Nordicprojekt レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Remoten er elendig. Hvis man gerne vil pÃ¥ et website, er det heldigt hvis man rammer det man skal. Man kan hente netflixappen, men man kan ikke bruge den - eller ogsÃ¥ kan man ikke bruge remoten, det... もっず芋る

Utroligt hurtigt levering, og kundeservice svartid er ogsÃ¥ meget kort. Mine dÞtre er simpelthen sÃ¥ glade for deres nye hjemme biograf. Kvaliteten er overraskende god, taget den lille projekter i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god oplevelse, meget hurtig ekspedition. Produktet lever fuldt op til forventningerne, meget nemt at betjene. Havde et par spÞrgsmÃ¥l til dem som jeg sendte over mail, som de ogsÃ¥ besvaret in... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkker oplevelse og nÃ¥ede at se 2 film fÞr den ikke virkede mere. Havde kÞbt en ekstra til et andet vÊrelse - den virkede ikke. Har forgÊves prÞvet at kontakte pÃ¥ mobil og support@nordicprojekt sÃ¥ nu... もっず芋る

䌁業情報

1. ビデオ専門店

圓該䌁業による蚘述

NordicProjekt, din pålidelige partner inden for projekterudstyr i Norden. Vi er dedikeret til at levere fÞrsteklasses projekteringslÞsninger til vores kunder, uanset om det drejer sig om hjemmebiografer, undervisning eller forretningsformål.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

Super god oplevelse

Super god oplevelse, meget hurtig ekspedition.
Produktet lever fuldt op til forventningerne, meget nemt at betjene.
Havde et par spÞrgsmål til dem som jeg sendte over mail, som de også besvaret indenfor 14 timer.
Jeg kan varmt anbefale at handle her
Ps. Jeg kÞbte pro modellen

2024幎10月21日

Hej Lars.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for din gode feedback :-)

Mvh. Adam, NordicProjekt

Meget hurtig og venlig

Meget hurtig, venlig, hjÊlpsom og tålmodig kundeservice. DesvÊrre fik jeg ikke produktet til at virke, så jeg endte med at måtte returnere. Det virkede ca. hver anden dag, men al kontakt med kundeservice var fantastisk. Dog undrer det mig, at jeg selv skulle betale returfragt, da kundeservice selv mente, der måske var noget galt med produktet, eftersom det kun virkede nogle gange. Når det så er sagt, så vil jeg klart anbefale hjemmesiden/firmaet :)

2024幎8月14日

Hej Michelle,

Det er Êrgerligt, at din oplevelse endte med en refundering, men vi er glade for din helhedoplevelse med vores brand har vÊret positiv

Jeg håber, at du vil overveje os igen i fremtiden.

I får 3 stjerner da jeg ikke kunne

I får 3 stjerner da jeg ikke kunne bruge jeres produkt.
Lidt langsom til at svare når det er retur.
Men en god behandling .

2024幎8月14日

Hej Brith,

Det er virkelig Êrgerligt, at din oplevelse endte med en refundering, og vi beklager, at vi ikke har vÊret hurtige nok med opdateringerne.

Jeg håber, at du vil overveje os igen i fremtiden.

Adam, NordicProjekt

Ikke helt nemt som håbet

LÊrred var i restordre efter jeg rykkede for hvornår jeg får leveret min projektor.

Lydkvaliteten er meget ringe, så du skal have en Bluetooth hÞjtaler.
App’s som Netflix, Disney+ understÞttes ikke lÊngere, sÃ¥ kan kun se DRTV og MAX.

2024幎8月25日
自発的なレビュヌ

Hej Dennis,

Jeg beklager, at vi ikke har vÊret hurtige nok med at udgive opdateringer, men vi arbejder hårdt på at få rettet alle fejl på produkterne.

Der kommer en opdatering i lÞbet af denne uge, som forhåbentlig lÞser problemerne med Disney+ og Netflix på vores NordicDisplay.

Alt fungerer allerede på NordicDisplay-Pro, og vi mangler blot at foretage de samme justeringer på NordicDisplay.

Virker ikke til Netflix

Jeg kÞbte deres fÞrste version af projektor, Alrså den hvide.
Den virkede i ca 2 mdr med Netflix men har ikke virket siden.
De undskylder med at man venter på en opdatering. Men den er endnu ikke kommet. Så jeg har stadig en datter der ikke kan se Netflix på deres produkt som de markedsfÞre som at man kan

2024幎6月3日

Hej Martin,

Vi beklager, at du har oplevet udfordringer efter den seneste opdatering. Vi har netop udsendt en guide via vores nyhedsbrev, der detaljeret forklarer, hvordan Netflix skal bruges med de nye Êndringer.

