Remoten er elendig. Hvis man gerne vil pÃ¥ et website, er det heldigt hvis man rammer det man skal. Man kan hente netflixappen, men man kan ikke bruge den - eller ogsÃ¥ kan man ikke bruge remoten, det... ãã£ãšèŠã
Utroligt hurtigt levering, og kundeservice svartid er ogsÃ¥ meget kort. Mine dÞtre er simpelthen sÃ¥ glade for deres nye hjemme biograf. Kvaliteten er overraskende god, taget den lille projekter i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god oplevelse, meget hurtig ekspedition. Produktet lever fuldt op til forventningerne, meget nemt at betjene. Havde et par spÞrgsmÃ¥l til dem som jeg sendte over mail, som de ogsÃ¥ besvaret in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkker oplevelse og nÃ¥ede at se 2 film fÞr den ikke virkede mere. Havde kÞbt en ekstra til et andet vÊrelse - den virkede ikke. Har forgÊves prÞvet at kontakte pÃ¥ mobil og support@nordicprojekt sÃ¥ nu... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NordicProjekt, din pålidelige partner inden for projekterudstyr i Norden. Vi er dedikeret til at levere fÞrsteklasses projekteringslÞsninger til vores kunder, uanset om det drejer sig om hjemmebiografer, undervisning eller forretningsformål.
Kirkeleddet 102 , 3480, Fredensborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 53ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç

Har sendt projektoren retur
Opdatering:
Har nu fået svar og penge retur.
Lang behandlingstid men de lever op til det de har lovet.
Har sendt projektoren retur, men modtager ikke penge retur eller får svar på henvendelser.

Nordicprojekt ããã®åç
God hjemmeside og hurtigt levering.
God hjemmeside og hurtigt levering.

Nordicprojekt ããã®åç
Jeg er rigtig glad for projektor en

God information efter misforståelse
God information efter misforståelse, og hurtig levering.

Nordicprojekt ããã®åç
Produktet var nok som forventet, men ikke som håbet!
Produktet var nok som forventet, men ikke som håbet grundet de utallige reklamer om hvor god den er.
Den larmer meget og Keystone virker ikke. Ansilumen tallet passer nok, men ikke beskrivelsen af brugbarheden i reklamer. Meget skuffet også over den tid det tog at få pengene retur - Skete fÞrst efter jeg rykkede dem.

Nordicprojekt ããã®åç
Jeg har kÞbt den sorte pro model tilâŠ
Jeg har kÞbt den sorte pro model til 1399kr
Billede er som det er forventet til en projektor til den pris, men fjernbetjening og menuen er fuldstÊndig ubrugelig.
Hver gang man trykker én gang på betjeningen springer den rundt i menuerne.
Plus at den er VIRKELIGT LANGSOM til at loade de forskellige apps og menuer. Alt i alt lever den ikke op til forventningerne og omtalen

Nordicprojekt ããã®åç
Virkelig en super god projektor
Virkelig en super god projektor. Hurtig levering og god manual. Kun rosende ord herfra

Nordicprojekt ããã®åç
kundeservice er ikke-eksisterende og billigt kÞb fra Temu
Havde det vÊret muligt at give 1 stjerne, havde jeg gjort det. Vi har forsÞgt at kontakte dem flere gange uden at fÃ¥ svar â kundeservice er ikke-eksisterende. Selve projektoren lever pÃ¥ ingen mÃ¥de op til vores forventninger, og den fÞles som et billigt kÞb fra Temu â bÃ¥de projektoren og fjernbetjeningen lugter bogstaveligt talt af lav kvalitet. Man fÃ¥r ingen hjÊlp, kun frustrationer. Kan absolut ikke anbefales!

Nordicprojekt ããã®åç
No cumplen plazo de entrega y pésima atención al cliente
Pedido realizado a Nordic Projekt España el 8.04.25 aún sin recibirlo el 30.04.25
Servicio de atención al cliente sub estándar
Muy mala experiencia hasta el momento y sin solución a la vista. He pedido que se confirme la fecha de entrega de mi pedido o que lo anulen y me reembolsen. Su respuesta ha sido que el pedido está en tránsito âŠ
NordicDisplay 2 - lav/middel kvalitet
KÞbte NordicDisplay 2. Lad jer ikke snyde af reklamerne, dette er en helt standard projektor til prisen. Billedet er af ringe til middel kvalitet - glem f.eks. at kunne game i fornuftig oplÞsning - og der er en hÞj lyd konstant lyd fra ventilationen. Flot design, men ikke mere end det.

Fin oplevelse
Gode priser og eksemplarisk kundeservice
KÞbte deres premium projektor som desvÊrre havde en fejl, fik en ny som virkede som den skulle - og ved de mindste spÞrgsmål var deres kundeservice på hÞjeste niveau i både venlighed, svar hastighed og punktlighed i at lave en udfÞrlig step-by-step guide til hvordan jeg gjorde x eller y. Stor anbefaling herfra.

God leveranceâŠ
Det kommer jo til at lyde som en salgs reklame Men :
Nem bestilling/hurtig levering og produktet virker efter hensigten.