Nordic Jewelry レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg faldt tilfÊldigvis over Nordic Jewelry pÃ¥ instagram, da jeg net stod og skulle bruge en gave til min niece, som havde Þnsket sig panser smykker. Det er en ret ny virksomhed, men jeg tog alligevel... もっず芋る

Handle trygt her da det er et firma man 100% kan handle ved sÃ¥ de fÃ¥r fem stjerner herfra, kÞbte varer ved dem men Dao leverede pakken men jeg kan ikke finde den og de tilbÞd promte at sende en ny pak... もっず芋る

Only a small part of my order arrived. I’m still waiting on over €100 worth of jewellery. This is 5 weeks later. I’ve emailed them and I’m just getting ‘wait another week’ responses. They are refusing... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Vores ambition er at tilbyde vores kunder det bedste fra smykkeverdenen. Vi Þnsker at vÊre med til at give inspiration til dine accessories i hverdagen. Derudover er vores vision at sÊlge smykker i lÊkker kvalitet og tilbyde lave priser.

たあたあ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Nemt.

Nemt.
Jeg havde ikke modtaget min ordre efter en uge og skrev til kundeservice som svarede : hvis jeg ikke havde modtaget pakken inden for er dÞgn så ville de sende en ny. Sikke en service.
I dette tilfÊlde var det ( selvfÞlgelig) Post Nord som var forsinket.

2022幎2月6日
自発的なレビュヌ

har ikke fået hvad jeg bestilte sidste

har ikke fået hvad jeg bestilte sidste torsdag. Pakken er ikke blevet sendt endnu. Derfor for jeres virksomhed 1 stjerne da der er blevet trukket penge fra min konto men pakken ikke er blevet sendt endnu, og jeg alligevel bliver spurgt om at anmelde på trustpilot

HVAD SKER DER?

2022幎2月3日
Nordic Jewelry ロゎ

Nordic Jewelry からの回答

Hej Mikkel,

Vi forstår ikke din anmeldelse?

Du bestilte smykket D27/01 og vores leveringstid er 1-7 hverdage.
Så pakken er på vej, og den blev sendt i fredags :)

Hvis pakken er forsinket eller blevet vÊk i posten - sender vi et ny smykke.

Sans for god kundeservice

Jeg bestilte to smykker fra deres panserkollektion, som endda var utrolig billige, og glÊdede mig til at få dem hjem.
Leveringstiden var desvÊrre lidt lang, men det kan de sikkert ikke gÞre for (:
De viste sig begge at vÊre for store, men jeg spurgte så om råd, om jeg mon kunne justere stÞrrelsen selv.
Jeg skrev sent om aftenen og fik svar samme aften, det har jeg ikke prÞvet fÞr!
Det ene smykke kunne jeg nok ikke justere selv, men derefter tilbÞd de så at sende et nyt i mindre stÞrrelse, uden jeg skulle sende det andet tilbage! Mega god service og de er sindssygt sÞde og svarer som sagt hurtigt. Jeg er en meget tilfreds kunde og kan klart anbefale <3

2022幎1月19日
自発的なレビュヌ

Handle trygt her da det er et firma man

Handle trygt her da det er et firma man 100% kan handle ved så de får fem stjerner herfra, kÞbte varer ved dem men Dao leverede pakken men jeg kan ikke finde den og de tilbÞd promte at sende en ny pakke så det er god stil. Venter på at Dao finder ud af hvor pakken er så når den er fundet forhåbentligt så kan jeg sende den retur til dem, tak for god behandling

2022幎1月13日

God kundeservice

Nu har jeg ikke fået selve pakken endnu, men der var nogle problemer da jeg bestilte her nytårsaften og 3 minutter efter jeg skriver nytårsaften bliver der svaret og nu er der fuldstÊndig styr på det, kan klart anbefale det og glÊder mig til at se de lÊkre smykker. MEGA GOD KUNDESERVICE❀

2021幎12月31日

5 stjerner trods jeg ikke har modtaget pakken endnu

grunden til at jeg giver 5 stjerner, trods jeg ikke har fået mine smykker endnu (bestilte d. 16/11), er fordi det 100% er DAO der roder rundt i manegen.

jeg bestilte mine smykker i tirsdags og skulle have haft dem leveret aften/morgen mellem torsdag/fredag. jeg var hjemme i hele tidsrummet og fik en “leveret” mail, hvorfra jeg jo undrede mig lidt, fordi man ikke kan komme ind i opgangen uden chip/at ringe på. nok om det - de skrev leveret, men den var hverken hos mig eller naboer.

jeg skrev til Nordic Jewelry på Instagram, hvorfra de allerede svarede indenfor 3 minutter. det har jeg venner, der ikke engang gÞr haha. de var ekstremt hurtige til at finde en lÞsning på det hele og de har allerede sendt en ny pakke med mine armbånd og halskÊde afsted i dag! totalt forstående, vildt sÞde og hjÊlpsomme og så har de ovenikÞbet givet mig valget om at skifte til en pakkeshop, fordi hjemmelevering tydeligvis ikke duer.

jeg er totalt imponeret. man skriver altid “kan klart anbefales/kÞber her igen”, men seriÞst, jeg kÞber her igen og kan KLART anbefale dem!!! glÊder mig til smykkerne kommer.

2021幎11月21日

HalskÊde

Jeg bestilte en kraftig halskÊde i stål, prisen var kun 100 kr med forsendelse. Hold da op, jeg er meget tilfreds med den handel, og vil gerne handle der igen, samt anbefale firmaet til andre .. VH. Ole

2021幎11月17日