レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virksomheden sender uopfordrede ulovlige henvendelserne, gennem email. For at prÞve at sÊlge deres ydelser. Er hermed anmeldt til forbrugerombudsmanden, kan ikke anbefale at bruge et firma, der syn... もっず芋る

Super professionelt setup, hvor man ikke bare fÃ¥r medvind og nik, men hvor man bliver fagligt udfordret, fÃ¥r Êrlig sparring og oplever et stÊrkt samarbejde, der virkelig rykker noget. Vi har haft... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har hos Aarhus Padeltennis samarbejdet med Nord Advertising over lÊngere tid. De hjÊlper os med vores Facebook kampagner, hjemmeside og hvis vi skal have lavet oplÊg til tryksager. De stÃ¥r altid p... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kan kun give Nord 5 stjerner. Vores go-to person, Dennis Stotz, og hans team har virkelig vÊret en stor hjÊlp. De har stÃ¥et for vores nye hjemmeside, opsÊtning, visitkort, klistermÊrker og SEO-hÃ¥n... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 70ä»¶

レビュヌを曞く

Value for money

Jeg fik julekalenderen af min kone i adventsgave. Det var super gave, nu kan jeg invitere hende på golfrundtur i Danmark og hvis hun ikke kan, tager jeg sÞnnen. Jeg har aldrig fÞr fået en julekalender med så mange gaver i. Og når jeg hvad hun har betalt, er det super forretning. Allerede efter 2 låger var kalenderen tjent ind.
Den står på min Þnskeliste nÊste år.

Tusind tak for en megafed oplevelser med Julekalender 2025

Jeg har kÞbt julekalenderen med et par af mine kollega, hvor vi arbejder hos nord, så kan vi have nogle gode oplevelser sammen, og det var mega fed oplevelser og rigtig spÊndende udvalg.

Kan varmt anbefaledes og vil meget gerne gÞre det igen 😊

2025幎12月13日

God julekalender

God julekalender, som helt klart levede op til mine forventninger. Jeg er meget tilfreds med kÞbet og kan varmt anbefale den.

2026幎1月1日

Jeg har deltaget i Nord netvÊrk. 5 stjerner

Jeg har deltaget i Nord netvÊrk, som har vÊret et super arrangement. Både golfbanerne som har vÊret udvalgt og de personer man har mÞdt igennem golfturene, har vÊret rigtig hyggelige, jeg tÊnker at deltage i Nord netvÊrks golf arrangementer igen i 2026, hvis jeg har mulighed for det.

Jeg er i familie, med en af ejerne af virksomheden.

2025幎9月16日

En hel fantastisk julekalender

Har virkelig rigtig positiv oplevelse med golf julekalenderen fra Nord. Det var en fornÞjelse hver dag at åbne en låge og blive begavet hele måneden igennem.

2025幎12月24日

nord からの回答

Tusind tak for jeres dejlige besked! Det betyder virkelig meget at hÞre, at I har vÊret så tilfreds med jeres julekalender og med alle tingene bag lågerne. Vi har lagt rigtig meget omtanke i at sammensÊtte kalenderen, så det er altid en stor glÊde at hÞre, når det kan mÊrkes hos dem, der åbner den dag for dag.

Netop det med at skabe smÃ¥ Þjeblikke af glÊde og overraskelse i lÞbet af december er noget af det vigtigste for os. Derfor prÞver vi at finde ting, der bÃ¥de er hyggelige, brugbare og lidt sÊrlige – sÃ¥ hver lÃ¥ge fÞles som en lille gave i sig selv. Det er skÞnt at hÞre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem og har kunnet glÊde jer til at Ã¥bne en ny lÃ¥ge hver dag.

Tak fordi I tog jer tid til at skrive og dele jeres oplevelse. Det er sådan nogle beskeder, der gÞr arbejdet ekstra givende, og som motiverer os til at gÞre os endnu mere umage fremover. Vi håber, at julekalenderen har vÊret med til at gÞre december lidt hyggeligere for dig, og at du måske har fundet nogle favoritter blandt tingene undervejs.