Vi hÃ¥ber, guiden kan hjÊlpe dig videre. Hvis det stadig driller, er du meget velkommen til at kontakte os pÃ¥ mail eller telefon – vi vil meget gerne hjÊlpe.

Mvh.
NordicProjekt

Jeg vil finde det passende at de har

Jeg vil finde det passende at de har opdateret deres Software - fÞr de sender det ud.
En instruktion på dansk savnes
Hvorfor skal man gÊtte sig frem til hvor "musen" er

2024幎7月30日

Hej Jesper,

Tak for din feedback. Vi vÊrdsÊtter din kritik og vil arbejde på at forbedre os fremadrettet.

Rigtig god service

Rigtig god service, og fint produkt.
Bestilte lÊrred og projektor. LÊrredet var i restordre, så jeg modtog fÞrst projektoren og eftersendt lÊrredet.
Da der var lidt problemer med at finde ud af hvordan projektoren virkede, var der ligeledes super god service, som lÞste problemet.
Helt klart 5 stjerner herfra

2024幎7月5日

Hej Thomas,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med dit kÞb.

En skuffelse

Lang levering tid, og selvom produktet stod til at vÊre pÃ¥ lager var det ikke pÃ¥ lager. NÃ¥r man sÃ¥ langt om lÊnge modtager produktet sÃ¥ larmer blÊseren, virkelig ringe lyd kvalitet og det var ikke muligt at anvende Netflix, der mÃ¥tte vi vente pÃ¥ en opdatering fÞr det var muligt. Fjernbetjening er det meste useless, og nÊrmeste umuligt at komme rundt i de forskellige apps med
 sÃ¥ kan man skifte til en muse funktion som sÃ¥ gÞr man skal trykke virkelig mange gange for at komme rundt pÃ¥ skÊrmen.. den er pris venlige, det er nok ogsÃ¥ det eneste positive jeg kan sige om den pÃ¥ nuvÊrende tidspunkt.

Det er Pro udgaven jeg har kÞbt.

2024幎7月12日

Hej Martin,

Super Þv, at du valgte at skrive her på Trustpilot i stedet for at kontakte os direkte på vores supportmail. Vores 30 dages tilfredshedsgaranti starter fra den dag, du modtager dit produkt, og da du er utilfreds, er det vores pligt at tilbyde en refundering.

Jeg beklager, at leveringstiden blev lÊngere end lovet. Vi blev overvÊldet med ordrer i forbindelse med en travl sportsommer, hvilket er vores fejl.

Opdateringen til Netflix er nu tilgÊngelig, så alt burde fungere, når den er installeret.

Du er velkommen til at skrive til os på support@nordicprojekt.dk, så vi kan finde en lÞsning på denne uheldige oplevelse.

Vi beklager den forlÊngede leveringstid og håber, vi kan finde en lÞsning sammen.

Mvh. Adam, NordicProjekt

De får 5 (fem) stjerner til trods for

De får 5 (fem) stjerner til trods for den lange ventetid. Skulle bruge det til Danmarks kampe til EM - men de var slået ud da jeg fik det leveret:-) Når det så er sagt, så var produktet som lovet og servicen i top

2024幎7月2日

Hej Stefan,

2-4 dages levering tid kan ikke

2-4 dages levering tid kan ikke overholdes. Man for kun en ordrebekrÊftelse og så hÞrer man ikke mere.

2024幎6月12日

Hej Anders,

Vi beklager, at din pakke ikke ankom inden for de 2-4 hverdage. Vi sendte din ordre afsted to hverdage efter bestillingen, men det ser ud til, at DAO brugte lÊngere tid end normalt på leveringen.

Vi håber dog, at din projektor lever op til dine forventninger.

Ha' en god dag.

Med venlig hilsen,

Super fin maskine

Super fin maskine, dejlig nem at tage med sig

2024幎5月13日

Hej Tom,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med dit kÞb.

Med venlig hilsen,

Super hurtig levering på 2 dage og den

Super hurtig levering på 2 dage og den virker fantastisk, nem at betjene og nÊsten lige så godt som et tv og kan laves i hvilken som helst stÞrrelse på vÊggen.

2024幎4月5日

Hej Dorthe

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for du nyder din NordicDisplay. Hav en rigtig dejlig dag :-)

Mvh. Support-teamet

Super godt produkt

Super godt produkt - hurtig levering :)
Hurtigt ind over helligdage!

2024幎3月28日

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for du nyder NordicDisplay. Hav en rigtig dejlig dag :-)

Mvh. Support-teamet