Not as pretty as they looked in pics , ordered earrings & a bracelet , disappointed , fairly cheap looking , wouldn't recommend ...
Jeg faldt tilfÊldigvis over Nordic Jewelry pÃ¥ instagram, da jeg net stod og skulle bruge en gave til min niece, som havde Þnsket sig panser smykker. Det er en ret ny virksomhed, men jeg tog alligevel... ãã£ãšèŠã
Handle trygt her da det er et firma man 100% kan handle ved sÃ¥ de fÃ¥r fem stjerner herfra, kÞbte varer ved dem men Dao leverede pakken men jeg kan ikke finde den og de tilbÞd promte at sende en ny pak... ãã£ãšèŠã
Only a small part of my order arrived. Iâm still waiting on over â¬100 worth of jewellery. This is 5 weeks later. Iâve emailed them and Iâm just getting âwait another weekâ responses. They are refusing... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores ambition er at tilbyde vores kunder det bedste fra smykkeverdenen. Vi Þnsker at vÊre med til at give inspiration til dine accessories i hverdagen. Derudover er vores vision at sÊlge smykker i lÊkker kvalitet og tilbyde lave priser.
Langegade 21, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- info@nordic-jewelry.dk
- nordic-jewelry.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Virkelig gode kvalitet smykker
Har efterhÃ¥nden bestilt der et parâŠ
Har efterhånden bestilt der et par gange, og jeg er VILDE med deres smykker. De holder så godt!! Forresten er kundeservice også helt i top!
Fantastisk service
Super god service! Yderst tilfreds og de svarer hurtigt og står altid til rådighed!
Elsker deres smykker
Elsker deres smykker, ale mine smykker er derfra. Super god service og hurtig levering. Kan klart anbefales <3
Flotte smykker!
Flotte smykker!
Fantastiske priser og mega hurtig levering
Super god kundeservice og hurtigâŠ
Super god kundeservice og hurtig betjening. Og fine smykker
Rigtig godt
Virkelig fine smykker, kvaliteten er rigtig god, samt leveringen er monster hurtig!
Nordic jewelry kan helt klartâŠ
Nordic jewelry kan helt klart anbefales. LÊkre smykker til en god pris også er det også altid en sikker vinder som gave. Ud over det er der hurtig levering og rigtig god service.
Hurtig service
Hurtig service. Rigtig fine smykker, af god kvalitet, til rigtig fine priser! Stor anbefaling herfra. Hilsen en meget tilfreds kunde :)
Meget tilfreds
Har kÞbt en del fra Nordic, og jeg er lige tilfreds hver gang! Smykkerne er altid af god kvalitet og så er der vildt hurtig levering og god kundeservice! Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Nordic Jewelry
super god service
super god service! hurtig fragt, og fantastiske produkter
Rigtig smukke smykker og god kvalitet
Rigtig smukke smykker og god kvalitet! Har haft mine smykker på i bad, ved havet osv og de har holdt samme stand :)
SÃ¥ flotte smykker af god kvalitet
SÃ¥ flotte smykker af god kvalitet, til overraskende billige penge. Mega godt og hurtig levering.
MEGET tilfreds
MEGET tilfreds. På trods af fejl i levering var der hele vejen igennem god og hurtig kontakt og super service. Handler med glÊde her igen.
Rigtig god kvali og hurtig levering!
Jeg har lige modtaget 2 ringe inde derfra, rigtig god kvali og mega flotte - er vilde med dem!
Kan 100p anbefales !
Kundeservice, produkter og levering i top!
Bedste kundeservice jeg lÊnge har oplevet. Hurtig levering og virkelig fine smykker til prisen.
Yderst tilfreds med deres service
Jeg har kÞbt ved den 2 gange nu, og begge gange har jeg kun oplevet rigtig god service i for hold til deres retur samt ombytning af en Þdelagt vare. De kan klart anbefales! :)