Nordic Basketball レビュヌ

1,306
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan ikke rose Nordic Basketball nok!! Alt fungerer bare perfekt - hver gang! Hurtig pakning/levering. SÞd og venlig information undervejs. Og ved henvendelse utrolig hurtig response retur. Tak!... もっず芋る

Bestilte isspray. D 15 august til hjemmelevering.. Bor i Norge. Men fik melding fra GLS Danmark. At den vil blive levert til nÊrmeste indleverings butik. Nu har jeg snakket med Nordic Baskeball og d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nordic Basketball er en fed dansk butik/hjemmeside at handle Basketball udstyr. Uanset om det er fede sko, eller NBA tÞj, NBA bolde eller noget helt andet, priserne er ogsÃ¥ meget fair i sÊr i forhold... もっず芋る

Jeg bestilte varen 2. september- 16. september ble bestillingen bekreftet. 24 september har jeg fortsatt ikke mottatt varen. Jeg fÃ¥r ikke kontakt pÃ¥ telefon eller chat - dette er useriÞst og ubehageli... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. スポヌツりェア店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Nordic Basketball på Trustpilot. Vi fÞr opmÊrksom på at vi desvÊrre ikke har mulighed for at invitere alle kunder til at lave en anmeldelse, da Trustpilot tager en hÞj betaling for invitationer. Det gÞr derfor at anmeldelserne ikke viser det fulde billede af vores generelle gode service. I stedet henviser vi til at se vores egne indsamlede anmedelser, både af vores mange kunders generelle oplevelse, men også af produkterne de kÞber. Her får ALLE vores kunder en invitation til at give os en anmeldelse. https://nordicbasketball.dk/anmeldelser

ほが満足

すべおのレビュヌ

(1,306)

過去12か月のレビュヌ数: 79ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig levering og god kundeservice

Hjemmesiden var super fin at finde rundt på, så ikke det store der. Det eneste, der var en smule forvirrende, var stÞrrelserne, men det er vel bare modellen, der måske er en smule mindre, end den jeg typisk bruger, så det skal man lige vÊre obs. på! (Står dog også under guiden til hvordan man målet stÞrrelse).
Ellers var Casper i kundeservice super flink til at hjÊlpe.
Jeg fik mails lÞbende ift status for pakken, og der var super kort leveringstid (2 dage ca.), hvilket var et stort plus.
Jeg kan helt klart anbefale hjemmesiden, og kommer sikkert også selv til at kÞbe derfra i fremtiden.

2025幎2月14日

15 € pauschaler RÃŒckversand

Schuhe kamen zwar schnell, gingen allerdings umgehend zurÃŒck. 15 € pauschal RÃŒckversand durch Kunden zu tragen. Erstattung oder Infos dazu nach einem Monat noch nicht erhalten.
WÃŒrde nicht wieder dort einkaufen.

2024幎12月16日
自発的なレビュヌ

Der blev kÞbt julegaver i december men

Der blev kÞbt julegaver i december men da min sÞn fik dubletter sende vi den ene pakke tilbage men kunne ikke få penge tilbage da der var gået mere end 14 dage
Kunne kun få gavekort
De fleste butikker har lang ombytningstid hvor man også kan få pengene tilbage når der gÊlder julegaver

2024幎12月5日

Hej Sune

Forstår ikke helt din anmeldelse. Der er som loven siger 14 dages fuld returret og pengene tilbage. Derefter har vi faktisk ikke pligt til mere.

Men da vi gerne vil yde en fin service overfor vores kunder, herunder julegaveindkÞb, så har vi tilbudt at man kan ombytte eller som i dit tilfÊlde modtage et gavekort/tilgodebevis hvis man overskrider de 14 dage. Så man kan kÞbe noget andet nu eller senere.

Det er naturligvis meget forskelligt hvad butikker tilbyder, men de shops vi selv benytter er disse regler de mest anvendte. Hvorfor vi også har valgt at gÞre det samme.

Men synes ikke det er fair at give os 1 stjerne bare fordi du ikke synes om vores ombytningsregler, som faktisk er mere end efter bogen!

