Nordicprojekt レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Remoten er elendig. Hvis man gerne vil pÃ¥ et website, er det heldigt hvis man rammer det man skal. Man kan hente netflixappen, men man kan ikke bruge den - eller ogsÃ¥ kan man ikke bruge remoten, det... もっず芋る

Utroligt hurtigt levering, og kundeservice svartid er ogsÃ¥ meget kort. Mine dÞtre er simpelthen sÃ¥ glade for deres nye hjemme biograf. Kvaliteten er overraskende god, taget den lille projekter i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god oplevelse, meget hurtig ekspedition. Produktet lever fuldt op til forventningerne, meget nemt at betjene. Havde et par spÞrgsmÃ¥l til dem som jeg sendte over mail, som de ogsÃ¥ besvaret in... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkker oplevelse og nÃ¥ede at se 2 film fÞr den ikke virkede mere. Havde kÞbt en ekstra til et andet vÊrelse - den virkede ikke. Har forgÊves prÞvet at kontakte pÃ¥ mobil og support@nordicprojekt sÃ¥ nu... もっず芋る

䌁業情報

1. ビデオ専門店

圓該䌁業による蚘述

NordicProjekt, din pålidelige partner inden for projekterudstyr i Norden. Vi er dedikeret til at levere fÞrsteklasses projekteringslÞsninger til vores kunder, uanset om det drejer sig om hjemmebiografer, undervisning eller forretningsformål.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

Kan virkelig anbefale Nordic Projekt

Jeg har kÞbt deres sorte projektor, lÊrred og opbevaringstasken, og jeg må bare sige, at de er hurtige til at levere og produkterne går rent ind hos familien, sÊrligt hos bÞrnene.

Kan virkelig anbefale Nordic Projekt

2025幎3月25日
自発的なレビュヌ

Hej Johannes,

Hvor er det fedt at hÞre – tusind tak for din anbefaling!

Vi elsker isÊr at hÞre, nÃ¥r det skaber glÊde i hele familien – og ikke mindst hos bÞrnene. Det er prÊcis den slags oplevelser, vi hÃ¥ber at kunne vÊre med til at skabe.

Tak fordi du valgte os – og for at tage dig tid til at dele det.

Nemt

Nemt at bruge

2025幎3月11日

Hej Tonni,

Det er vi glade for du synes. Vi håber at se dig igen engang på nordicprojekt.dk.

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse. Jeg havde min tvivl til projektorens billede- og fremvisningskvalitet. Til trods for at jeg godt kunne regne ud, at kvaliteten ikke ville vÊre optimal i dagslys, er jeg virkelig positiv overrasket. Dette også sammenlignet med prisen på projektoren, hvor jeg faktisk har fået en super effektiv lÞsning, som også med bÞrnenes nye mulighed for mini-biograf, har vist sig at vÊre en kÊmpe succes. Alt i alt får man rigtigt meget for pengene.

2025幎3月12日

Hej Christian,

Tusind tak for din grundige og Êrlige anmeldelse – det betyder virkelig meget!

Vi forstÃ¥r helt klart din tvivl – projektorer kan vÊre lidt et sats, isÊr nÃ¥r det gÊlder billedkvalitet. Derfor er det ekstra fedt at hÞre, at du er blevet positivt overrasket, og at det endte med at blive en succes, ikke mindst med bÞrnenes nye mini-biograf.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du deler oplevelsen – og du skal vÊre mere end velkommen en anden gang.

Adam, NordicProjekt

Leveringen var en del forsinket.

Leveringen var en del forsinket.
Men projektoren lever op til forventningerne

2025幎2月27日

Hej Anne,

Jeg beklager den forsinkede levering af din projektor. Som vi også nÊvnte i vores mail, blev modellen desvÊrre udsolgt hurtigere end forventet, hvilket medfÞrte en lidt lÊngere leveringstid end normalt.

Vi tager det selvfÞlgelig til os og gÞr alt, hvad vi kan for at sikre en hurtigere oplevelse nÊste gang, hvis du vÊlger at handle hos os igen.

Alle pengene vÊrd...

Jeg er bare så glad for at jeg valgte Nordicprojet, selv om deres projektor måske kostede lidt mere end andre tilbyder samme produkt til, for jeg har har fået så god hjÊlp, der er alle pengene vÊrd!
Jeg er ikke helt ung og ikke sÊrlig IT kyndig, og fik unik god support via telefon (på dansk) til at komme igang med - og glÊde af - min projektor.
Kan varmt anbefales!
Per Makwarth

2024幎12月27日
自発的なレビュヌ

Jeg er positivt overrasket over min

Jeg er positivt overrasket over min oplevelse med Nordicprojekt.dk. Leveringen var hurtig, og hjemmesiden er meget oplysende, hvilket gjorde det nemt at finde de nÞdvendige oplysninger og vÊlge det rette produkt.

Billedkvaliteten pÃ¥ produktet oversteg faktisk mine forventninger – rigtig fint, isÊr til prisen! Dog er der en lille udfordring med responstiden pÃ¥ fjernbetjeningen og softwaren, som kan fÞles lidt langsom.

Samlet set er det et godt produkt til en fair pris.

2024幎11月29日

Super til prisen!

Super til prisen!
Hurtig forsendelse. Og projektoren er trods letheden ret solid, står godt på foden, som kan vippes i trin. Nem manuel fokusering. Ved projicering i skrå vinkel retter den fint til rektangulÊrt billede, men jo mere skrå jo mere uskarp bliver billedet helt perifert. Men til dén pris skal man ikke brokke sig, det er jo ikke den dyreste optik, men i relativ vinkelret projicering er billedet knivskarpt.
Den indbyggede hÞjttaler er ok, men til en bedre oplevelse skal der eksterne hÞjttalere til (mini jack stik). BlÊseren kan selvfÞlgelig hÞres, men det vÊnner man sig hurtigt til.
Man kan streame dir. fra Android tlf, ikke iPhone. Men iPhone kan agere hot spot og der er Netflix m.m. i brugerfladen. Der kan tilsluttes hdmi-kabel og usb til gemte film og billeder.
Kan anbefale transportkasse og lÊrred, hvis den, som i mit tilfÊlde, skal med på campingtur.
Lysstyrken er ganske god, men den performer bedre jo mÞrkere der er. Kan ikke bruges som erstatning for tv i dagslys.

2024幎11月28日

Hej BjÞrn.

Mange tak for din rigtig flotte og meget udfÞrlige anmeldelse. Vi er sÊtter stor pris på din feedback :-)

Det var hurtig service

Det var hurtig service, gik en dag så havde jeg min vare

2024幎11月28日

Hej Claus.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for din gode feedback :-)

Fik hurtig leveret

Fik hurtig leveret, skulle returnere igen og fik også hurtig svar, nu venter jeg blot på tilbagebetaling men tÊnker der går et par dage så er det også ok
Linda

2024幎11月20日

Hej Linda.

Mange tak for din anmeldelse. Super Êrgerligt at andre også havde kÞbt vores projektor til din mand, og du derfor var nÞdt til at refundere.