Olen yrittÀnyt tavoittaa yrityksen koska saavani tuote on rikki ja haluan rahani takaisin. EivÀt vastaa. Olen laittanut neljÀt viestit enkÀ ole saanut vastausta.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Awful product, with a fake returns policy, asking you to return to the US at your cost. Absolute SCAM. DO NOT PURCHASE ANYTHING FROM THIS COMPANY. After many emails dealing with their "product supp... ãã£ãšèŠã
EipÀ tullut kokeiluelÀmystÀ kun ei saanut sukkia sopimaan jalkaan, eivÀt taida noudattaa kenkÀnumeroa. Tilasin ensin kÀyttÀmÀni kenkÀnumeron mukaan ja eihÀn ne mahtuneet ollenkaan. Otin yhteyttÀ as... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tilasin Norelielta polvituet. Tilasin myös polvihierojat. Kummatkin tuotteet tulivat aika nopeasti. Olen ollut ihan tyytyvÀinen polvihierojiin, tuntuu ettÀ niistÀ on ollut apua, kun vain ehtii kÀyttÀm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kokemuksia Norelie verkkokaupasta. Etsimme, testaamme ja tuomme saatavillesi luotettavasti parhaat arkeasi helpottavat tuotteet.
é£çµ¡å
ãã£ã³ã©ã³ã
- asiakaspalvelu@norelie.fi
- norelie.fi
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En saa vastausta teiltÀ! PÀivÀmÀÀristÀ en mene takuuseen. NÀkyy varmaan teillÀ.
Olen kahdesti yrittÀnyt saada vastausta, minne lie viestini menneet!
Tilasin polvituet, ne muhkeat, joissa ei mitÀÀn kÀyttöohjetta mukana. Toista vain kokeilin, mutta ahdisti niin kipeÀsti reidestÀ, etten voi kuvitellakaan kÀyttÀvÀni niitÀ. EihÀn se tuen syy ole, jos reisi on roteva, mutta olisin kysynyt palautusmahdollisuutta. Toista en edes kokeillut, uskoin kerralla!
Aikaa on varmaan kulunut liikaakin vastaustanne odottaessani, mutta pakko nÀmÀ olisi palauttaa!
Harmittaa tosissaan, kun teiltÀ tilaamani ja saamani kÀsineet ja ne kompressiosukat ovat olleet mainiot ja kÀytössÀ, mutta polvet jÀÀvÀt nyt ilman apua ja maksoinkin ajoissa.
Odotan vastausta! Kiitos!
Elise Lehtonen
PortinmÀnnikkö 1
43130 TARVAALA
Puh. 0400 244005

Saapuihan se paketti sittenkin
Tuote tilattu 23.6. ja paketti saapui 8.7., joten jos tuotteille on akuutti tarve niin toimitusaika on suhteellisen pitkÀ. LisÀksi mitÀÀn kunnon seurantaa lÀhetykselle ei ole josta saisi tietÀÀ missÀ paketti menee. Polvituki itsessÀÀn toimii mutta muutama parannus olisi plussaa. YlÀreunassa olevat pari silikoni raitaa tmv. ovat kovin ohuet ja melko kaukana tuen reunasta jolloin on riski, ettÀ reuna kÀÀntyy helposti kaksin kerroin. Liukueste raitoja voisi olla enemmÀn kun nyt. Toinen asia on koon mÀÀrittÀminen painon mukaan, toimivampi ratkaisu olisi kertoa millaiselle reiden ympÀrysmitalle mikÀkin koko on tarkoitettu. Oma reisi on ympÀrysmitaltaan n.62 cm, isoin koko mahtuu, mutta hihnat tulevat suht tiukalle joten koko pÀivÀÀ tukea ei voi pitÀÀ.

keine CE-Zertifizierung fÃŒr die mitâŠ
keine CE-Zertifizierung fÃŒr die mit Strom betribene Neuropathie-Fussmatte. Keine Bedienungsanleitung, ausschliesslich in englisch Wurde dann aber nach groÃem Unwillen in deutsch als email-Anhang zugesendet. Keine RÃŒcksendekonditionen oder gar Adresse. Seit beinahe 2 Wochen werde ich mit so sorry- emails hingehalten. Trotz zahlloser Telefonate und emails bekomme ich keine RÃŒcksendeadresse.
Finger weg von dieser Firma.

Upea työn jÀlki
Upea työn jÀlki! TÀytyy oikein ihmetellÀð€©

Norelie ããã®åç
Considering that the compression socksâŠ
Considering that the compression socks were a medical item, no guidance was received as to how or when they should be used.
Having bought 4 prs of XL size, my shoe size being 45, it took at least 20 minutes to put them on, and the same to take them off.
I wore them for a week suring the day ( they made no difference to my neuropethic condition), go fed up with the taking on and taking off, so decided to leave them on overnight. By the end of the following day, my feet were so sore that I was forced to cut them off and destroy them.
I felt that they had restricted the blood supply to me feet......
therefore the one start rating....

Kiitos kysymyksestÀ
Kiitos kysymyksestÀ. On todella hyvÀt Kiitos kun on jotakin mikÀ auttaa nivel rikkoo. Ter. TyytyvÀinen asiakas.

Norelie ããã®åç
Niskatyyny ihan ok ja edullinen ostos
Niskatyyny ihan ok ja teillÀ hinnaltaan edullisempi kuin monella muulla nettimyyjÀllÀ. Opettelen kÀyttÀmÀÀn niskatukea vÀhÀn kerrallaan.