Det er 10 dage siden jeg har bestilt en

Det er 10 dage siden jeg har bestilt en basketball til et bball forlÞb her på vores skole. Den er kÞbt med EAN, så jeg har forståelse for at der måske skal trÊkkes et par dage fra. Så lad os sige 8 dage, og vi har stadig ikke modtaget vores basketball. Vores forlÞb starter idag, så der er en masse skuffede elever.
Nordic basketball’s kundeservice vindue er utrolig smalt, 11-13 eller lign. Men selv i Ã¥bningstiderne tager de ikke deres telefon. Jeg synes at det er fÃ¥r dÃ¥rligt at de ikke kan levere pÃ¥ 8-10 dage, nu hvor de fleste firmaer kan sende samme aften man bestiller, og man fÃ¥r sin vare dagen efter. GÞr det bedre.

Hej Casper,

Jeg er rimelig sikker på at jeg bestilte en bold som var på lager. Så det tror jeg umiddelbart ikke er udfordringen.
Og jeg kan se i vores pakkerum at den stadig ikke er kommet, så nu nÊrmer vi os dag nr. 10. Og der er efter at jeg har trukket et par dage fra pga. faktura betaling (som skete prompte)

Så mit spÞrgsmål er bare. Hvornår kommer vores bold?

2025幎1月15日

Hej Jens

Er fÞrst fremmest ked af at du stod uden en bold i dag, og forstår din frustation.

Men hvis jeg lige skal prÞve at forsvare os selv lidt.

1) Du har bestilt en bestillingsvare med 5-10 dages leveringstid, som fÞrst bliver bestilt når der er betalt. Der er stadig nogle dage at gå på.

2) Vi tager alle de telefonopkald vi kan i åbningstiden, og den ringer rigtig meget, så derfor kan der desvÊrre godt vÊre nogle opkald som ikke når i gennem.

3) Vi har en online chat, og email service vi besvare hver eneste dag hvis man ikke kan komme i gennem. Vi anbefaler generelt vores email, da vi nemmest og hurtigst kan hjÊlpe så mange som muligt hver dag.

Vi kunne nemt have foreslået dig et andet tilsvarende produkt, hvis du havde en skarp deadline og havde oplyst os om dette, så det er virkelig Êrgerligt du lader det her gå 100% udover os.

Vi sender alle lagervarer fra dag-til-dag, så hvis det var vigtigt med bold i dag, så skulle du have valgt en bold vi havde på lager.

Tilfreds farmor.

Et 6 årig piges juleÞnske om et basketbold blev gjort til en nem jagt ved jeres website. Et ukendt sports område for mig var ingen forhindring for at vÊlge hurtigt varen. Leveringen var upåklageligt. Alt i alt en god oplevelse. Tiden vil vise om gaven lever op til forventning.

2024幎12月17日

Jeg har kÞbt en Mini Hoop Gold ophÊng

Jeg har kÞbt en Mini Hoop Gold ophÊng til mit barnebarn, som jeg har modtaget.
Jeg har kÞbt en ekstra bold 65 kr og pumpe 49 kr .
Kan se det er incl i prisen 349 kr.
Så jeg vil gerne have et ekstra sÊt eller pengene for bold og pumpe tilbage.
PÃ¥ forhÃ¥nd tak 🙏🏜
Alice Kalsgaard

2024幎12月12日

Hej Alice

Jeg har forsÞgt at sende dig en mail.

Jeg må desvÊrre indrÞmme jeg ikke helt forstår hvad du mener. Eller hvad du er utilfreds med. Så hÞrer meget gerne fra dig.

Vi ParaSport Aabenraa har lagt en ordre

Vi ParaSport Aabenraa har lagt en ordre d.14.11.2024 på kr.5666,00 der er bare aldrig dukket nogen varer op. Trods flere samtaler. Og lovning om at ringe tilbage , sker der ikke noget. Så kan ikke tilslut mig at der er god service.

2024幎11月14日

Hej Keld

Kan kun beklage. Det er min fejl 100%.

Jeg lovede at vende tilbage når jeg havde hÞrt fra vores leverandÞr, det trsk desvÊrre ud med at få et svar fra dem.

Og da det så blev en hektisk fredag glemte jeg fuldstÊndig at give besked videre til dig.

Varerne blev sendt i går fredag, og er hos jer på mandag.

Igen beklager virkelig meget. Det er svÊrt at holde styr på det hele midt i en travl december hvor få ting desvÊrre glipper i farten.