KÞbte en julekalender i Brande

KÞbte en julekalender i Brande. Må sige det var en stor skuffelse. Det er jo ikke gaver men rabat kuponer vi har fået. Fup og fidus.

nord からの回答

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med årets julekalender "Kalenderlyset".

Vi er kede af at hÞre, at kalenderen ikke levede op til dine forventninger. Kalenderen er tiltÊnkt som en hyggelig gaveidé – enten til én selv eller til andre – i den mÞrke juletid. Hvert Ã¥rs kalender indeholder 24 lÃ¥ger med meget varieret indhold, som kan inkludere museumsbesÞg, adgangsbilletter, caféoplevelser, fitness, cykeleftersyn, lydbÞger og andre goder, som enten kan afhentes lokalt eller bestilles online. Det er vigtigt at bemÊrke, at omkostninger til transport, parkering eller porto ikke er inkluderet i lÃ¥gerne og derfor ikke kan forventes som en del af kalenderen. Vi ved, at enkelte lÃ¥ger kan vÊre mere relevante for nogle end for andre, og vi opfordrer derfor til at dele lÃ¥ger med familie eller venner, sÃ¥ glÊden kan gives videre – en mÃ¥de at sende en sÞd tanke pÃ¥.

Prisen pÃ¥ kalenderen er 250 kr., og den er skabt som en oplevelse og gaveidé frem for en forretningsmulighed. Vi beklager, hvis dette ikke har vÊret tydeligt for alle kÞbere, eller hvis nogle har haft andre forventninger til kalenderens formÃ¥l. PÃ¥ vores hjemmeside www.julekalenderen-kalenderlyset.dk finder man alle vores forretningsbetingelser. Samtlige aftaler med de virksomheder, som deltager bag lÃ¥gerne, er indgÃ¥et skriftligt. Alle transaktioner og leverancer mellem dig og den enkelte virksomhed er direkte mellem kunden og partneren, og vi kan derfor ikke pÃ¥tage os ansvar for manglende levering, Êndrede Ã¥bningstider, personalefejl eller udsolgte varer hos vores partnere. Vi arbejder tÊt sammen med vores ca. 200 eksterne samarbejdspartnere, men fejl kan desvÊrre forekomme – bÃ¥de hos dem og hos os.

Vi kan forsikre, at alle gÊldende regler på området er fulgt, og at påstande om ulovlig eller vildledende markedsfÞring ikke er korrekte. Vi tager sådanne påstande meget alvorligt, men som privatperson er det også vigtigt at kunne dokumentere sine udsagn, selv når man er skuffet over et kÞb, som i dette tilfÊlde kalenderen kÞbt i november måned.

Vi sÊtter stor pris på feedback som din, da det hjÊlper os med at gÞre kommunikationen tydeligere og oplevelsen bedre for fremtidige deltagere. Vores mål er altid at skabe glÊde og overraskelse i julen, så flest muligt kan få en positiv oplevelse.

Kalenderlyset-teamet

Efter kÞb af en julekalender til 250 i

Efter kÞb af en julekalender til 250 i Brande, er jeg kun blevet mÞdt af den ene efter den anden skuffelse. Flere af lågerne indeholder ikke det som blev lovet på bagsiden af kalenderen. Det bliver sidste gang jeg hopper på den.

