ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllt snÀckor 9/6. Veckan dÀrpÃ¥ fick jag mail att varorna var packade och jag skulle fÃ¥ ett bekrÀftelse mail med spÃ¥rlÀnk frÃ¥n transportföretaget. Fick inget. Har skrivit och frÃ¥gat 2ggr till kundt... ãã£ãšèŠã
Utebliven leverans. BedrÀgeri. PolisanmÀld 2026-06-26. VARNING! Konkurs, idag drivs webbshoppen i stÀllet av ett helt annat bolag: WorkForce Solutions Sweden AB (org.nr 559319-2825) med sÀte i V... ãã£ãšèŠã
BestÀllde sniglar och betalade med swish. Fick ett mejl att de tagit emot ordern och att de skulle skickas innan midsommar. Har inte hört nÃ¥got. Har mejlat utan att fÃ¥ svar. KÀnns som ett riktigt bluf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordic Aqua Design Àr en svensk webbutik med fokus på akvarievÀxter, aquascaping och tillbehör för akvariehobbyn. Vi startade med en passion för vÀxtakvarium och har på kort tid vuxit till en av Sveriges största leverantörer av akvarievÀxter online. Vårt mål Àr att erbjuda ett brett sortiment av friska vÀxter, noggrant utvalda produkter och inspiration till både nybörjare och erfarna akvarister. Som ett vÀxande företag och ett mindre team arbetar vi stÀndigt med att förbÀttra våra rutiner kring lager, leveranser och kundservice. Levande vÀxter Àr fÀrskvara, vilket ibland innebÀr snabba förÀndringar i tillgång och leveranstid, men vi gör alltid vårt bÀsta för att hjÀlpa våra kunder och hitta lösningar nÀr något inte blir som tÀnkt. Vi uppskattar all feedback från våra kunder och anvÀnder den för att fortsÀtta utveckla Nordic Aqua Design.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
I paid by swish
I paid by swish, after almost a month I had not received anything, then they said it was on order after another long wait they said it hadnt arrived on their latest shipment and they would refund me. more than 3 months from the date I paid I have still not recieved a refund or the product I ordered.
order number #9440 (2026-04-16)
Fick inte avbryta order
Fick inte avbryta order, gav ej återbetalning. Förlorade 500kr.
AKTA!
AKTA!
Usel kundkommunikation och utebliven betald produkt. LÀr vÀl vara blÃ¥st pÃ¥ pengarna jag betalat. ð€¬
BestÀllde sniglar och betalade medâŠ
BestÀllde sniglar och betalade med swish. Fick ett mejl att de tagit emot ordern och att de skulle skickas innan midsommar. Har inte hört något. Har mejlat utan att få svar. KÀnns som ett riktigt bluff företag. Skulle akta mig mycket att bestÀlla något av detta företag. Riktigt tråkigt, nÀr man såg framemot leverans
Utebliven leverans
Utebliven leverans. BedrÀgeri. PolisanmÀld 2026-06-26.
VARNING!
Konkurs, idag drivs webbshoppen i stÀllet av ett helt annat bolag: WorkForce Solutions Sweden AB (org.nr 559319-2825) med sÀte i VÀnersborg. Det nuvarande bolaget Àr registrerat under branschkoden för restaurang/cateringverksamhet, men har tagit över driften av akvariesajten.
Oseriöst företag
BestÀllt snÀckor 9/6. Veckan dÀrpå fick jag mail att varorna var packade och jag skulle få ett bekrÀftelse mail med spårlÀnk från transportföretaget. Fick inget. Har skrivit och frågat 2ggr till kundtjÀnst utan svar. Kommer åka ut och resa snart så snÀckorna lÀr ruttna på posten tyvÀrr. Jag kommer krÀva pengarna tillbaka. Vilket jag tycker alla borde göra. Om inte anmÀla till Konsumentombudsmannen
Undvik detta företag idagslÀget
Vet inte riktigt vad som har hÀnt med detta företag dÃ¥ jag hade en bra upplevelse runt julen 2024 med en bestÀllning som var snabb, nu verkar det ha gott i botten. Gjorde en bestÀllning 10/4 som skulle ta 1-2 veckor, det blev försent och ingen Ã¥terkoppling under tidens gÃ¥ng. Anledning att det var brist pÃ¥ det akvariumet i Europa/deras leverantör. 26/5 skickades Àntligen leveransen frÃ¥n dem, utan nÃ¥gon slags leveransinformation och spÃ¥rningslÀnk som det stÃ¥r att man ska fÃ¥ i mailet. Detta verkar ha hÀnt fler hÀr som har lÀmnat en recension. NÀr man sen frÃ¥gar kundtjÀnst om detta sÃ¥ fÃ¥r man svaret att det hÀmtades hos dom 26/5 av DHL enligt deras system. "Ibland missas en scanning pÃ¥ terminal, men det brukar inte dröja lÀnge innan den scannas och âhamnar rÀttâ " Àr deras svar. 23/6 har jag fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥gon slags Ã¥terkoppling eller nÃ¥gon information om paketet.
Varning; handla inte hÀr
BestÀllde vÀxter och betalde 3/6; vÀxterna skulle komma inom 2 dagar eller 6 dagar. Inte hört något. Mejlade och efterlyste den 13 juni. Inget svar. Som tur Àr handlar det inte om mycket pengar. VÀldigt oseriöst företag.
Oseriöst företag!
Lade en bestÀllning på två vÀxter och fyra snÀckor den 2 maj 2026. Allt såg ut att finnas i lager. 12 maj skickade jag meddelande på Messenger och efterfrågade leveransen. Komiskt nog svarade de, precis som till alla andra verkar det som "leveransen skickas kommande måndag".
Ingen leverans har fortfarande kommit. Jag har efterfrågat leveransen igen och fått till svar att de skulle höra med "packansvarig" på måndag. Sen har de inte hört av sig...
Ser på hemsidan att en del av det jag bestÀllt nu står markerat som slutsålt men de hör inte av sig eller svarar på meddelanden.

