Superbra service frÃ¥n första kontakten. Det bÀsta med Nordic golfers Àr att man kan slappna av , tala om vart du vill Ã¥ka och hur mÃ¥nga golfrundor du vill spela sÃ¥ löser dom resten , allt ifrÃ¥n flyg,... ãã£ãšèŠã
Vi havde 2 overnatninger pÃ¥ Breitenburg sammen med nogle venner. Alt var godt. Maden, betjeningen, vÊrelset, rengÞringen og golfbanen Eneste minus var at der manglede et bord og 2 stole pÃ¥ vÊrelset.... ãã£ãšèŠã
Mads fra Nordic Golfers arrangerede et ophold pÃ¥ BarcebÀck Resort og jeg skal love for at vores forventninger blev indfriet, alt var bare helt i orden og servicen var helt i top ððïžðïžââïžâ³ïžAnbefali... ãã£ãšèŠã
Pga. Impulsiv golfrejse tog vi kontakt til Mads ved NordicGolfers. Han anbefalede Treudelberg golfhotel. Han fik hurtigt bestilt en rejse og han fik booket gode tee-times trods sen bestilling. Det va... ãã£ãšèŠã
- æ è¡æ¥è
- ãŽã«ã ã¯ã©ã
- ãŽã«ã ã³ãŒã¹
- ãŽã«ã ãªãŸãŒã
- ãã¢ãŒ ãªãã¬ãŒã¿ãŒ
- æ è¡ä»£çåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NordicGolfers.com er Nordens stÞrste golfsite og vi hjÊlper dig med golfrejser til hele verden. Vores stÊrke team deler alle en fÊlles passion for golf og et Þnske om at give dig den bedste oplevelse, når du har brug for hjÊlp til din golfrejse. GÞr som +22.500 andre og fÞlg os på Danmarks stÞrste Facebook side for golf og golfrejse: www.facebook.com/nordicgolfers www.instagram.com/nordicgolfers_travel ⢠Ingen fordyrende mellemled ⢠Personlig kundeservice ⢠stiftet i 2007 ⢠MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN #3356
Kirsten Kimers Vej 20, 2300, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- +45 2441 2240
- service@nordicgolfers.com
- nordicgolfers.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Fikser uansett
Fikser uansett! Alltid hyggelig. Finner alltid lÞsninger! Helt prefekt!
Golf tiptop
God, professionel hjÊlp med godt golf arrangement til AraslÞv i Sverige af
Nicholas Roed i Nordic Golf.
Herlig tur til skÞnne Gut Appledör
Mads fra Nordic Golfers havde booket en super miniferie til Gut Appledör for os.
Alt var perfekt. Vejret, golfen, maden og ikke mindst et aflåst bagrum samt dejlige store vÊrelser med altan. Der er styr på alt fra Nordic Golfers - TAK
Nordic Golfers ved Frederik KongebroâŠ
Nordic Golfers ved Frederik Kongebro havde sÞrget for alt fra hotel til golfbooking samt tillige perfekt golfvejr.
Tak til Malthe for god sparring til atâŠ
Tak til Malthe for god sparring til at sÊtte den rigtige tur sammen
Super god service
Super god service
Mads var hurtig til at svare og fik lÞst alle udfordringer uden bÞvl.
Jeg vender 100% tilbage til NordicGolfers, nÊste gang jeg skal have booket/sammensat en Golf tur.
Vi har fÃ¥et en virkelig god service afâŠNicholas
Vi har fÃ¥et en virkelig god service af Nicholas, som har givet gode rÃ¥d og fulgt op pÃ¥ vores Þnskerðð.
Vi boede og spiste virkelig godt på AreslÞv.
God og serviceminded betjening af MadsâŠ
God og serviceminded betjening af Mads Hermansen
Der er bare styr på det
Har nu for 2. gang bestilt en golfrejse hos Mads Hermansen, Nordic Golfers. Han er meget hjÊlpsom med at foreslå baner/destinationer, og når man har bestilt, er det bare styr på det herefter. Jeg vender helt sikkert tilbage hvis/når jeg igen skal bestille en golfrejse.
Manglende anmeldelse
Her godt en måned efter min anmeldelse af Sand Valley, som vi besÞgte igennem Nordicgolfers er min anmeldelse endnu ikke kommet på deres hjemmeside. Givet den var heller ikke den mest positive, men de har pudsigt nok tre 5-stjernede anmeldelser af stedet på deres side! Men de var meget hurtige til at promovere stedet og vores tur på deres Facebook side! Så derfor må jeg anmelde Nordicgolfers her, i stedet for Sand Valley på deres hjemmeside, dog med samme antal stjerner.
Turer til Tyrkia og Marokko
Det er fjerde gang vi bestiller tur med NordicGolfers. Alt har fungert knirkefritt og til alles tilfredshet hver gang. Vi anbefaler NordicGolfers.
Vi havde en fantastisk tur til PGAâŠ
Vi havde en fantastisk tur til PGA National i starten af maj måned.
Turen var perfekt planlagt af Mads fra NordicGolfers, og vi fik to gode dage på PGA National med masser af god golf, hyggeligt selskab og gode rÞverhistorier :)
Vi var på Treudelberg ved Hamborg
Vi var på Treudelberg ved Hamborg
Det er et dejligt sted skÞn 27 hullers bane, dejlig restaurant og hygge omkring sluthullerne på banen
Mange tak til Mads Hermansen som vi har brugt nogen gange og gÞr det helt sikker igen
Hurtig og skrÊddersyet lÞsning
Tilbuddet kom superhurtigt. Mads Hermansen ringede og spurgte ind til vores behov, så vi fik den helt rigtige lÞsning.
God service, gode tilbud
Det er den gode service kombineret med gode tilbud. Vi har efterhÃ¥nden brugt dem flere gange. Nicholas er god til at fÞlge op og finde gode tilbud til os. Vi bÞvler ikke med at booke ophold selv, NordicGolfers klarer det hele for os, og det fungerer bare ðð
Fint arrangement
Fint arrangement, dejlig golfbaner og lÊkre måltider. Alt som anbefalet
Bokat golfsemester på Mauritsius
Jag mejlade en förfrågan - Malthe ringde upp och stÀllde lite frågor om vad jag/vi ville få ut av vår semester och varför vi tÀnkte Mauritsius. Lite senare samma dag fick vi en offert. Vi hade några frågor som vi fick svar på och sedan bokade vi enligt offerten. Jag hade kontaktat lite olika reseföretag (det handlar om en golfresa) och vi fick bÀsta och snabbaste responsen samt ett ok pris jÀmfört med de andra fem företagen som jag hade kontakt med.
Dejligt ophold på Elisefarm
Jeg havde booket opholdet gennem Nordic golfers. Alt forlÞb helt perfekt, golftider, hotelbooking og måltider.
Elisefarm er et dejligt hotel med spa, god restaurant og mange muligheder for at sidde udenfor og bare nyde de smukke omgivelser.
Meget venligt og professionelt personale.
Super tak til nordicgolfers / mads.h.
Super tak til nordicgolfers / mads.h.
For en fantastisk tur til trelleborg.sv
Golfbanerne var super og
Hotellet var godt m. God service
Dog var sengene For smalle
Ellers ð