Kalenderlyset-teamet

Nord erkender og accepter ikke deres egne fejl

Nord lavede en Julekalender ved navnet Kalenderlyset, som blev solgt i 15 forskellige byer, som en lokal julekalender for en enkel by eller kommune.
I markedsfÞringen af Kalenderlyset, stod der intet navn eller web adresse på Firmaet Nord eller kalenderlyset egen hjemmeside, hvilket ej heller var på julekalenderen.
"Spiller reglerne" for kalenderlyset var kun oplyst på deres egen hjemmeside, så det havde vÊret meget vigtig viden, inden kan kÞbte julekalenderen. For hvor skulle man vide der var forbundet en mere udgift ved flere af kalenderpakker, når der intet synlig information var omkring det.
Ved henvendelse til Firmaet Nord, omkring ovenstående ting, skrev de bare, det kunne man se bag på Kalenderlyset, eller på hjemmesiden.
Men bag på var der kun 24 forskellige logoer. Et logo siger ikke altid noget om, hvor firmaet ligger, eller om der var forbundet et mere udgift for at indfri sin kalendergave.
Kalenderlyset var ydermere fyldt med fejl og mangler i form af koder, datoer m.m. i alt 9 låger ud af 24 på Ikast- Brande Kalenderlyset, hvilket var generelt for de Þvrige 14 forskellige kalenderlyset.
Brian Nordahl som er en af bagmÊndene bag Kalenderlyset og med ejer af Nord, havde meget svÊrt ved at accepter de havde lavet fejl og vildledende markedsfÞring, så Nord nÊgtede at returnene pengene for Kalenderlyset, på trods af, min henvendelse allerede var d. 3. december.
Så mit råd, kÞb aldrig en form for produkt ved firmaet Nord, de erkende og accepter ikke deres fejl og rode bod på det, ved at tilbage betale for produktet, som ikke efterlevede det lovede på den synlige markedsfÞring.

2025幎12月3日

Ulovlig markedsfÞring

Firmaet gÞr brug af ulovlig markedsfÞring ved at kontakte firmaer pr. mail, der ikke har givet samtykke til dette.

Det er et brud på markedsfÞringsloven, kapitel 3, paragraf 10, som jeg vil anbefale "nord" at lÊse.

2026幎2月2日
自発的なレビュヌ

Hvornår får jeg en korrektur på den

Hvornår får jeg en korrektur på den annonce jeg har bestilt og sendt materialer til 4. december 2025
når I vel og mÊrket har fået min betaling...
Jeres medarbjeder er gået på juleferie og er fÞrst tilbage 5. januar?

jeg bliver mere og mere skeptisk efter at have fundet jeres firma her inde....

2026幎1月2日

Tourguidens jule-skuffelse

Jeg er super Êrgerlig over at jeg ikke lÊste anmeldelser her fÞr jeg 'investerede' i Tourguiden's julekalender, for efter at vÊre blevet tiltagende mere skuffet hver dag i december sidder jeg tilbage med en fÞlelse af at vÊre blevet totalt bondefanget.
De fleste af lågerne indeholder 1 greenfee et sted i Nordjylland, eller tilbud hos golfexperten som ikke er vÊrd at starte bilen for (kom og få en posefuld tee's eller deltag i en puttekonkurrence) eller et lod om en plads i en turnering for lavhandikappere (lodtrÊkninger som andre steder er gratis at deltage i).
Jeg kan kun anbefale ikke at smide penge ud på den kalender, hvis den kommer igen nÊste år - hvis man da ikke lige bor i Nordjylland og ynder at spille golf alene.

2025幎12月20日

nord からの回答

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med Tourguidens julekalender. Vi er oprigtigt kede af at hÞre, at kalenderen ikke har levet op til dine forventninger, og at du sidder tilbage med en skuffende oplevelse – det undrer os naturligvis, og derfor tager vi din feedback alvorligt.

Prisen pÃ¥ julekalenderen er kr. 500, og selvom det naturligvis er mange penge, vil vi dog tillade os at nuancere brugen af ordet “investering”. Den samlede vÊrdi af indholdet i kalenderen overstiger kr. 6.000, hvilket for mange vil blive opfattet som god vÊrdi for pengene.
Kalenderens låger har forskelligt indhold og forskellige formål. Et besÞg hos en af Golfexpertens 8 fysiske butikker kan for nogle indebÊre en lÊngere kÞretur, hvilket vi naturligvis beklager for dem, der bor langt fra butikkerne.

Vores ambition med julekalenderen har vÊret at samle en bred vifte af golfrelaterede prÊmier og oplevelser i samarbejde med vores partnere. Vi er samtidig opmÊrksomme på, at både vÊrdi og relevans kan opleves forskelligt afhÊngigt af geografi og personlige prÊferencer, og her giver din feedback os vÊrdifuld indsigt.