ErittÀin surkeaa kirjanpitoaâŠ
ErittÀin surkeaa kirjanpitoa ilmeisesti. Olen maksanut laskun kahteen kertaan ja lÀhettÀnyt maksetuista laskuista tai tiliotteesta ja kuiteista kopion lukuisia kertoja. ÃlkÀÀ tilatko tÀÀltÀ mitÀÀn! Tuotekaan ei ole mitenkÀÀn erityinen. Olen yleensÀ hyvin kÀrsivÀllinen, mutta nyt meni hermot! EI Luotettava kauppa!

Ihan ok kauppa
Ihan ok kauppa. Tosin epÀilyttÀvÀÀ on esim sekin, ettÀ vaikka maksoin nettiostoksen heti luottokortilla, siitÀ tuli silti lasku sÀhköpostiini ja hiljattain tuli taas lasku. Toimitus oli "perus hidas", sillÀ en tiedÀ miksi nopeasta toimituksesta pitÀisi vielÀ maksaa ekstraa, ettÀ joku jaksaa pari pÀivÀÀ ennemmin nostaa jalkansa pöydÀltÀ - no sitten odotutettiin se 3 pv ennen lÀhetystÀ. Tavara kuitenkin tuli kunhan kuriiri sen sai ja vaikutti siltÀ mitÀ oli luvattukin. Oli mielenkiintoista myös huomata tuotesivun laskuri "montako kappaletta jÀljellÀ varastossa", varastomÀÀrÀ olikin kasvanut siinÀ vÀlissÀ kun ostin illalla yhden, ihan tuulesta temmattu laskuri siis minkÀ ainoa tarkoitus on tehdÀ kiireen tuntua ostoksiin. Ja yrityksen taustoista on hankala saada selkoa, sillÀ heidÀn sivuillaan on melko huonosti tietoa heistÀ itsestÀÀn ja missÀ toimivat. EhkÀ ostaisin tÀÀltÀ, jos muualta ei löydÀ.

Kokemuksia.
TÀsmÀllinen esittely ja uskottavat perustelut. Tuote on kÀytössÀ ja alkuvaikutelma on hyvÀ. Hyödyn arviointia vaikeuttaa pitkÀaikainen iskias-ongelma.

Ich kann Norelie nur empfehlen
Ich kann Norelie nur empfehlen, schneller Versand, angemessener Preis.
Leider hat der Artikel nicht gepasst und das Entgegenkommen von Norelie war mehr als zuvorkommend.
Gerne wieder, vielen Dank!!

ErittÀin hyvÀ tuote
ErittÀin hyvÀ tuote.
Tuli kokeiltua kaikki ohjelmat lÀpi ja nyt valikoitua kolme suosikkiohjelmaa, joita tulee kÀytettyÀ lÀhes pÀivittÀin.
Suosittelen.

Turhaa, toistuvaa laskutusta!
Olen tÀysin kyllÀstynyt ja vihainen, ettÀ Norelie karhuaa/laskuttaa jo kolmatta kertaa ostamiani kompressiosukkia. Olen ne maksanut ja heille kolmesti laittanut kuitin maksusta. Viimeksi pyydettiin, ettÀ ottaisin arvisteluni tÀÀltÀ pois, ettÀ asia hoituu, ja niin teinkin, mutta taas tuli lasku!
MikÀ huijarifirma tÀmÀ on? Seuraavaksi on kai otettava kuluttajaviranomaisiin ja/tai poliisiin yhteyttÀ?

kuljetus
Miksi pienen paketin kuljetus Turkuun kestÀÀ nÀin monta pÀivÀÀ. huonoa Palvelua

Sehr sympathische Mitarbeiterin
Sehr sympathische Mitarbeiterin, welche auf die WÌnsche der Kunden eingeht. 60-tÀgige RÌckgabe-Garantie sofort veranlasst.

Norelie ããã®åç
Das Telefonat war preziese,kompetent und schnell gelöst.
Das telefongespÀch war aussagekrÀftig.Mir wurde schnell geholfen.Meine Erwartungen wurden Ìbertroffen.

Kundenservice und - freundlichkeif
Ich habe 2x Aktive Life Kniebandagen geliefert bekommen, die leider nicht meinen KörpermaÃen entsprachen. In einem sehr netten GesprÀch mit einer Mitarbeiterin von Norelie schilderte ich ihr mein Problem und bat sie, diese Bandagen zurÃŒckschicken zu können. Statt eines der heute ÃŒblichen Langwierigen Diskussionen war sie sofort bereit, die Rechnung zu stornieren und bot mir an, die Bandagen trotz allem zu behalten und weiter zu verschenken. Das nenne ich Kundenfreundlichkeit, von dem sich heutige Unternehmen eine ganz groÃe Scheibe abschneiden können. Chapeau!!!

Halpa ja kannattava kokeilu
Olin varma, ettÀ mikÀÀn ei poista plantaari faskiitti kipua jalastani. Olin vÀÀrÀssÀ. Nyt minulla kolmet pohjalliset ja kipu on kadonnut. Jos laitan kengÀt missÀ ei ole pohjallista, kipu alkaa tuntumaan vÀhÀn.
Halpa kokeilu ja minulla pysyvÀ kokeilu. Suosittelen testaamaan.

Toimitus hidas
Oletuksena on ettÀ tÀmÀ tuote löytyy Suomesta ja toimitus on nopeaa.
Tilasin tuotteen 11.5 ja tÀnÀÀn 21.5 tuote tuli Matkahuollon kautta perille.
Tuleeko tuotteenne suoraan kiinasta?
Tuotetta en ole vielÀ kokeillut, siitÀ teen eriksen arvostelun.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