikke ejer! Svarer provokerende og sender grinesmileyer i provokation. Som virksomhed skal man ALTID holde sig professionelt. Har aldrig oplevet lignende oplevelse, jeg gad ikke engang bruge tid på at sende halskÊden som jeg havde kÞbt retur, den rÞg i skaldespanden.

Nordic Jewelry ããã®åç
Fik ikke det jeg bestilte
UdemÊrket
Lidt langsom levering, og en ret stor str. 55, men stadig en god oplevelse, og en vild god pris!
Det tager rigtig lang tid for pakken atâŠ
Det tager rigtig lang tid for pakken at komme!! (12 dage) men ellers er det godt!
Fin kontakt
Fin levering, dog en forkert vare. Leveringen tig sin tid, mennkom vist ogsÃ¥ med post nordð God kontakt vis emailðð»
Fantastisk service og hurtig levering ð
Fin ring til pengene.
Jeg har vÊret super tilfreds med minâŠ
Jeg har vÊret super tilfreds med min aller fÞrste ordre.
LANG VENTETID
Jeg bestilte min ordre den 31/08 og det er i dag den 11. Jeg har hverken fÃ¥et pakken eller fÃ¥et nogen form for opdatering af levering. Det eneste jeg modtog var en ordrebekrÊftelse og intet andet. Jeg ved ikke om de har vÊret dovne med at sende pakkerne, men altsÃ¥ det bliver sku ikke en anden jeg bestiller derfra selvom det var planenâŠ