Virksomheden sender uopfordrede ulovlige henvendelserne, gennem email. For at prÞve at sÊlge deres ydelser. Er hermed anmeldt til forbrugerombudsmanden, kan ikke anbefale at bruge et firma, der syn... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super professionelt setup, hvor man ikke bare fÃ¥r medvind og nik, men hvor man bliver fagligt udfordret, fÃ¥r Êrlig sparring og oplever et stÊrkt samarbejde, der virkelig rykker noget. Vi har haft... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har hos Aarhus Padeltennis samarbejdet med Nord Advertising over lÊngere tid. De hjÊlper os med vores Facebook kampagner, hjemmeside og hvis vi skal have lavet oplÊg til tryksager. De stÃ¥r altid p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kan kun give Nord 5 stjerner. Vores go-to person, Dennis Stotz, og hans team har virkelig vÊret en stor hjÊlp. De har stÃ¥et for vores nye hjemmeside, opsÊtning, visitkort, klistermÊrker og SEO-hÃ¥n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God oplevelse på Museum Jorn
Gjorde i dag brug af en god oplevelse fra Kalenderlyset - et dejligt besÞg pÃ¥ Museum Jorn ðð

nord ããã®åç
Jeg har vÊret i Kattegat centeret medâŠ
Jeg har vÊret i Kattegat centeret med min nevÞ, som var en låge i julekalderen. Det var en virkelig fed oplevelse!!

Kalenderlyset
Fik brugt endnu en låge i Kalenderlyset i dag.

Super samarbejde
Yahoo leon's numerous
Jeg har fået lavet en firmahjemmeside gennem nord. Meget tilfreds med samarbejdet og resultatet.

nord ããã®åç
Jeg har haft deres julekaldender
Jeg har haft deres julekaldender, og den skuffer bestemt ikke. Vil helt klart kÞbe den igen! Klar anbefaling herfra

nord ããã®åç
Tak for et godt samarbejde
Tak for et godt samarbejde omkring projekt 10963, som altid en fornÞjelseð

nord ããã®åç
Mange gevinster kunne fÃ¥ gennem nettetâŠ
Mange gevinster kunne få gennem nettet men man skulle betale fragt, gave for krudt på 250kr men man skulle kÞbe for 750 for at få gevinsten. Der var enkelt gode gaver men langt fra okay med man skulle kÞbe for at få sin gave. Når man allerede har kÞbt kalenderen.

nord ããã®åç
Julekalenderen der bliver ved med at give
Har nu også fået gjort brug af min gratis lydbogs adgang. Dejligt at kunne få gavn af ens julekalender "Kalenderlyset" her ind i februar.

God oplevelse
I dag har jeg brugt min billet fra julekalenderen Kalenderlyser til Jorn museet, en hyggelig dag med gode oplevelser

nord ããã®åç
Skuffet og spild af penge
Da jeg kÞbte den kunne butikken for det fÞrste ikke helt fortÊlle mig hvad det egentlig var, da ingen vidste det. Men jeg kÞbte 2 til Bornholm og jeg er aldrig blevet så skuffet. Et par af lågerne var super fine, men resten var skuffene. Enten var det ikke rigtig noget vÊrd, eller også skulle man bruge endnu flere penge for at få noget ud af det...

Vi fÞler os snydt
Vi kÞbte kalenderen sidste Ã¥r for at stÞtte lokalt og for at prÞve nogle nye lokale oplevelser. DesvÊrre var flere af lÃ¥gerne internetfirmaer pladseret helt andre steder i Danmark. Og deres âtilbudâ var dyrere end at kÞbe samme vare lokalt. De har ikke spurgt alle lokale virksomheder inden de vÊlger at bruge fjerne virksomheder. Jeg er selvstÊndig, men er ikke blevet spurgt om at deltage. Derfor ved jeg det. Desuden var der sÃ¥ kort tidsfrist pÃ¥ mange af tilbudene at man knap kan nÃ¥ at benytte dem.

Frustration og skuffelse
Det har vÊret en skuffelse med deres oplevelses julekalender âkalenderlysetâ pÃ¥ Bornholm. Alt er ikke lokalt. Noget er til hjemmesider, hvor man skal betale fragt eller man fÃ¥r sÞlle 20 timers lydbog. Og sÃ¥ kan man ikke engang stole pÃ¥ om lÃ¥gerne faktisk kan bruges. De har fÃ¥et vildledt Nature Park Bornholm, som troede at de gav 50 bÞrnebilletter og ikke 1000. Derfor er det forstÃ¥eligt at de vÊlger at trÊkke sig. Men man frygter at lignende sker med andre lÃ¥ger og man sÃ¥ bliver afvist nÃ¥r man dukker op.
Kalenderen har potentiale, hvis de ville gÞre det ordentligt. Og der er selvfÞlgelig nogle ting der kan bruges i blandt. Men når man ikke kan stole på at det fungerer giver det alt for meget unÞdvendig bekymring og frustration.
Jeg kommer ikke til at kÞbe den igen.

Klar anbefaling herfra
Jeg har haft deres julekaldender i à rhus, og det var en kÊmpe succes. Der var nogle rigtig fede ting i lågerne, og jeg kommer helt klart til at kÞbe en nÊste år igen!

Jeg kÞbte deres julekalder
Jeg kÞbte deres julekalder, og er bestemt overrasket. Vi kÞbte en til alle i familien, så vi kunne nyde en masse oplevelser sammen. Der har vÊret en masse blandet oplevelser, for enhver smag. Vi skal have en igen nÊste år, kan klart anbefales

Kalenderlyset
Har fÃ¥et en fin julekalender i adventsgave. Kalenderen var fyldt med gode og spÊndende oplevelser. Noget hele familien kunne have fornÞjelse af. Ãnsker mig den igen nÊste Ã¥r.

0 stjerner⊠kalenderlyset Kalundborg
0 stjerner⊠kalenderlyset Kalundborg, fup og fidus .

Misvisende og lÞgnagtig markedsfÞring
KÞbte kalenderlyset da det blev markedsfÞrt som en julekalender med lokale oplevelser! Aldrig igen
Da jeg tilbage i december mailede jer, kom der et ubrugeligt svar tilbage.
Kender heldigvis ingen der kunne finde på at kÞbe det igen
FÞj for en snyder

0 stjerner, falsk markedsfÞring
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så gjorde jeg det!
KÞbte julekalenderen âKalenderlysetâ til Kalundborg, sjÊldent er jeg blevet sÃ¥ skuffet! Der stod dette i annonceringen af kalderen:
âKalenderlyset er julekalenderen fyldt med gaveglÊde og hyggestunder.
En moderne pakkekalender â hvor du henter gaver i byens butikker eller fÞlger vejledningen bag lÃ¥gerne.
En fantastisk mÃ¥de at opleve byen pÃ¥ i julens Ã¥nd â med 24 oplevelser, overraskelser og gaver for enhver smagâ
Der var ganske få lokale låger og de fleste var til sportsforeninger hvor der var en gratis prÞvetime og en enkelt kop kaffe i en lokal butik, hvor navnet i Þvrigt ikke var korrekt. Resten var til ikke lokale webshops hvor man ikke engang fik en kode eller instruktion til hvordan rabatten kunne udnyttes.
Sikke en gang fusk. Kan bestemt ikke anbefale dette firma eller kalender!

Julekalenderen KalenderlysetâŠ
Julekalenderen Kalenderlyset markedsfÞres på at man kan hente gaver lokalt, det er i meget få låget tilfÊldet.
Jeg kÞber den ikke igen - fÞler mig vildledt af markedsfÞringen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