VedrÞrende konkurrencerne kan vi oplyse, at vinderne blev trukket den 22. december, og ingen af vinderne havde handicap under 10. Det er derfor vores opfattelse, at påstanden om, at konkurrencerne kun henvender sig til lavhandicappere, er en overdrivelse.
AngÃ¥ende kritikken af greenfee-indholdet vil vi gerne prÊcisere, at kalenderen indeholder 13 greenfee eller rabatter pÃ¥ baner spredt over hele Danmark – heraf ogsÃ¥ navnet Tourguiden. Ingen af disse baner ligger i Nordjylland. Banerne omfatter blandt andet:

Lemvig
KorsÞr
Holstebro
Aarhus - Markusminde
Harrevig

Vi tager dine kommentarer med i vores videre evaluering, så vi fremadrettet kan arbejde på en endnu bedre balance i indholdet og en tydeligere forventningsafstemning. Samtidig må vi dog Êrligt sige, at vi er noget forundrede over graden af din skuffelse set i lyset af kalenderens samlede indhold.

Endnu en gang tak for din Êrlige tilbagemelding. Vi beklager, at din oplevelse ikke blev den, du havde håbet på.

Kompetent rådgivning om hjemmeside

Vi har haft Nord til at lave vores nye hjemmeside, og har oplevet et stÊrkt samarbejde hele vejen igennem.
Nord har både vÊret dygtige sparringspartnere og rådgivere på valg af lÞsninger. De har vÊret fleksible i forhold til vores Þnsker. De har leveret et produkt, som vi super glade for. Og vigtigst af alt, så har de vÊret lynhurtige til at reagere på vores mails, både undervejs i design-processen og efterfÞlgende, når vi har haft spÞrgsmål til vores brug af backend på siden.
Når vi så samtidig har fået en super konkurrence-dygtig pris, så ligger de 5 stjerner og en store anbefaling herfra lige til hÞjrebenet!

Dejlig tilbagemelding og 1000 tak for din positive feedback.

Simpelthen ikke i orden når man får

Simpelthen ikke i orden når man får tilsendt en bog fra dem at hjÞrner er gået af en ny bog af vÊre. Bogen om badehoteller jeg er perfektionist med mine bÞger og så skal den ikke vÊre knÊkket i hjÞrner. Bare ikke i orden, det var spild af små 500kr,

2025幎8月14日

Hej Martin
Vi er kede af at den er blevet beskadiget under transporten, og derfor har vi sendt en mail til dig så vi kan finde en lÞsning på dette. Det er klart at bogen skal selvfÞlgelig ikke vÊre beskadiget.
Vi er dog lidt Êrgerlige over, at vi for 1 stjerne uden at du har kontaktet os inden, for det er jo desvÊrre lidt ude af vores hÊnder, hvordan de håndterer transporten.
Vi ser frem til at hÞre fra dig
Dennis - medejer af nord

Digital marketing i sÊrklasse

Super professionelt setup, hvor man ikke bare får medvind og nik, men hvor man bliver fagligt udfordret, får Êrlig sparring og oplever et stÊrkt samarbejde, der virkelig rykker noget.
Vi har haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Simon Frimann fra Nord og Marco Hansen fra Adlead og deres team og det har vist sig at vÊre den perfekte kombination for os.
Vi er meget tilfredse med både processen og det resultat, vi har opnået sammen.

Tytex A/S

2025幎7月2日

nord からの回答

Vi er meget taknemmelige for denne anmeldelse. Jeg og flere andre medarbejdere er fra Ikast, så det betyder lidt ekstra:-)
Tak for den store ros til Simon, og Marco som gÞr et rigtig godt stykke arbejde, og de glÊder sig over et forsat godt samarbejde

Dennis - Medejer af nord

Nord netvÊrk

Nord netvÊrk - et super godt tiltag

2025幎6月27日

nord からの回答

Tak for de fem stjerner. Det luner altid med lidt ros fra en erfaren herre:-)

Dennis - Medejer af nord

Top Professionelt

Vi har fÃ¥et produceret videobrochurer hos Nord og er super tilfredse med slutproduktet. Brochurerne er af hÞj kvalitet, ser top professionelle ud, og filmen er flot produceret. Hele processen – fra produktion til levering – blev hÃ¥ndteret professionelt. Kan varmt anbefales!

2024幎11月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。