BestÀllde vÀxter
BestÀllde 12 vÀxter. endast 8 kom efter ca en månad. Företaget svarar sent eller aldrig på mejl. mycket dåligt hanterande av bestÀllningar

VARNING!
2 veckor från bestÀllning inte ett ord..
Plötsligt, ett meddelande att varorna Àr skickade, skall få meddelande från transportleverantören, sen 1 vecka och fortfarande helt tyst.
Kommer absolut inte rekommendera detta företag. Oseriöst företag eller bara fullkomligt inkompetent, nåt Àr det.
Inser att jag blivit blåst på pengarna.
VARNING!!

Nordicaquadesign ããã®åç
Ha inte bråttom med bestÀllningen
Snart en månad sedan jag lade en bestÀllning. Ingen uppdatering om vad som hÀnder. Inte fått något Àn. Mailat flera gånger. Fick svar hÀr om dagen, att min order skulle skickas på måndag. Undra vilken måndag som menas, vilken månad... Inte fått någon bekrÀftelse på att min order Àr skickad...

Nordicaquadesign ããã®åç
Fick fel vara och dom svarar inte pÃ¥âŠ
Fick fel vara och dom svarar inte pÃ¥ mailð

VÀrdelöst!
Har fortfarande inte fått det som saknades, en slang så jag kan anvÀnda filtret och den saknade vÀxten. Svarar inte nÀr man skriver på kundtjÀnst. Helt vÀrdelöst!

Nordicaquadesign ããã®åç
VÀntar fortfarande pÃ¥ min bestÀllningâŠ
VÀntar fortfarande på min bestÀllning som gjordes i oktober 2025, har försökt att få kontakt efter många olika försök så fick jag det dÀr en utbetalning lovades, i december. Har inte fått mina pengar. Så rekommenderar inte någon att bestÀlla hÀr ifrån. Tråkigt!

BestÀll inte hÀrifrån
BestÀllde vÀxter den 27/1. Har flertalet gÃ¥nger frÃ¥gat vad som hÀnder med min bestÀllning och fÃ¥r som svar att det ska komma samma vecka, men jag fÃ¥r aldrig nÃ¥got. Nu har det gÃ¥tt mer Àn en mÃ¥nad och jag vill hellre ha Ã¥terbetalning, men dÀr fÃ¥r jag inte heller nÃ¥got svar. Jag skulle inte rekommendera Nordicaquadesign om man inte vill vÀnta i flera veckor och ÀndÃ¥ inte fÃ¥ nÃ¥nting. KÀnns som en scam och att kasta pengar i sjön. Hade jag kunnat ge noll stjÀrnor sÃ¥ hade jag gjort detâŠ

Nordicaquadesign ããã®åç
Jag Àr mycket nöjd med min bestÀllningâŠ
Jag Àr mycket nöjd med min bestÀllning från NordicAqua. Paketet kom i gott skick och vÀxterna var i utmÀrkt skick, precis som förvÀntat. Leveransen tog lite lÀngre tid Àn jag hoppats på, men i stort sett Àr jag vÀldigt nöjd och kan varmt rekommendera NordicAqua!

Ej fått min order från 5/1-26
Ej fått min order från 5/1-26 berÀknad leveranstid 1-2 veckor. KundtjÀnst vÀljer att svara varannan/var tredje gång jag skriver. Bortförklaringar, skyller på deras leverantör. Jag rekommenderar inte att handla från detta företag.
(Uppdatering) Ordern skickades ca 2 mån efter bestÀllning men några dagar senare reklamerades sÀndningen hos DHL i Eskilstuna, paketet och innehållet hade skadats. Jag fick alltså aldrig ordern och vill inte ha någon ersÀttnings order efter allt strul. Fakturan Àr annullerad.

Nordicaquadesign ããã®åç
Levererar inte samt återbetalar inte.
La två bestÀllningar hos Nordic Aquadesign. Varav en skulle samfraktas med den första. Ena bestÀllningen kom fram med vÀldigt tråkiga och trötta vÀxter då de skickades undermåligt paketerat (trots att det står att de ska levereras med heatpack nu under vintern). BestÀllning 2 som skulle samfraktas, Har aldrig levererats eller blivit återbetalat.
Rekommenderas inte! Hade de återbetalat så hade de kanske fått en stjÀrna till, men att behålla pengar utan att ens försöka leverera Àr bedrÀgligt.
Edit:
Någon timma efter att den hÀr recensionen skrevs gjordes det (hör och hÀpna) en återbetalning för det som inte levererades - förstår dock inte varför men kund ska behöva tjata för att en återbetalning ska göras.
I och med återbetalningen gjordes så höjer jag betyget till 2 stjÀrnor...

Kass kundservice och återkoppling
Kass kundservice och återkoppling. La bestÀllning för en månad sen och ett svar på mail ang order. Bortförklaringar på om försenade leveranser från underleverantörer etc. Inga varor i sikte, 700kr i sjön. BestÀll ej hÀrifrån.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